• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Anladim canim hayırlısı olsun inşallah. Ben de transfer oldum ama cok umutsuzluğa kapılıyorum ülkenin haline bak gerçekten.
Umutsuzluğa kapılma lütfen can verecek olan rabbim verir inşallah 🙏 Umarım bu durum çabuk düzelir birdahaki adetimle başlamak isterim çünkü. Sende çok dikkat et hastalanma bu süreçte. Allahın izniyle hiçbirşey olmaz💕

kafan neden karisik olmus canim bu gozun aydinn rahat uyu insallah katlanarak artar degerin de
Idrar testi yaptım daha 9 gün oldu transfer ama kan testi günümü bekliyorum hergun test yapıyorum evde idrar sizce daha çok erken bılıyrm ama fikrimiz ne
26FF69F6-152F-478E-B636-A3139E1012AD.jpeg

Canım hayırlı olsun testlerin hepsini bugün mü yaptın
Testleri ıkısını aynı gün dün bırısını bugün yaptım rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah ve 2 tane transfer oldum bugün 9 gün oldu daha sizce sonuç ne dir

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 20
Cem bey muayane etmedi çünkü bana demislerdi zaten kan sonucun muayeneye uygun olursa muayene olursun demislerdi fakat sonuc düşük çıktı 200 ve üzeri bekleriz sonucu dedi benim 125 cıktı eğer 190 felan olsaydı muayene ederdi ama bu düşük malesef dedi eğer tedaviye devam etseydim ilacı günde 4 almaya devam edip 24ünde kontrole gidecektim. Virüs sebebiyle ertelemek istedi çünkü ilaçlar bağışıklık sistemini çökertiyormus sizin için riskli olur yarın birgün ne olacak belki sokağa çıkma yasağı bile gelecek siz bir düşünün ama ertelemek daha iyi olur dedi. Zaten eşim istemiyordu hergun insanlarla iç içe çalışıyor korkuyordu benim için. Doktorda öyle deyince erteleyelim dedi
Rabbim herkes için herşeyin hayırlısını versin. İnanın hamile olanlar bile tedirgin eşlerimiz tedirgin bende şu an ikiz gebelik var ama hergün iğnem var eşim işten eve gelmeye korkuyor basit bir grip bile kapsam bulaşır sana diye Allah yardımcımız olsun inşallah atlatırız bu günleri

Rabbim herkes için herşeyin hayırlısını versin. İnanın hamile olanlar bile tedirgin eşlerimiz tedirgin bende şu an ikiz gebelik var ama hergün iğnem var eşim işten eve gelmeye korkuyor basit bir grip bile kapsam bulaşır sana diye Allah yardımcımız olsun inşallah atlatırız bu günleri
Rabbim sizi ve herkesi korusun inşallah 🙏 gerçekten herkes çok tedirgin bu olay bir sürü şeyi durdurdu resmen hayat durdu gibi birşey oldu.. İnşallah çok uzun sürmez bu durum😕

Geçmiş olsun, çok çok geçmiş olsun. Tüplerinizi tamamen mi iptal ettiler? Yoksa sadece biri mi?
Kimyasal gebelik çok iğrenç birşey. İnsan çok kötü yıkılıyormuş. Ben zaten 3 senedir bu iğrenç hastalık sillesinden bıktım usandım. Kadın olmak ne kadar zormuş.
Sadece 1 tüpümü aldılar. Ama keşke kimyasal olsaydı dedirtti insana dış gebelik daha kötü ve ölümcül, haftalarca hastanede kaldım nerdeyse . Bir de öncesinde metotreksat iğnesi vurdular . hayatımın en kötü zamanlarıydı. sadece şuna kızıyorum betam 12.gün ilk düşük geldiğinde doktor bana sevinme ailenle paylaşma vs deseydi hazırlıklı olurdum yıkıma uğradım .

Merak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlar 😔 Topik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma tatlı canını bence en doğru kararı vermişsin böyle bir süreçte ertelemeseydin risk almış olacaktın vardır bundada bi sebep illada 2021 doğumlu olmak istiyor bizim beybisiler😂

Sabah öğlen akşam günde 3 tane içiyordum. Arkadaşımla aynı anda ilerliyordu tedavimiz o da aynı başladı ilaca ama onun rahmi kalınlaştı mesela. Ama benim olmadı malesef. Şimdide sabah 2 öğlen 2 demişti ama erteleyince ilacı bırak dediler 😔 boşa gitti 2 haftadır ilaç kullanıyorum 😔 üzüldüm ama. İşin aslı eşimde çok razı değil ülkenin halinden dolayı hem ondan erteledim hemde doktor ertelemek istedi eğer bebek olmazsa doktoru dinlemedim ondan olmadı diye kendimi suçlarım diye düşündüm
bende şuan 3 tane estrofem kullanıyorum cuma muayenem var . bana da aynısı oluyormuş şimdi yıkımı görün , ne bahtsızız ya :(

Testleri ıkısını aynı gün dün bırısını bugün yaptım rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah ve 2 tane transfer oldum bugün 9 gün oldu daha sizce sonuç ne dir
Betan 0' ın üzerinde o belli , pozitif çıkacaktır tahminen ama düşük çıkabilir beta bende de boyle silikken 43 çıkmıştı 12.gün

Hayırlısı böyleymiş canım sıkma tatlı canını bence en doğru kararı vermişsin böyle bir süreçte ertelemeseydin risk almış olacaktın vardır bundada bi sebep illada 2021 doğumlu olmak istiyor bizim beybisiler😂
Gerçektende öyle ne olurdu 2020 bebesi olsalardı😄 Hayırlısı olsun ya gerçekten üzüldüm ama yapacak birşey yok dediğin gibi risk almış olacaktım stres yapacaktım böylesi iyi olmuştur umarım. Korkum 2 haftaya bu durumun gecmemesi😊

bende şuan 3 tane estrofem kullanıyorum cuma muayenem var . bana da aynısı oluyormuş şimdi yıkımı görün , ne bahtsızız ya :KK43:
Hayırlısı olur inşallah ama herşeyi duyabilirsin hazırlıklı ol ben transfer günümü öğrenicem diye sevinçle gittim böyle döndüm. Çok sevinme ki yıkılma. Transfer gününü söylerse de uçarsın sevinçten 🤗

Merhabalar :) 5 aylık evliyim 31 yaşındayım rutin kotrollerde yumurta rezervimin düşük olduğunu öğrendim amh 0.75. Diğer tüm hormon değerlerim gayet iyi. Eşimin sperm sayısı hızı hareketliliği morfoloji vs hepsi gayet iyi.

Ahm düşük ve ultrasonda 4-5 folikül görüldü . Ama adetliyken bakılmadı. Normal yolla şans %5-10 aşılama zaman kaybı tüp bebel yapalım dediler.

Sadece ahm düşüklüğü sebebi ile tüp bebek yapan var mı? İlk denemede olmazsa diye korkuyorum :KK43:

ankara'dayım en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum maddiyat önemli değil yeterki başarı oranı iyi bir doktor olsun.

Önerilerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.

tee
Okurken kendi yasadiklarim geldi aklima ayni cumleleri duydum gittigim doktorlar Dan ilk iki denemem negatifle sonuclandi 3 denememi Ankara bahceci tup bebek merkezi de selen hocayla basladim ve dun pozitif haberimi aldim amh 0.8di

Eklentiler

• IMG-20200318-WA0005.jpg
    IMG-20200318-WA0005.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 34
Canımı benim ben de şuan gerileye hazırlıklıyım normal zamanlarda ola abelki çok daha fazla üzülecektim yaşım 40 olacak çünkü riskliyim ama dondurulmuşlarım var onları da ertelerim hemen yapmayı düşünmüyorum şu ortalık bi düzelsin zaten bu şekilde virüs vs olaylarına denk geleceğini bilsem başlamıycaktım da tabi allah ne zaman konser etmiş bilemeyiz sen de sıkma canını veren allah verir gününü saatini bekliyodur
Herşeyin hayırlısı. Allah herşeyin hayırlısını vakitlice versin ne diyelim.

Sadece 1 tüpümü aldılar. Ama keşke kimyasal olsaydı dedirtti insana dış gebelik daha kötü ve ölümcül, haftalarca hastanede kaldım nerdeyse . Bir de öncesinde metotreksat iğnesi vurdular . hayatımın en kötü zamanlarıydı. sadece şuna kızıyorum betam 12.gün ilk düşük geldiğinde doktor bana sevinme ailenle paylaşma vs deseydi hazırlıklı olurdum yıkıma uğradım .
Yaşadıklarınızı tahmin bile edemem ama sizin için üzüldüm. Umarım bir an önce atlatır evinizde rutin hayatınıza dönersiniz.

Arkadaşlar doktordan aradılar şimdi. Bir daha OPU olacağım ve bu sefer co-culture olayı netleşti. Mayıs ayında da aksilik olmazsa taze embriyolarla transfer olacağım. Umarım bu sefer embriyom yaşar. Dondurulmuş embriyomu ellememeye karar verdiler. Umarım gerek de kalmaz bu sefer.

Back