• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Sabah öğlen akşam günde 3 tane içiyordum. Arkadaşımla aynı anda ilerliyordu tedavimiz o da aynı başladı ilaca ama onun rahmi kalınlaştı mesela. Ama benim olmadı malesef. Şimdide sabah 2 öğlen 2 demişti ama erteleyince ilacı bırak dediler 😔 boşa gitti 2 haftadır ilaç kullanıyorum 😔 üzüldüm ama. İşin aslı eşimde çok razı değil ülkenin halinden dolayı hem ondan erteledim hemde doktor ertelemek istedi eğer bebek olmazsa doktoru dinlemedim ondan olmadı diye kendimi suçlarım diye düşündüm
Rahim kalınlığı yeterli değil diye mi transfer olamadın yani?

Okurken kendi yasadiklarim geldi aklima ayni cumleleri duydum gittigim doktorlar Dan ilk iki denemem negatifle sonuclandi 3 denememi Ankara bahceci tup bebek merkezi de selen hocayla basladim ve dun pozitif haberimi aldim amh 0.8di
Okuduğum tüm başlıklardan çıkardığım sonuç bahçeci bence türkiyenin en iyisi keşke bursada da olsa🙏 Hayırlı olsun sizin bebeğinizde sağlıkla gelsin inşallah

Gerçektende öyle ne olurdu 2020 bebesi olsalardı😄 Hayırlısı olsun ya gerçekten üzüldüm ama yapacak birşey yok dediğin gibi risk almış olacaktım stres yapacaktım böylesi iyi olmuştur umarım. Korkum 2 haftaya bu durumun gecmemesi😊
İyi oldu iyi kötüyü düşünme canım hiç vardır rabbimin bir bildiği😌Uzmanlar bu konuda pek iç açıcı konuşmuyorlar dilerimki çok uzamaz bu süreç yüzbinlerce kişinin psikolojisi alt üst oldu gerçekten çok zor bir dönemdeyiz😢

Merak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlar 😔 Topik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..
Canım ya üzüldüm ama tabi hayırlısı böyledir belki de 😔 dozun nasıldı senin?

Cem bey muayane etmedi çünkü bana demislerdi zaten kan sonucun muayeneye uygun olursa muayene olursun demislerdi fakat sonuc düşük çıktı 200 ve üzeri bekleriz sonucu dedi benim 125 cıktı eğer 190 felan olsaydı muayene ederdi ama bu düşük malesef dedi eğer tedaviye devam etseydim ilacı günde 4 almaya devam edip 24ünde kontrole gidecektim. Virüs sebebiyle ertelemek istedi çünkü ilaçlar bağışıklık sistemini çökertiyormus sizin için riskli olur yarın birgün ne olacak belki sokağa çıkma yasağı bile gelecek siz bir düşünün ama ertelemek daha iyi olur dedi. Zaten eşim istemiyordu hergun insanlarla iç içe çalışıyor korkuyordu benim için. Doktorda öyle deyince erteleyelim dedi
Hakkında hayırlısı olsun kuzum erteleme kararı doğru olmuş o zaman

Rahim kalınlığı yeterli değil diye mi transfer olamadın yani?
Rahim kalınlığı yetersizdi evet ama 24üne kadar ilaç kullanacaktım ve istenilen kalınlığa gelecekti fakat doktor arkasından tedaviyi ertelemeyi önerdi şuan transfer için uygun zaman değil dedi kararı bize bıraktı ama o kadar çok şey anlattılar ki ertelememek mümkün olmadı. Virüs sebebi ile ertelendi malesef

Hakkında hayırlısı olsun kuzum erteleme kararı doğru olmuş o zaman
Canım ya üzüldüm ama tabi hayırlısı böyledir belki de 😔 dozun nasıldı senin?
Sabah öğlen akşam günde 3 tane içiyordum yeterli gelmemiş. Sabah 2 akşam 2 yapalım dediler fakat arkasından virüs sebebi ile erteleme mevzusu çıktı ve ertelemek durumunda kaldık 😑

Virüs konusu olmasa mutlaka gelirdi yeterli kalınlığa 😔 nasip kuzum tabi
Aynen kuzum en fazla 1 hafta daha ilaç kullanırdım ne olcak ama şimdi 1 ay daha attı. 2 hafta sonra adet olacağım hemen başlamak isterim ama durum ne olacak virüs çoğalacak mı azalacak mı ona bağlı 😔

Back