• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Okurken kendi yasadiklarim geldi aklima ayni cumleleri duydum gittigim doktorlar Dan ilk iki denemem negatifle sonuclandi 3 denememi Ankara bahceci tup bebek merkezi de selen hocayla basladim ve dun pozitif haberimi aldim amh 0.8di

çook sevindimmm hayırlı olsunnn Allah bagıslasın

tebrik ederimm sizi <3

İlk 2 deneme nerede yaptırdınız? Neden tutmadı?

benim 2 gün önce adetli değilken ultrasonda 4 civarı folikül var dedi

bana biraz süreci anlatırsanız coook sevinirim yarın ilk görüşmeme gidicem

coook acil benim durum cnk yarın görüşmeye gidicem bir an önce karar vermem lazım yaptırcagm yere cevap bekliyorum szlrden :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Merhaba kızlar, ilk tüp bebek denemem 4.gün embriyosu ile taze transferim oldu malesef negatif rahim dinlendirme aşamasındayim dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olucak ve doğal siklusla rahmin kendi kalınlığına göre transfer edeceğini söyledi doktorum nisan sonu bu sekilde olan varmı
✋🏻Ben varım nasip olursa cumartesi transfer olacak. Doğal ilaçsız ve 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi. 2 kere kan aldılar 2 kerede ultrason yaptılar değerlerime göre transfer tarihi belli oldu.

kızlar aranızda ankarada tüp bebek yaoptıran / yaptıracak olan var mı?
Merhaba ben ankarada prof. Ibrahim esinler de yaptırıyorum. Işlemleri hrs hastanesinde yapıyor. Muayeneleri kendi muayenehanesi var orda yapıyor. Rahim dinlendirme surecindeyim. Donmuş embriyolarım var. Hoca donmus transfer yapmayı ve 5.gune gitmeyi tercih ediyor.

İlk transfer 10mart oldum sabısırsızlıktn test yaptım ama kafam çok karışık kızlar sizce cuma günü kan testi olacak rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah 36 yaş ilk tüp bebek
İlk transfer 10mart oldum sabısırsızlıktn test yaptım ama kafam çok karışık kızlar sizce cuma günü kan testi olacak rabbım isteyen herkese nasip etsin insallah 36 yaş ilk tüp bebek

kızlar ikiz gebe yada transfer olanlar varmı

Merhaba ben ankarada prof. Ibrahim esinler de yaptırıyorum. Işlemleri hrs hastanesinde yapıyor. Muayeneleri kendi muayenehanesi var orda yapıyor. Rahim dinlendirme surecindeyim. Donmuş embriyolarım var. Hoca donmus transfer yapmayı ve 5.gune gitmeyi tercih ediyor.

merhaba ilk denemniz mi sorun nedir?

cevap icin tesekkrüler

✋🏻Ben varım nasip olursa cumartesi transfer olacak. Doğal ilaçsız ve 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi. 2 kere kan aldılar 2 kerede ultrason yaptılar değerlerime göre transfer tarihi belli oldu.
Hiç iğne olmadan mı yumurta topladılar? İlk kez duydum bunu. Normal zamanda gidince 14 15 yumurta var diyorlar iğnelerle 7 8 toplanıyor normal mi bu

benimde öyle oldu 10-14 arası var dedi sonra 6 tane toplandı yumurta benden de
Ya embriyo gelişmiyor benim 5 güne giden Bi tane embriyo oldu şimdiye kadar ama eşimde de bende de bir problem yok. Yumurtalarda dolu diyorlar sorun ne anlamadım genetik dedi doktor da genetiği etkileyen ne :(

Testleri ıkısını aynı gün dün bırısını bugün yaptım rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah ve 2 tane transfer oldum bugün 9 gün oldu daha sizce sonuç ne dir
Kızlar dün katıldım aranıza tam kullanamıyorum acemiyim daha İzmir’de oldum ben transfer İzmir’de olan varmı ben Muğla’dan slm olsun size

Back