2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar merhaba bugün kan verdim ama çok yüksek değildi 12. Günüm 64.20 doktor çok da düşük değil 2 gün sonra tekrar gel dedi çok korkuyorum
seni üzmek istemem ama her şeye hazırlıklı ol.kimisinde birden tavan yapar iki gün sonra kiminde de benim gibi en az 2 kat yerine az az artar . benımde 43 tü kimse uyarmadı sevındık kutladık falan . sonra bi gittim dört gün sonra 65 . az az arttı kimyasaldır adetle düşecek dediler. daha beteri oldu dış gebelikmiş. az az artıp sonra çok çok arttı bi şekilde sevincim kursağımda kaldı. ihmal etme 2 gün sora muhakkak git ve en az 2 kat artması lazım rakamıının . Allahtan duam inşallah seninki yükselir sağlıkla tutunur sana . ben çok üzüldüm çok canım yandı hayal kırıklığı yaşadım kimse yaşamasın bunu . tuttu sanıp sonradan yıkılmak çok kötü .

Yaa canım çok üzüldüm senin adına da allah bi daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı evlat versin biz bunu hakediyoruz ne emekler yine de hep hayırlısını istiyorum olumsuzlukta içim parçalansa da çok zor bi durum umarım katlanır

ben de üzüldüm ekimden beri bekliyorum ameliyatla almak zorunda kaldılar sonunda iç kanama geçirmiyim diye şimdi o zamandan donmuşlardan bir transfer yapılacak inşallah haftaya ama bu sefer de şu virüs işi canımı sıkıyor sokağa çıkma yasağı gelirse onca bekleme boşuna gidecek ne bahtsızız ya.hadi gelmedi , virüs kaparsak anne karnındaki bebeğe de geçiyor diye duydum . o zaman ne olacak . zorluklarla sahip ol kendi elinde hasta et

Canımı benim ben de şuan gerileye hazırlıklıyım normal zamanlarda ola abelki çok daha fazla üzülecektim yaşım 40 olacak çünkü riskliyim ama dondurulmuşlarım var onları da ertelerim hemen yapmayı düşünmüyorum şu ortalık bi düzelsin zaten bu şekilde virüs vs olaylarına denk geleceğini bilsem başlamıycaktım da tabi allah ne zaman konser etmiş bilemeyiz sen de sıkma canını veren allah verir gününü saatini bekliyodur

Canım, bende en fazla 1 embriyo yaşıyor. 3 deneme yaptık, 3.ünde de 1 tane sağlıklı embriyom yaşadı. Geçen denemede kimyasal gebelik oluştu ve gitti bütün çabalar. Başa döndük. Olası bir ters durumda tek sağlıklı embriyom var. Onu transfer edip gene tutmazsa sıfıra sıfır kalmamak için 1 OPU daha öneriyorlar. Bu yeni OPU yu da Co-kültür ile desteklemek istiyorlar. Rahimden 1 hücre alıp bunu dışarıda yapay rahim gibi formda tutarak yeni toplayacakları embriyoyu bunun içinde gelişime tabii tutacaklarmış. Keşke diyorum böyle bir yöntem var, bunu neden bunca zaman söylemediler...

Hersey inanki zamanini bekliyor. Ben 5 tane kaybettim. Vermiyorsa rabbim var bir hayir. Tek yapabildigimiz dua

Öyle canım. İnan ki, şu an yaşadığımız durumda sen ve benim gibi insanların hayırlısı deyip kalplerine taş basmaları çok zor. Hayırlısı demek zor, bir dahaki sefere demek zor... Aslında bu dönemler hiç olmayacak hissine alışmaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun, çok çok geçmiş olsun. Tüplerinizi tamamen mi iptal ettiler? Yoksa sadece biri mi?
Kimyasal gebelik çok iğrenç birşey. İnsan çok kötü yıkılıyormuş. Ben zaten 3 senedir bu iğrenç hastalık sillesinden bıktım usandım. Kadın olmak ne kadar zormuş.

Bizim dusuk hikayelerimiz oldugu icin doktor progestan basladi canim. Tedbir amacli yani. Senin oyle bir durumun yoksa vermez. Doktorun seni taniyordur sakin kiyas yapmaya girme
Yok yok canım kimseyle kıyaslamıyorum zaten herkese aynı ilacı verse garip olurdu sadece merak ediyorum kim neler ne yapıyor

Merak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlar Topik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..

Aa neden canım virüsten dolayi mi of ya

Cem bey muayene etti degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…