- 23 Ocak 2013
- 211
- 242
- 303
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.321
aynen oyle zaten dr bizim icin onemli olan folikul demisti folikul de vardi fakat ignelere ragmen gelismedi sorun o.O zaman amh ta bir kriter degıl amhınıza gore sonuçunuz dusuk baya
Hakkımızda hayırlısı canım.Amin insallah hayirlisi olsunbende telasliyim valla bu pazar transfer ama karantina evden cikma yasagi falan gelirse ne olur bilmem
seni üzmek istemem ama her şeye hazırlıklı ol.kimisinde birden tavan yapar iki gün sonra kiminde de benim gibi en az 2 kat yerine az az artar . benımde 43 tü kimse uyarmadı sevındık kutladık falan . sonra bi gittim dört gün sonra 65 . az az arttı kimyasaldır adetle düşecek dediler. daha beteri oldu dış gebelikmiş. az az artıp sonra çok çok arttı bi şekilde sevincim kursağımda kaldı. ihmal etme 2 gün sora muhakkak git ve en az 2 kat artması lazım rakamıının . Allahtan duam inşallah seninki yükselir sağlıkla tutunur sana . ben çok üzüldüm çok canım yandı hayal kırıklığı yaşadım kimse yaşamasın bunu . tuttu sanıp sonradan yıkılmak çok kötü .Kızlar merhaba bugün kan verdim ama çok yüksek değildi 12. Günüm 64.20 doktor çok da düşük değil 2 gün sonra tekrar gel dedi çok korkuyorum
Ayy inşallah canım ya beklemek kadar zor bişey yok umarım katlanırMerhaba tebrikler canım. Kötü bir rakam değil doktorun da söylemiş önemli olan sağlıkla katlasın gitsin.
Yaa canım çok üzüldüm senin adına da allah bi daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı evlat versin biz bunu hakediyoruz ne emekler yine de hep hayırlısını istiyorum olumsuzlukta içim parçalansa da çok zor bi durum umarım katlanırseni üzmek istemem ama her şeye hazırlıklı ol.kimisinde birden tavan yapar iki gün sonra kiminde de benim gibi en az 2 kat yerine az az artar . benımde 43 tü kimse uyarmadı sevındık kutladık falan . sonra bi gittim dört gün sonra 65 . az az arttı kimyasaldır adetle düşecek dediler. daha beteri oldu dış gebelikmiş. az az artıp sonra çok çok arttı bi şekilde sevincim kursağımda kaldı. ihmal etme 2 gün sora muhakkak git ve en az 2 kat artması lazım rakamıının . Allahtan duam inşallah seninki yükselir sağlıkla tutunur sana . ben çok üzüldüm çok canım yandı hayal kırıklığı yaşadım kimse yaşamasın bunu . tuttu sanıp sonradan yıkılmak çok kötü .
ben de üzüldüm ekimden beri bekliyorum ameliyatla almak zorunda kaldılar sonunda iç kanama geçirmiyim diyeYaa canım çok üzüldüm senin adına da allah bi daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı evlat versin biz bunu hakediyoruz ne emekler yine de hep hayırlısını istiyorum olumsuzlukta içim parçalansa da çok zor bi durum umarım katlanır
Canımı benim ben de şuan gerileye hazırlıklıyım normal zamanlarda ola abelki çok daha fazla üzülecektim yaşım 40 olacak çünkü riskliyim ama dondurulmuşlarım var onları da ertelerim hemen yapmayı düşünmüyorum şu ortalık bi düzelsin zaten bu şekilde virüs vs olaylarına denk geleceğini bilsem başlamıycaktım da tabi allah ne zaman konser etmiş bilemeyiz sen de sıkma canını veren allah verir gününü saatini bekliyodurben de üzüldüm ekimden beri bekliyorum ameliyatla almak zorunda kaldılar sonunda iç kanama geçirmiyim diyeşimdi o zamandan donmuşlardan bir transfer yapılacak inşallah haftaya ama bu sefer de şu virüs işi canımı sıkıyor sokağa çıkma yasağı gelirse onca bekleme boşuna gidecek ne bahtsızız ya.hadi gelmedi , virüs kaparsak anne karnındaki bebeğe de geçiyor diye duydum . o zaman ne olacak . zorluklarla sahip ol kendi elinde hasta et
İnşallah canımÜçüncü gün embiryosu genelde düşük çıkar ilk değer canım
Ben ilaçların prospektüsünü okurum önce kullanmadan ahahahahHic bilmiyorum ki sormadim da :)
Okudum aslında değişik değişik şeyler yazıyordu önemsemedimBen ilaçların prospektüsünü okurum önce kullanmadan ahahahah
Bİze de söylemesi ama ben korktugumdan yapmadık rahmim kalınlaşıyo etkisi falan olur diye psikolojikmen tabi normalde bişey olcagını sanmamBana söylemedi iliski olsun veya olmasin diye. Demek ki cok önemli degil ya da unuttu
Ben bi noktayı mı kaçırdım mı acaba? Şuan embriyolarınız var ve donduracaklar peki neden havuz yapsınlar? Transfer hazırlığı başlaması gerekmez mi yani belli ki bir noktayı kaçırdım o yüzden soruyorum. Ayrıca 7 embriyodan 1 tanesi 5. Güne gitti demişsiniz benim 10 embriyodan 1 tanesi gidebildi acaba genetik test istesemiydim doktordan?
Hersey inanki zamanini bekliyor. Ben 5 tane kaybettim. Vermiyorsa rabbim var bir hayir. Tek yapabildigimiz dua
Geçmiş olsun, çok çok geçmiş olsun. Tüplerinizi tamamen mi iptal ettiler? Yoksa sadece biri mi?seni üzmek istemem ama her şeye hazırlıklı ol.kimisinde birden tavan yapar iki gün sonra kiminde de benim gibi en az 2 kat yerine az az artar . benımde 43 tü kimse uyarmadı sevındık kutladık falan . sonra bi gittim dört gün sonra 65 . az az arttı kimyasaldır adetle düşecek dediler. daha beteri oldu dış gebelikmiş. az az artıp sonra çok çok arttı bi şekilde sevincim kursağımda kaldı. ihmal etme 2 gün sora muhakkak git ve en az 2 kat artması lazım rakamıının . Allahtan duam inşallah seninki yükselir sağlıkla tutunur sana . ben çok üzüldüm çok canım yandı hayal kırıklığı yaşadım kimse yaşamasın bunu . tuttu sanıp sonradan yıkılmak çok kötü .
Yok yok canım kimseyle kıyaslamıyorum zaten herkese aynı ilacı verse garip olurduBizim dusuk hikayelerimiz oldugu icin doktor progestan basladi canim. Tedbir amacli yani. Senin oyle bir durumun yoksa vermez. Doktorun seni taniyordur sakin kiyas yapmaya girme
Naptin canim ne dedi doktorYok yok canım kimseyle kıyaslamıyorum zaten herkese aynı ilacı verse garip olurdusadece merak ediyorum kim neler ne yapıyor
Amin canim benim inşallah hayırlısı olsun hepimiz içiinnnAa çok güzel canım ben senden biraz önde gitmişim transferim oldu sonuç bekliyorum cumartesi günü belli olucak allahın izniyleDarısı senin başına güzel transferlere
Aa neden canım virüsten dolayi mi of yaMerak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlarTopik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..
Cem bey muayene etti degil miMerak eden arkadaşlarım için toplu bir cevap olsun, estrofem yetersiz gelmiş önce dozumu arttırdı fakat arkasından cem beyin transfer önermediğini söyledi. Doktorum tedaviyi ertelemenin daha iyi olacağını söyledi ben tedavimi erteledim arkadaşlarTopik topik geziyorum bakalım nisanda mı başlarım mayısta mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?