2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yarin sana da yeni ilaclar baslar merak etme gunde 7 hap 2 ignem var benim
transferden sonra sadece 5 gün içtiğim antibiyotik ve hastanenin verdiği bir ilaç oldu benim . sonrasında hala estrofem , coraspin içiyorum , 1 de jel var , ek olarak da vitaminlere devam ediyorum stromega ve maxijuno 3 günde bir de progestan iğnem var benimde az değilmiş

Merhabalar hoşgeldiniz :)
AMH yaşınıza göre oldukça düşük fakat öncelikle rahim filmi çektirin ve tüplerinizin rahiminizin durumu belli olsun.
Eğer tüplerinizde sorun yoksa, yumurta takibi yaparak 6 ay deneyin derim normal yoldan hamileliği. Fakat tüpleriniz tıkalı ve açılamayacak durumdaysa doktorun dediği gibi aşılamayı değil, tüp bebeği tercih edin derim.
İyi bir merkez ile tedavi olun her halükarda. İş bilmezler yüzünden çok insan acı çekiyor bu yolda.

Arkadaşlar merhaba bende cuma günü transfer olucam. Fakat bir sorunum var..29 şubattan beri estrofem hapı kullanıyorum sabah 2 akşam 2 belirli günlerde 3 adette kullandım sanırım ama şuan 2 adet s/a. Kanamam olmadi.lakin gebelik aşısı olduktan sonra ilk gün kanamayı kabul ediyolar.ama benim cumartesi pazar (hafif pembemsi) pazartesi AZ kahverengi lekenmeler oldu.bunu danisdim doktora transferi bidaki aya alalım isterseniz dedi.bende kabul etmesin malum virüs var.suan bişeyim yok ama muallaktayim

Ben yumurta buyuturken de 4 ıgne oluyodum toplanınca progestan ıgneye basladım hala devam edtrofem coraspın oksapar vıtamın dun basladım ılac oldu ıcım dısım

Az evvel aradılar, embriyolarımın durumu şu şekilde:
1 tanes A kalite, 1 tanesi orta kalite, 1 tanesi de düşük kalite ama 3ünü de donduracaklar bu ay.
Perşembe ya da cuma günü durumumla alakalı toplantı olacakmış.
Havuz yapacaklar belli ki, fakat bana şimdi şu durumdan bahsettiler.
Benim genetiklerimde hiç sorun yok ama embriyolarım yaşamıyorlar.
7 embriyom vardı 1 tanesi 5. güne gitti.
Co-kültür yani yapay rahim yöntemi uygulanacak bu sefer.

Masallah senin de epey var, maxijunoyu ben opu oncesi kullandim. Su an vitamin olarak prognemarin kullanıyorum.

Transferden sonra yoğun kahverengi akıntısı olan varmı zaman zaman kırmızıya dönüyor olmadığının belirtisi mi acaba

Benim icin çok kahverengi leke oldumu 2 veya 3 gün.estrofem hapı kullandigim icin ondan supeleniyorlar.ama ben gebelik asisindan dolayı olduğunu umut ediyorum.yardimci olursanız bilgi sahibi arkadaşlar?

Ben yumurta buyuturken de 4 ıgne oluyodum toplanınca progestan ıgneye basladım hala devam edtrofem coraspın oksapar vıtamın dun basladım ılac oldu ıcım dısım
Sende baya kullanmışsın ben o kadar kullanmadım yumurta büyütürken genelde 2 iğne kullandım catlatma iğnesi günü 4 tane vurdum sadece şimdide sadece estrofem sanırım yarin yeni ilaç eklenecek. Tabi bu surecte vitaminlerimi hep kullandım hâlâ devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…