- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.141
Öyle mi dersinYarin sana da yeni ilaclar baslar merak etmegunde 7 hap 2 ignem var benim
Sor bakalım. Sormak istediğim şeyleri telefonuna not et ben genelde öyle yapıyorum gidince soruyorumCumartesi gittiğimde bi sorayım.ben
transferden sonra sadece 5 gün içtiğim antibiyotik ve hastanenin verdiği bir ilaç oldu benim . sonrasında hala estrofem , coraspin içiyorum , 1 de jel var , ek olarak da vitaminlere devam ediyorum stromega ve maxijuno 3 günde bir de progestan iğnem varYarin sana da yeni ilaclar baslar merak etmegunde 7 hap 2 ignem var benim
Merhabalar hoşgeldiniz :)Merhabalar :) 5 aylık evliyim 31 yaşındayım rutin kotrollerde yumurta rezervimin düşük olduğunu öğrendim amh 0.75. Diğer tüm hormon değerlerim gayet iyi. Eşimin sperm sayısı hızı hareketliliği morfoloji vs hepsi gayet iyi.
Ahm düşük ve ultrasonda 4-5 folikül görüldü . Ama adetliyken bakılmadı. Normal yolla şans %5-10 aşılama zaman kaybı tüp bebel yapalım dediler.
Sadece ahm düşüklüğü sebebi ile tüp bebek yapan var mı? İlk denemede olmazsa diye korkuyorum
ankara'dayım en iyi doktor kimse ona gitmek istiyorum maddiyat önemli değil yeterki başarı oranı iyi bir doktor olsun.
Önerilerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.
tee
Merhaba arkadaşlar bende dün başladım dondurulmuş embriyo için ilaç tedavisine rabbim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ben yumurta buyuturken de 4 ıgne oluyodum toplanınca progestan ıgneye basladım hala devam edtrofem coraspın oksapar vıtamın dun basladım ılac oldu ıcım dısımSanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyimbu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi
Amin canım, hele bu igne sabah aksam vuruyorum gobegimde yer kalmadiÖyle mi dersingünde 7 hap nedir ya + iğne he. Allah kolaylık versin gerçekten
Masallah senin de epey var, maxijunoyu ben opu oncesi kullandim. Su an vitamin olarak prognemarin kullanıyorum.transferden sonra sadece 5 gün içtiğim antibiyotik ve hastanenin verdiği bir ilaç oldu benim . sonrasında hala estrofem , coraspin içiyorum , 1 de jel var , ek olarak da vitaminlere devam ediyorum stromega ve maxijuno 3 günde bir de progestan iğnem varbenimde az değilmiş
Tatlım cetricode iğnesi koldan mi vuruluyor göbekten vurdum ben sorun olur mu17v18 mm
Bnde oluyor kizlar su an böyle islak gibi@bahargelini sende su gibi akıntı oluyormuydu canım
Bndengobekten vurmustum canim oyle hatrliyormTatlım cetricode iğnesi koldan mi vuruluyor göbekten vurdum ben sorun olur mu
Tmm tatlım hiç agrim yok ondan korkuyorum yumurtalar büyümüyor mu diyeBnde oluyor kizlar su an böyle islak gibi
Bndengobekten vurmustum canim oyle hatrliyorm
Sende baya kullanmışsın ben o kadar kullanmadım yumurta büyütürken genelde 2 iğne kullandım catlatma iğnesi günü 4 tane vurdum sadeceBen yumurta buyuturken de 4 ıgne oluyodum toplanınca progestan ıgneye basladım hala devam edtrofem coraspın oksapar vıtamın dun basladım ılac oldu ıcım dısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?