2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır takipteydim yeni üye oldum foruma, dün transferim yapıldı 3. Denemem herkesin duasını bekliyorum inşallah herkesinki hayırlısıyla tutar❤
Bende dun transfer oldum cnm ıns hayırlısıyla güzel haber alırız

Merhaba hanımlar umarım hepinizin transferleri olumlu sonuç verir. Tüp bebek tedavisi gören kadınlarla bir çalışma yapıyorum. Malûm virüsten dolayı hastanelere gidemiyoruz. Bu nedenle yardımcı olmak isteyenler özelden benimle iletişime gecebilirse çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır takipteydim yeni üye oldum foruma, dün transferim yapıldı 3. Denemem herkesin duasını bekliyorum inşallah herkesinki hayırlısıyla tutar❤
Transferin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin inşallah güzel sonuçlar alırsın

Çalışma derken?

Gözünüz aydın olsun canım. Hayırlısı ve vaktindeki gelip kucağınızı dolduracak bebeğiniz bu olsun inşaAllah. Gönlnüzce olsun herşey
Allah razi olsun canim. Rabbim bu sayfada bekleyen butun arkadaslara bu mutlulugu yasatsin tamamina erdirsin insaallah

Merhaba arkadaşlar bende dün başladım dondurulmuş embriyo için ilaç tedavisine rabbim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amiin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır tedaviniz Ne kullanıyorsunuz ilaç olarak? Ve kaç gün kullanmanızı istedi

Pazartesi başladım ilaçlara estrofem folbiol dekort ve coraspin başladım bir hafta kullanıp haftaya tekrardan gidicem inşallah
Sanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyim bu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi

Yarin sana da yeni ilaclar baslar merak etme gunde 7 hap 2 ignem var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…