- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.121
Bende dun transfer oldum cnm ıns hayırlısıyla güzel haber alırızMerhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır takipteydim yeni üye oldum foruma, dün transferim yapıldı 3. Denemem herkesin duasını bekliyorum inşallah herkesinki hayırlısıyla tutar❤
Hayırlı olsun seninde inş canım, haftaya perşembe test günü, hiçbirşey hissetmiyorum şu andaBende dun transfer oldum cnm ıns hayırlısıyla güzel haber alırız
Amin canım insallah seninle kalırlarHakklısın cnm allah hayırlısını basıp etsın ıns tutunurlar saglıkla gelırler bastan sıfırdan tedavı olmaz ıns bıtane bıle olsa yeter
Aynen cnm ya bne gaz var kasıklarda bugunde ıshal oldum valla mıdemle basım detteHayırlı olsun seninde inş canım, haftaya perşembe test günü, hiçbirşey hissetmiyorum şu anda
Kız ben ıshal oldum ya karnımda da gazlar var bı bu eksıktıAmin canım insallah seninle kalırlariçini ferah tutmaya çalış hayırlısını versin rabbim
Transferin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır takipteydim yeni üye oldum foruma, dün transferim yapıldı 3. Denemem herkesin duasını bekliyorum inşallah herkesinki hayırlısıyla tutar❤
Çalışma derken?Merhaba hanımlar umarım hepinizin transferleri olumlu sonuç verir. Tüp bebek tedavisi gören kadınlarla bir çalışma yapıyorum. Malûm virüsten dolayı hastanelere gidemiyoruz. Bu nedenle yardımcı olmak isteyenler özelden benimle iletişime gecebilirse çok sevinirim.
Insaallah canim benim. Persembe insaallah guzelce artmis olur.Ay çok sevindim kat kat sağlıkla artsın canım benim. Kayıpların sonu olacak inşallah herşey güzel olacak heyecanla bekliyordum
Allah razi olsun canim. Rabbim bu sayfada bekleyen butun arkadaslara bu mutlulugu yasatsin tamamina erdirsin insaallahGözünüz aydın olsun canım. Hayırlısı ve vaktindeki gelip kucağınızı dolduracak bebeğiniz bu olsun inşaAllah. Gönlnüzce olsun herşey
Progestan dan dolayı gaz olduğunu düşünüyorum bende, ishal için muz yiyebilirisn canımAynen cnm ya bne gaz var kasıklarda bugunde ıshal oldum valla mıdemle basım dette
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızTransferin hayırlı olsun aramıza hoşgeldin inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amiin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır tedavinizMerhaba arkadaşlar bende dün başladım dondurulmuş embriyo için ilaç tedavisine rabbim herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Güzel günler gelmiş çok daha güzelleri de yakında inşallahInsaallah canim benim. Persembe insaallah guzelce artmis olur.
Pazartesi başladım ilaçlara estrofem folbiol dekort ve coraspin başladım bir hafta kullanıp haftaya tekrardan gidicem inşallahAmiin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır tedavinizNe kullanıyorsunuz ilaç olarak? Ve kaç gün kullanmanızı istedi
Sanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyimPazartesi başladım ilaçlara estrofem folbiol dekort ve coraspin başladım bir hafta kullanıp haftaya tekrardan gidicem inşallah
Cumartesi gittiğimde bi sorayım.benBu konuda ne desem yanıltmış olurum canım ama transfer olunacağı gün mü konuşuluyor bu konular acaba ? Gerçekten bilemiyorum
Yarin sana da yeni ilaclar baslar merak etmeSanırım transfer hazırlığında en az ilaç kullananlardan biriyimbu iyi mi kötü mü onu bilemedim her doktor farklı yürütüyor süreci. Ben sadece estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var 12 gündür kullanıyorum estrofemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?