• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Dedıklerının cogunu yapıyorum annem benı dunlexmte odama hapsettı yemegı onume getırıyo kadın🤣 bıkac gun sonra hafıften oturmaya baslarım az daha gezınırım 9 ay boyle napcam zatn gebelıklerım zor oluyo benım sureklı yatmam lazım dusu ıkıgun daha beklıcem bende avakadoya baslıcam bugun kasıklarmnnaştında kucuk gaz krampları var gecmıyoda senınnde oldumu
Gaz krampı değil de kasık ağrım vardı kuzum işte normal gazım da vardı tabi bi de su iç bolca kabızlık yaşama canım muz falan yemedim o yüzden

Evet canım Bursadayım Ben uludağ üniversinde dün pozitif aldım ama yeni transfer olacakları arıyorlardi tedavileri iptal ediyorlardi bana doktor evden çıkma dedi misafir kabul etme dedi c vitaminli meyveler ye dedi kendini koru dedi biz tedavileri tamamlayinca başka tedavi almicaz dedi ortalık düzelene kadar dedi
Üzücü olmuş ama tabi gerekli de bi yandan

Kızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏
4aa cok iyi bir embrıyo diye duydum 5
teşekkür ederimm daha dün gittik doktora su an doktor araştırıyorum hemen gidicez ama virüs sebebiyle de insan bir yere çıkıp hastaneye gitmek istemiyor ama bu konu her seyden önemli

dr negatfi konusmadı diğer tüm değerler normal oldugu icin

bu amh değeri ile olur di mi insallah
aynı sorun bendede var benım amh 1.16... bazı doktorlar 1-3 arasını normal kabul ediyo 12 adet folikul gorunmuştu bu ay tup bebek yaptık. Fsh ve e2 degerınız de onemli amh ın yanında.. o degerlerınız nedir?

Mujdeli haber kuzum insaallah. Persembe gunu tekrar kan vermeye cagirdi. Dua edin Rabbim tamamina erdirsin. Benim bundan once 5 tane bebek kaybim var 🤲🤲
Ay çok sevindim kat kat sağlıkla artsın canım benim. Kayıpların sonu olacak inşallah herşey güzel olacak heyecanla bekliyordum 🥰🥰😍😍

Kızlar benım dondurulcak embrıyom kalmamıs dna hasarımı varkı 6 so donneldı 3 u 3.gunde öldü ikisi 5.günle uyumlu ıcımde kalan 1 ı gerıden gelıyodu oda bugun gıtmıs 🥺 ıns ıcımdekıler tutarda sıl bastan baslamam

Virüs herşeyi vurdu valla canım ya tedavide olanlar yazmış o yüzden doğru olabilir Uykusuz Koala Uykusuz Koala camım sen de bahçecidesin bi arayıp sor bence
Uf kuzum ya inşallah ertelenmez aslında mantıklı hareket ama umutla heyecanla stresle bu günleri bekledik😔 yarın kontrolüm vardı gidince bi konuşayım cem beyle madem

Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sana😘😍
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😍 inşallah dediğin gibi oluur💕

Kızlar merhaba. Bende bahçeci hastasıyım Cem hoca doktorum. 9 mart ta 5. Gün 4aa 1 tane embriyo transferim oldu. 2 günde bir progestan iğnemi vurunmaya hastahaneye gidiyorum dün gittiğim de kan da vereyim çok erken ama olsun dedim. 119,6 çıktı değerim.Sonra gelincede evde idrardada yaptım çok silik çıktı orda da. 12.günüm Cumartesi günü inşallah artar sonucum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏
Benimde doktorum Cem bey inşallah sizin gibi pozitif haberi verebilirim😍 hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 💕

Kızlar benım dondurulcak embrıyom kalmamıs dna hasarımı varkı 6 so donneldı 3 u 3.gunde öldü ikisi 5.günle uyumlu ıcımde kalan 1 ı gerıden gelıyodu oda bugun gıtmıs 🥺 ıns ıcımdekıler tutarda sıl bastan baslamam
Üzülmemeye çalış canım benim bak ne güzel transfer olmuşsun inşallah sana tutunurda başa dönmek zorunda kalmazsın biliyorum donmuş embriyosu olunca insan birazcık daha iyi hissediyor kendini fakat hiç transfer olamadan iptalde olabilirdi Allah korusun. İcini ferah tut insallah cok güzel olacak sonu. 💕

Virüs herşeyi vurdu valla canım ya tedavide olanlar yazmış o yüzden doğru olabilir Uykusuz Koala Uykusuz Koala camım sen de bahçecidesin bi arayıp sor bence
Uf kuzum ya inşallah ertelenmez aslında mantıklı hareket ama umutla heyecanla stresle bu günleri bekledik😔 yarın kontrolüm vardı gidince bi konuşayım cem beyle madem

Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sana😘😍

Benimde doktorum Cem bey inşallah sizin gibi pozitif haberi verebilirim😍 hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 💕

Üzülmemeye çalış canım benim bak ne güzel transfer olmuşsun inşallah sana tutunurda başa dönmek zorunda kalmazsın biliyorum donmuş embriyosu olunca insan birazcık daha iyi hissediyor kendini fakat hiç transfer olamadan iptalde olabilirdi Allah korusun. İcini ferah tut insallah cok güzel olacak sonu. 💕

4aa cok iyi bir embrıyo diye duydum 5

aynı sorun bendede var benım amh 1.16... bazı doktorlar 1-3 arasını normal kabul ediyo 12 adet folikul gorunmuştu bu ay tup bebek yaptık. Fsh ve e2 degerınız de onemli amh ın yanında.. o degerlerınız nedir?

amh 0.75
fsh 7.09
e2 51.42
lh 5.56

eşimin sperm yüzde %6
ileri hareket %65
sperm yogunlugu 34 milyon

Hakklısın cnm allah hayırlısını basıp etsın ıns tutunurlar saglıkla gelırler bastan sıfırdan tedavı olmaz ıns bıtane bıle olsa yeter

Back