2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Gaz krampı değil de kasık ağrım vardı kuzum işte normal gazım da vardı tabi bi de su iç bolca kabızlık yaşama canım muz falan yemedim o yüzden

Üzücü olmuş ama tabi gerekli de bi yandan

4aa cok iyi bir embrıyo diye duydum 5
aynı sorun bendede var benım amh 1.16... bazı doktorlar 1-3 arasını normal kabul ediyo 12 adet folikul gorunmuştu bu ay tup bebek yaptık. Fsh ve e2 degerınız de onemli amh ın yanında.. o degerlerınız nedir?

Mujdeli haber kuzum insaallah. Persembe gunu tekrar kan vermeye cagirdi. Dua edin Rabbim tamamina erdirsin. Benim bundan once 5 tane bebek kaybim var
Ay çok sevindim kat kat sağlıkla artsın canım benim. Kayıpların sonu olacak inşallah herşey güzel olacak heyecanla bekliyordum

Hoşgeldin hayırlı olsun canım :)) pozitif sonuçlar görecez inş hep beraber.
Insallah dun bi guzel dinlendim hic bisey yapmadim , annem yanimda saolsu. Bugun sag tarafta his var, agri giriyor ara ara 4. Gun embriyosuydu. Daha erken transfer olan var mi , belirtilerinizi paylasir misin ?

Kızlar benım dondurulcak embrıyom kalmamıs dna hasarımı varkı 6 so donneldı 3 u 3.gunde öldü ikisi 5.günle uyumlu ıcımde kalan 1 ı gerıden gelıyodu oda bugun gıtmıs ıns ıcımdekıler tutarda sıl bastan baslamam

Virüs herşeyi vurdu valla canım ya tedavide olanlar yazmış o yüzden doğru olabilir Uykusuz Koala camım sen de bahçecidesin bi arayıp sor bence
Uf kuzum ya inşallah ertelenmez aslında mantıklı hareket ama umutla heyecanla stresle bu günleri bekledik yarın kontrolüm vardı gidince bi konuşayım cem beyle madem

Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sana
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi oluur

Benimde doktorum Cem bey inşallah sizin gibi pozitif haberi verebilirim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Üzülmemeye çalış canım benim bak ne güzel transfer olmuşsun inşallah sana tutunurda başa dönmek zorunda kalmazsın biliyorum donmuş embriyosu olunca insan birazcık daha iyi hissediyor kendini fakat hiç transfer olamadan iptalde olabilirdi Allah korusun. İcini ferah tut insallah cok güzel olacak sonu.

Virüs herşeyi vurdu valla canım ya tedavide olanlar yazmış o yüzden doğru olabilir Uykusuz Koala camım sen de bahçecidesin bi arayıp sor bence
Uf kuzum ya inşallah ertelenmez aslında mantıklı hareket ama umutla heyecanla stresle bu günleri bekledik yarın kontrolüm vardı gidince bi konuşayım cem beyle madem

Amin canım cümlemize inşallah duarimdasin inşallah sende pozitif sonuç alacaksın inşallah bol bol dua etcem sana
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi oluur

Benimde doktorum Cem bey inşallah sizin gibi pozitif haberi verebilirim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Üzülmemeye çalış canım benim bak ne güzel transfer olmuşsun inşallah sana tutunurda başa dönmek zorunda kalmazsın biliyorum donmuş embriyosu olunca insan birazcık daha iyi hissediyor kendini fakat hiç transfer olamadan iptalde olabilirdi Allah korusun. İcini ferah tut insallah cok güzel olacak sonu.

amh 0.75
fsh 7.09
e2 51.42
lh 5.56

eşimin sperm yüzde %6
ileri hareket %65
sperm yogunlugu 34 milyon

Hakklısın cnm allah hayırlısını basıp etsın ıns tutunurlar saglıkla gelırler bastan sıfırdan tedavı olmaz ıns bıtane bıle olsa yeter

Sıkma canını inşallah tutunacak embiryoların insan üzülüyor biliyorum donmuş olmayınca ama yapacak bir şey yok
Evet cnm keske olsaydı ınsngerek kalmaz bıze tutunurlar saglıkla gelırler bn ıshal oldum buarada ya vucudum ıyıce bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…