- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Canım yaşım 27.transfer günüm 3mart. 3 dondurulmuş embriyom var .1 deneme tek embriyo. Başarısız bir aşılamam var.Canım burada yazdığım gibi kısaca sadece yaşını transfer gününü yada beklenen adet tarihini ve diğer yazmanı istediğim şeyleri mümkün olduğunca 1 2 kelime ile yazarsan sevnirim
Olmuş canım hangi hastahane ve hangi sorun için tüp bebek onu yazar mısın. Birazdan düzenleyip konu başına ekleyeceğimCanım yaşım 27.transfer günüm 3mart. 3 dondurulmuş embriyom var .1 deneme tek embriyo. Başarısız bir aşılamam var.
Antalya ivf özel tüp bebek merkezi.sebepsiz infertiliteOlmuş canım hangi hastahane ve hangi sorun için tüp bebek onu yazar mısın. Birazdan düzenleyip konu başına ekleyeceğim
Yazdım canım konunun en başınaAntalya ivf özel tüp bebek merkezi.sebepsiz infertilite
Benim de aynı canım aynı zamanlardaydık zaten takipteyimŞimdilik iyi gidiyor aksiliksiz ilerledi bu aşamaya kadar. Inşallah sonucumda böyle olur. Şimdi rahim dinlendirmedeyim 2. Adetimi bekliyorum transfer hazırlığı için nasipse
Yaş 37 ikinci tedavi pcos+erkek faktörü Bursa-jimer 4 mart başlangıçArkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ❤
@Buseeeeee95
•İlk DenemeErkek
Faktörü İzmir 9
Eylül Üniversitesi Tüp Bebek2 Mart Transfer Hazırlığına
Başlayacak
Uykusuz Koala
•İlk Deneme Erkek Faktörü
(Ağır OAT) Bahçeci
Umut Tüp Bebek 5 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)Sebepsiz
İnfertilite Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek3 Mart
Transfer Günü
Hemen ekliyorum canım 4 martta adet olacağın için 5 mart yazayım mı çünkü 2. Gün ilaçlara başlanıyormuş kendimi de öyle yazdımYaş 37 ikinci tedavi pcos+erkek faktörü Bursa-jimer 4 mart başlangıç
Tamam canım güncelleriz sonra zatenHemen ekliyorum canım 4 martta adet olacağın için 5 mart yazayım mı çünkü 2. Gün ilaçlara başlanıyormuş kendimi de öyle yazdım
Aynen transfer tarihleri belli olunca onları yazacağımTamam canım güncelleriz sonra zaten
Yaş 31Arkadaşlar merhaba liste yapalım istiyorum tabii çok kişi olursak daha iyi olur. Ne dersiniz ?
Yaşınızı
Transfer gününüzü yada batınızı
kaçıncı denemeniz olduğunu
Kısaca probleminizi (pko, erkek faktörü gibi)
Hangi hastaneye gittiğinizi
Yazarsanız eğer konunun başına liste yapmak isterim mart ayı transferleri birbirini daha rahat takip edebilir böylece
Teşkkür ederimYaş 31
Bat tarihi 4 mart (Transfer hazırlığına baslanacak)
1.deneme
Sebepsiz infertelite
Prof. Ibrahim esinler hrs hastanesinde islemler yapiliyor.
eline emeğine sağlık canım
Evet canım ankara daYazıyorum hemencik bu hastane ankaradaydi değil mi canım
Ekledim profile canım. 4 martta adet olacak 3 kişiyiz şuanEvet canım ankara da
Ne guzel zamaninda regl olursak surecimiz benzer zamanlama ile ilerler. Birbirimize destek oluruz. Inşallah güzel sonuçlarda alırızEkledim profile canım. 4 martta adet olacak 3 kişiyiz şuan
Amiin inşallah zamanında oluruz hatta erken olmak bile istiyorumNe guzel zamaninda regl olursak surecimiz benzer zamanlama ile ilerler. Birbirimize destek oluruz. Inşallah güzel sonuçlarda alırız
Erken olurum diyorduk bende ama bugün opu dan sonra 11.günüm olunca gözüm korktu gecikmese bari diyorum.Amiin inşallah zamanında oluruz hatta erken olmak bile istiyorum