- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Ohh iyi kac dondurulmuş embriyon varGeçtim o kısımları ben rahim dinlendirme aşamasındayım canım
Erkek faktörü problemimiz. İleri hız 0 morfoloji 0 sayı 4 milyon birsürü şey kullandık ama değerler değişmedi sadece en son testte sayı 6 milyona çıkmıştı ama o bile çok düşük. Bende görünürde bir problem yokBence de asilama gereksiz.yasin da kucuk rezerve me yoksa spermi neden olamadn
13 yumurta toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne 10 taneside geldi fakat 5. Güne sadece 1 tane geldi 1 taneside 6. Gün donduruldu yani 2 embriyom var canımOhh iyi kac dondurulmuş embriyon var
Canım cem bey genelde çok çok zor vakaların videolarını paylaşıyor bizi çok zor olarak görmüyor bence paylaşmaz ama paylaşırsa söylerim bu benim diyeAcaba cem bey senide mutlu haberi verirken video cekip.youtube atarmi.takip ediyorum ayy bilmeyiz de hangiso sensin ☺☺
Canim.benim esimde sperm azlığı vardı antalaya vitale de fuat bey esime bi ilac verdi ismini hatirlamiyorum ya 80 bin di.53 milyon oldu .sonra tüp düşündük bizdeErkek faktörü problemimiz. İleri hız 0 morfoloji 0 sayı 4 milyon birsürü şey kullandık ama değerler değişmedi sadece en son testte sayı 6 milyona çıkmıştı ama o bile çok düşük. Bende görünürde bir problem yok
Bence tüp bebek ile olumlu sonuca ulaşırsınız tek sorun sayı azlığı iseCanim.benim esimde sperm azlığı vardı antalaya vitale de fuat bey esime bi ilac verdi ismini hatirlamiyorum ya 80 bin di.53 milyon oldu .sonra tüp düşündük bizde
Olsun gene masallah var canım benimde 18 yumurta toplandi 11 uygundu dollendi 6 si 4 güne geldi ama 3 embriyo 5 günü gecti 3 dondurulmus var benimde.1 transfer olacak 2 si sonra.13 yumurta toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne 10 taneside geldi fakat 5. Güne sadece 1 tane geldi 1 taneside 6. Gün donduruldu yani 2 embriyom var canım
Insallah canim bence sayi yumurta sperm degil .Allah ol.diyecek öyle biz elimizden geleni yaptk takdir onunBence tüp bebek ile olumlu sonuca ulaşırsınız tek sorun sayı azlığı ise
Ben bilmem bekliyorum ben☺☺Canım cem bey genelde çok çok zor vakaların videolarını paylaşıyor bizi çok zor olarak görmüyor bence paylaşmaz ama paylaşırsa söylerim bu benim diye
Maşallah seninde iyiymiş canım umarım bebeklerimize kavuşuruzOlsun gene masallah var canım benimde 18 yumurta toplandi 11 uygundu dollendi 6 si 4 güne geldi ama 3 embriyo 5 günü gecti 3 dondurulmus var benimde.1 transfer olacak 2 si sonra.
Orası öyle sadece tıbben elimizden geleni yapalımda rabbime de bol bol dua edelim en iyi doktora da gitsek verecek olan AllahInsallah canim bence sayi yumurta sperm degil .Allah ol.diyecek öyle biz elimizden geleni yaptk takdir onun
Amin canim insallah senin de tek embriyo demi.konulacak ben iki jstedim olmaz dedilerMaşallah seninde iyiymiş canım umarım bebeklerimize kavuşuruz
Aynen sen hangi ilaçları kullanıyorsun su anOrası öyle sadece tıbben elimizden geleni yapalımda rabbime de bol bol dua edelim en iyi doktora da gitsek verecek olan Allah
Canim zaten bir embriyom 5. Gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu mecbur 1 tane konulacak fakat aynı anda dondurulmuş olsalardıda tek konulacaktı çünkü 35 yaş altına ve ilk denemeye çift transfer olmuyor.Amin canim insallah senin de tek embriyo demi.konulacak ben iki jstedim olmaz dediler
Rahim dinlendirmede olduğum için ilaç kullanmıyorum sadece vitaminlerime devam ediyorum balık yağı ve multivitamin kullanıyorum. Adet olunca ilaçlara başlayacağımAynen sen hangi ilaçları kullanıyorsun su an
Aynen öyle ben 8 ocak 7 subat bu sekil.adet görüyorum. Ve 3 martta konulacak ve 1 2gun sonra adet döngum.olurmuyum diye düşünüyorum ama onun icinde ilac verilir tahminim demiRahim dinlendirmede olduğum için ilaç kullanmıyorum sadece vitaminlerime devam ediyorum balık yağı ve multivitamin kullanıyorum. Adet olunca ilaçlara başlayacağım
Vitaminin decavit miRahim dinlendirmede olduğum için ilaç kullanmıyorum sadece vitaminlerime devam ediyorum balık yağı ve multivitamin kullanıyorum. Adet olunca ilaçlara başlayacağım
Sor tabi problem yokCok soru sordum galiba☺ama diğerleri ya baslayacak ya yeni baslamis.bi sen yakınsın ☺☺