2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bence de asilama gereksiz.yasin da kucuk rezerve me yoksa spermi neden olamadn
Erkek faktörü problemimiz. İleri hız 0 morfoloji 0 sayı 4 milyon birsürü şey kullandık ama değerler değişmedi sadece en son testte sayı 6 milyona çıkmıştı ama o bile çok düşük. Bende görünürde bir problem yok

Canim.benim esimde sperm azlığı vardı antalaya vitale de fuat bey esime bi ilac verdi ismini hatirlamiyorum ya 80 bin di.53 milyon oldu .sonra tüp düşündük bizde

13 yumurta toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne 10 taneside geldi fakat 5. Güne sadece 1 tane geldi 1 taneside 6. Gün donduruldu yani 2 embriyom var canım
Olsun gene masallah var canım benimde 18 yumurta toplandi 11 uygundu dollendi 6 si 4 güne geldi ama 3 embriyo 5 günü gecti 3 dondurulmus var benimde.1 transfer olacak 2 si sonra.

Amin canim insallah senin de tek embriyo demi.konulacak ben iki jstedim olmaz dediler
Canim zaten bir embriyom 5. Gün donduruldu diğeri 6. Gün donduruldu mecbur 1 tane konulacak fakat aynı anda dondurulmuş olsalardıda tek konulacaktı çünkü 35 yaş altına ve ilk denemeye çift transfer olmuyor.

Rahim dinlendirmede olduğum için ilaç kullanmıyorum sadece vitaminlerime devam ediyorum balık yağı ve multivitamin kullanıyorum. Adet olunca ilaçlara başlayacağım
Aynen öyle ben 8 ocak 7 subat bu sekil.adet görüyorum. Ve 3 martta konulacak ve 1 2gun sonra adet döngum.olurmuyum diye düşünüyorum ama onun icinde ilac verilir tahminim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…