• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Aynen öyle ben 8 ocak 7 subat bu sekil.adet görüyorum. Ve 3 martta konulacak ve 1 2gun sonra adet döngum.olurmuyum diye düşünüyorum ama onun icinde ilac verilir tahminim demi
Transfer asamasinda kullandigin ilaçlar adet görmeni engelleyecek diye biliyorum ben

Aynen öyle ben 8 ocak 7 subat bu sekil.adet görüyorum. Ve 3 martta konulacak ve 1 2gun sonra adet döngum.olurmuyum diye düşünüyorum ama onun icinde ilac verilir tahminim demi
merhaba. tesadüfi gördüm yazınızı. kullandığınız ilaçlar sebebiyle adet döngünüz biraz ileri gidecektir. rahmi kalınlaştırıyor verilen ilaçlar. bu sebeple adet zaten olmuyorsunuz.olumsuz durumda ilaçlrı kesince ya da tutmayınca kendiliğinden olacaksınkz. o da tam gününde olmuyor zaten

Canim o da transfer hazırlığında verilecek yani daha bana vermediler adet olunca verir muhtemelen
merhaba. tesadüfi gördüm yazınızı. kullandığınız ilaçlar sebebiyle adet döngünüz biraz ileri gidecektir. rahmi kalınlaştırıyor verilen ilaçlar. bu sebeple adet zaten olmuyorsunuz.olumsuz durumda ilaçlrı kesince ya da tutmayınca kendiliğinden olacaksınkz. o da tam gününde olmuyor zaten
O zaman dansss💃teşekürler raharladim.

Canim o da transfer hazırlığında verilecek yani daha bana vermediler adet olunca verir muhtemelen
Ya simdi basta verdiler sonra kullanmican dedi biz diyene kadar dedi.baska ilaclara gectim tek tek yazılı su ilac kullanilacak isimleri söylendi. Coraspin demedi.hastane bi kağıt veriyor Ssk alinacak bazilari indirimli ilaçlari .orda coraspin yaxinca tereddütte kaldim

Ya simdi basta verdiler sonra kullanmican dedi biz diyene kadar dedi.baska ilaclara gectim tek tek yazılı su ilac kullanilacak isimleri söylendi. Coraspin demedi.hastane bi kağıt veriyor Ssk alinacak bazilari indirimli ilaçlari .orda coraspin yaxinca tereddütte kaldim
Canim aklında bir soru varsa bence doktoruna falan ulaşıp sorman lazım çünkü herkese farklı tedavi uygulanıyor bana belki o ilacı vermezler ama sana verirler o yüzden ben ne desem doğru olmaz zaten

Arkadaşlar merhaba liste yapalım istiyorum tabii çok kişi olursak daha iyi olur. Ne dersiniz ?
Yaşınızı
Transfer gününüzü yada batınızı
kaçıncı denemeniz olduğunu
Kısaca probleminizi (pko, erkek faktörü gibi)
Hangi hastaneye gittiğinizi

Yazarsanız eğer konunun başına liste yapmak isterim mart ayı transferleri birbirini daha rahat takip edebilir böylece 😊

Kısa kısa ozet mi gececem .sen yap bn ona göre acemiyim kız ben ☺😉
Arkadaşlar merhaba liste yapalım istiyorum tabii çok kişi olursak daha iyi olur. Ne dersiniz ?
Yaşınızı
Transfer gününüzü yada batınızı
kaçıncı denemeniz olduğunu
Kısaca probleminizi (pko, erkek faktörü gibi)
Hangi hastaneye gittiğinizi

Yazarsanız eğer konunun başına liste yapmak isterim mart ayı transferleri birbirini daha rahat takip edebilir böylece 😊
Canım burada yazdığım gibi kısaca sadece yaşını transfer gününü yada beklenen adet tarihini ve diğer yazmanı istediğim şeyleri mümkün olduğunca 1 2 kelime ile yazarsan sevnirim 😊

Back