- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Vissss masalalh gelinim atasli gadinPinkim dünüşüm sen nerlerdesinnnnhafif nezle gibi oldu iburaminle atlattık sayılır üşüttü heralde . Bizimkinde yeni huy var sabah bi kalkıyorum cıplak soyunuyor gece . Sizde ne var ne yok
Bu sene de değişik bir sürü hastalık çıktı desene dünüşüm. İlk defa duydum bak el ayak şişmesini de . Antibiyotikle düzeldi mi bari damadımVissss masalalh gelinim atasli gadinvalla dunusum hic iyi degiliz birazdan cikcaz randevumuz var stres atmak icin girdim siteye. Cinarin el ve ayaklari sisti morardi vucudundada dokuntu oldu bugun 3.gundu dahada artti tekrar goturelim dedik elleri sis parmaklari sis crp si yuksek cikti enfeksiyondan dediler
Bazı hastalıkları hemen anlayamiyorlar. Eslemde el ayak ağız oldu, 6.hastalik oldu hep sonradan anlaşildi canım. Tekrar geçmiş olsunIyi geceler kizlar yazamadim k.bkmayin. ilk oyle sislik ile basladi sonra cok cok cok fazla dokuntu oldu vucudunda hepsi degisik sekil ve renkteydi .enfeksiyon dokuntusu dediler 4tane dr gezdik valla. Suan epey toparladi azaldi ara ara cikip sonuyor, antibiyotik daha kotu yapmisti meger antibiyotik kullanilmazmis bu tarz enfeksiyonlarda. Alerji surubu iciyor sadece. Persembe gunude randevumuz eli agriyo dizi agriyor vucitta gezen bi agri sizisi varne cikcak bakalim
O tarz bisey degil canim inan tek bi hastalik ciksin dedim dr oyle korkuttuki kotu hastalik suphesi falan . Yiprandim ,Allah basla dert vermesindeBazı hastalıkları hemen anlayamiyorlar. Eslemde el ayak ağız oldu, 6.hastalik oldu hep sonradan anlaşildi canım. Tekrar geçmiş olsun
İnşallah bütün testleri temiz çıkar canım benim kendini üzmeO tarz bisey degil canim inan tek bi hastalik ciksin dedim dr oyle korkuttuki kotu hastalik suphesi falan . Yiprandim ,Allah basla dert vermesinde
Canım site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni sanırım da o yüzden ; neyse ki hatalarını anladılarR Renklirenkli doğumuna az kalmış hayırlısıyla kavuş inşallah canım, cezamı aldın ne oldu pasif olmuşsun ya
Çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla büyüsün miniğinCanım site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni sanırım da o yüzden ; neyse ki hatalarını anladılar
Dün sezeryanla doğum yaptım. 39+2 de. Çok şükür vaktiyle sağlığıyla geldi kuzucuk. Gaz çıkaramadım sadece henüz
Allah razı olsun.
Sen uzun süre girmemezlik etmezdin aşkında. Kötü bi şey yok demi ?
Allah razı olsun. Amin inşÇok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla büyüsün miniğininşallah yürümeye başladıkça gazda çıkarırsın o zaman kolaylaşir.
Ya aslında genel olarak siteye bakıp bakıp cikiyorum pek topiklere yazmıyorum. Uzun zaman burdan da hiç bildirim gelmedi öyle böyle derken uzak kalmış oldum
Gözün aydın renklicimmmAllah razı olsun. Amin inşgaz sorunu çözüldü şükür.
Muhtemelen bende yazamam da giremem de pek bundan sonra uzun bi süre malum.
Ah dünüşüm ya çok geçmiş olsun. Beta falan diyorlar şimdi bu da yeniymiş ondan olmasın . Seloşunda bi ara hastalanınca ağız kenarları falan olmuştu da takip et demişti dr başkanyerinde olmayınca üstünde durmadık . Habersiz bırakma bizi kııızzz özletme kendiniIyi geceler kizlar yazamadim k.bkmayin. ilk oyle sislik ile basladi sonra cok cok cok fazla dokuntu oldu vucudunda hepsi degisik sekil ve renkteydi .enfeksiyon dokuntusu dediler 4tane dr gezdik valla. Suan epey toparladi azaldi ara ara cikip sonuyor, antibiyotik daha kotu yapmisti meger antibiyotik kullanilmazmis bu tarz enfeksiyonlarda. Alerji surubu iciyor sadece. Persembe gunude randevumuz eli agriyo dizi agriyor vucitta gezen bi agri sizisi varne cikcak bakalim
Aijom çalışıyordun en son devam mı senin cadılar ne alemdeÇok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla büyüsün miniğininşallah yürümeye başladıkça gazda çıkarırsın o zaman kolaylaşir.
Ya aslında genel olarak siteye bakıp bakıp cikiyorum pek topiklere yazmıyorum. Uzun zaman burdan da hiç bildirim gelmedi öyle böyle derken uzak kalmış oldum
Ah canım. Çalışma maceram bir ay sürdü. 31 Aralık'ta sondu. Annem bakamam deyince bıraktım. Zaten psikolojik olarak ondan sonra bir toparlayamadim. Yeni yeni kendime geldim. Diyet falanda yok bu sene 83 kg olmuşum.. okullar açılınca bir toparlamaya calisicam. Yaz başi kaynım nişanlancak gibi duruyor.Aijom çalışıyordun en son devam mı senin cadılar ne alemdediyet nasıl gidiyor eşim diyetisyene gitti 110 kg 42 kilo yağ diyete başladı ama zorlandı baya . 2 kilo vermiş pek sevindik
Hayirli olsin Allah anali babayi buyutmeyi nasip etsinCanım site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni sanırım da o yüzden ; neyse ki hatalarını anladılar
Dün sezeryanla doğum yaptım. 39+2 de. Çok şükür vaktiyle sağlığıyla geldi kuzucuk. Gaz çıkaramadım sadece henüz
Allah razı olsun.
Bilmiyorum biz ilk defa yasadigimiz icin bize cok ilginc geldi ama 4farkli dr a gittik .hepsife enfeksiyondan dedi crp yuksek diye. Hala tam gecmediAh dünüşüm ya çok geçmiş olsun. Beta falan diyorlar şimdi bu da yeniymiş ondan olmasın . Seloşunda bi ara hastalanınca ağız kenarları falan olmuştu da takip et demişti dr başkanyerinde olmayınca üstünde durmadık . Habersiz bırakma bizi kııızzz özletme kendini
Çok geçmiş olsun canım İnşallah alerjik bir durumdur sadece başka birşey çıkmazBilmiyorum biz ilk defa yasadigimiz icin bize cok ilginc geldi ama 4farkli dr a gittik .hepsife enfeksiyondan dedi crp yuksek diye. Hala tam gecmedi
Canım sağlıkla büyüt kuzunu.Çok şükür bundan sonrası içğn Rabbim sana güç kuvvet versin.Canım site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni sanırım da o yüzden ; neyse ki hatalarını anladılar
Allah razı olsun.