2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pinkim dünüşüm sen nerlerdesinnnn hafif nezle gibi oldu iburaminle atlattık sayılır üşüttü heralde . Bizimkinde yeni huy var sabah bi kalkıyorum cıplak soyunuyor gece . Sizde ne var ne yok
Vissss masalalh gelinim atasli gadin valla dunusum hic iyi degiliz birazdan cikcaz randevumuz var stres atmak icin girdim siteye. Cinarin el ve ayaklari sisti morardi vucudundada dokuntu oldu bugun 3.gundu dahada artti tekrar goturelim dedik elleri sis parmaklari sis crp si yuksek cikti enfeksiyondan dediler

Bu sene de değişik bir sürü hastalık çıktı desene dünüşüm. İlk defa duydum bak el ayak şişmesini de . Antibiyotikle düzeldi mi bari damadım

Selam kızlar nasılsınız? İlk defa bu kadar uzun süre bu topiğe girmemezlik yaptım. Bulmak bile zor oldu
Pinkpinkblue son mesajlara baktım da geçmiş olsun canım. Çınar in eli ayağı neden şişmiş ki öyle ilaç mı alerji yapmış?
Selin nasıl Mdmray , sende bayağı bunalmişsin benim gibi..

Iyi geceler kizlar yazamadim k.bkmayin. ilk oyle sislik ile basladi sonra cok cok cok fazla dokuntu oldu vucudunda hepsi degisik sekil ve renkteydi .enfeksiyon dokuntusu dediler 4tane dr gezdik valla. Suan epey toparladi azaldi ara ara cikip sonuyor, antibiyotik daha kotu yapmisti meger antibiyotik kullanilmazmis bu tarz enfeksiyonlarda. Alerji surubu iciyor sadece. Persembe gunude randevumuz eli agriyo dizi agriyor vucitta gezen bi agri sizisi var ne cikcak bakalim

Bazı hastalıkları hemen anlayamiyorlar. Eslemde el ayak ağız oldu, 6.hastalik oldu hep sonradan anlaşildi canım. Tekrar geçmiş olsun

R Renklirenkli doğumuna az kalmış hayırlısıyla kavuş inşallah canım, cezamı aldın ne oldu pasif olmuşsun ya
Canım site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni sanırım da o yüzden ; neyse ki hatalarını anladılar
Dün sezeryanla doğum yaptım. 39+2 de. Çok şükür vaktiyle sağlığıyla geldi kuzucuk. Gaz çıkaramadım sadece henüz
Allah razı olsun.
Sen uzun süre girmemezlik etmezdin aşkında. Kötü bi şey yok demi ?

Çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla büyüsün miniğin inşallah yürümeye başladıkça gazda çıkarırsın o zaman kolaylaşir.

Ya aslında genel olarak siteye bakıp bakıp cikiyorum pek topiklere yazmıyorum. Uzun zaman burdan da hiç bildirim gelmedi öyle böyle derken uzak kalmış oldum

Allah razı olsun. Amin inş gaz sorunu çözüldü şükür.
Muhtemelen bende yazamam da giremem de pek bundan sonra uzun bi süre malum.

Ah dünüşüm ya çok geçmiş olsun. Beta falan diyorlar şimdi bu da yeniymiş ondan olmasın . Seloşunda bi ara hastalanınca ağız kenarları falan olmuştu da takip et demişti dr başkanyerinde olmayınca üstünde durmadık . Habersiz bırakma bizi kııızzz özletme kendini

Aijom çalışıyordun en son devam mı senin cadılar ne alemde diyet nasıl gidiyor eşim diyetisyene gitti 110 kg 42 kilo yağ diyete başladı ama zorlandı baya . 2 kilo vermiş pek sevindik

Aijom çalışıyordun en son devam mı senin cadılar ne alemde diyet nasıl gidiyor eşim diyetisyene gitti 110 kg 42 kilo yağ diyete başladı ama zorlandı baya . 2 kilo vermiş pek sevindik
Ah canım. Çalışma maceram bir ay sürdü. 31 Aralık'ta sondu. Annem bakamam deyince bıraktım. Zaten psikolojik olarak ondan sonra bir toparlayamadim. Yeni yeni kendime geldim. Diyet falanda yok bu sene 83 kg olmuşum.. okullar açılınca bir toparlamaya calisicam. Yaz başi kaynım nişanlancak gibi duruyor.
Eşinin kilosuda fazlaymis. Benimde eşim de kg aldı bu yıl adam 90 görünümlü 80 çıkıyor. Muhtemelen yağ fazlalığı var görünüm olarak çok irileşti çünkü. Yoksa bakınca tartıda 5 kg bile almış gozukmuyor

Hayirli olsin Allah anali babayi buyutmeyi nasip etsin

Bilmiyorum biz ilk defa yasadigimiz icin bize cok ilginc geldi ama 4farkli dr a gittik .hepsife enfeksiyondan dedi crp yuksek diye. Hala tam gecmedi

Canım sağlıkla büyüt kuzunu.Çok şükür bundan sonrası içğn Rabbim sana güç kuvvet versin.

Merhaba kızlar bugün aklıma geldi benim de uzun zamandır girmemişim buraya diye.Ben hala emziriyorum şaka gibiWc eğitimine de başlamadık.Konuşma olayı da yavaş gidiyor.İnatla konuşmuyor çocuk bir kere söylüyoe kelimeyi tekrarladığımızda sonrası yok.Çok güzel ev süpürüyor, temizlik yapıyor, oyun oynuyor kendi kendine.Genelde uysal çocuk.Yaşıtlarıyla bir araya geldiğiinde uyumlu eşyalarını paylaşıyor.Babasının peşinden ayrılmıyor baba demiyor hala.İşi olunca diyor sadece.Kasımdan beri diyette sayılırım toplamda 9 kilo verdim.12-15 daha vermem gerekiyor ama sıkıldım resmen.Diyetisyene gidiyorum çok yararlı oldu.Yaza kadar süre verdim kendime ayda 3-4 kilo verdim.Hızlanmam lazım ama durakladım bu aralar.Ekmek ve tatlı hiç yemiyorum pilav makarna hamurişi de tabi ki.Midem bağırsaklarım çok rahat.Sağlıklı beslenmeyi öğrendim resmen.Ama en büyük zevkim yemek ywmekmiş bunu da öğrendim şimdilik.Eşim yoğun çocuklar üstüme kaldı iyice çok bunalıyorum.Bu koşturmaca da diyete dikkat etmek çok zor oluyor. Ama yaza kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…