- 31 Aralık 2015
- 41.443
- 132.602
Diyette olup kg vermeni tebrik ederim canim. Zor olsa da emzirmeyi kesmelisin artık kişisel gelişimi için bu şart artık, 3 yaşını bitiriyorlar. Hemde sende rahatlarsın. WC eğitimi de baharda verirsin. Yine havalar ısınmış olur. Bol bol kitap bakın, karşınızda büyük insan varmış gibi sohbet edin. Bireysel oyunlar kurmaya çalışın. Çok zor biliyorum annelerin işi asla bitmiyor ama her gün 20 30 dk bireysel vakit ayırmaya çalış faydası olur inşallahMerhaba kızlar bugün aklıma geldi benim de uzun zamandır girmemişim buraya diye.Ben hala emziriyorum şaka gibiWc eğitimine de başlamadık.Konuşma olayı da yavaş gidiyor.İnatla konuşmuyor çocuk bir kere söylüyoe kelimeyi tekrarladığımızda sonrası yok.Çok güzel ev süpürüyor, temizlik yapıyor, oyun oynuyor kendi kendine.Genelde uysal çocuk.Yaşıtlarıyla bir araya geldiğiinde uyumlu eşyalarını paylaşıyor.Babasının peşinden ayrılmıyor baba demiyor hala.İşi olunca diyor sadece.Kasımdan beri diyette sayılırım toplamda 9 kilo verdim.12-15 daha vermem gerekiyor ama sıkıldım resmen.Diyetisyene gidiyorum çok yararlı oldu.Yaza kadar süre verdim kendime ayda 3-4 kilo verdim.Hızlanmam lazım ama durakladım bu aralar.Ekmek ve tatlı hiç yemiyorum pilav makarna hamurişi de tabi ki.Midem bağırsaklarım çok rahat.Sağlıklı beslenmeyi öğrendim resmen.Ama en büyük zevkim yemek ywmekmiş bunu da öğrendim şimdilik.Eşim yoğun çocuklar üstüme kaldı iyice çok bunalıyorum.Bu koşturmaca da diyete dikkat etmek çok zor oluyor. Ama yaza kadar devam