Versem emecek öyle bir bebek olmak aijoEslemde de bebekci konuşmalar oluyor arada ay çok tatlılar ya buyumuslerde bebek rolü yapıyorlar, sen daha minik kuzumsun deyip sarılıyorum bende
İlk paragrafa güldüm ikinciye üzüldümBizde de durum aynı. Birlikte oynuyoruz. Anne gel diyince kıyamıyorum. Bir de ben yemek vs yaparken söylemiyor zaten; uzandığımı görürse çağırıyor. Bi dolabın üst kısmına grup grup ayırmıştım oyuncakları. Sürekli gün içinde oraya uğrayıp, bazılarını oturduğumuz odaya getiriyoruz. Baktım hevesi kaçtı, hemen poşetleyip kaldırıyorum. Yoksa cok dağılıyor ev. Ama bugğn ilk kez kendisi topladı oyuncaklarını; aglicaktim. Cunku artık cok yoruluyorum , agrılarım oluyor. Allahım be büyüksün, dağına göre mi kar veriyorsun dedim içimden.
Bir arkadaş hediye getirmişti mesela. Kat kat birbirine takmalı oyuncak, zor bi deoyuncak dolabından çıkardım. Babasına da bana sa ayrı ayrı kurduruyor koca oyuncağı. Geçen hafta full yemek yaptı , mangallar mı dersin, çaylar mı dersin cok yetenekli teyzesi
Ama oğlu 5-6 yaşında olan bi arkadaşım , kardesi olmadığı için sürekli bizi istiyor oyun esnasında demişti bana. Kadın da kanser atlattı; hamile kalamıyormuş. Bu yüzden üzülüyordu. Demek ki herkesin sorunu bu madamcım.
Haklısın ama başka türlü mümkün değil dışarı çıkarmam su an. Kalabalık oyun parkı hiç sevmiyorum. Su an bağışıklığım düşük zaten. Oyalansın evde onun derdindeyim.Bacağım.... Berbat halde canım hiç sorma. Kremliyorum surekli, teşekkür ederim. O kitap setini çok beğenmiştik biz açıkçası gördüğüm çocuklar doğayla iç içe çok daha mutlu ge daha çok şey ogreniyolar. Eve oyuncakla doldurma bence
Kız o kantaron yağından aldım arifoğlunun. Geçen elim yandı tencereden ; sürdüm. Allaaam nası bi acı, iyice yandı elimVersem emecek öyle bir bebek olmak aijokantaron yağı sudocrem falan da sür ya iz kalmasını engeller çok geçmiş olsun tekrar canım
Seninki azcık yoracak seni madamİlk paragrafa güldüm ikinciye üzüldümbizimki de sen topla oyuncakları ben yoruluyorum diyor zilli
Evet renklicim az önce beni balkona kilitledi. Anahtarı ver diyorum camdan yok çıkaramıyorum diyo . Eşek sıpası. Sinekliği söktüm de girdim içeri . Allahtan tornavida varmış balkondaKız o kantaron yağından aldım arifoğlunun. Geçen elim yandı tencereden ; sürdüm. Allaaam nası bi acı, iyice yandı elimiyi ki çocuğuma sürmemişim kendim denemeden dedim
Bu arada arifoğlu markasına güvenir severdim. Gıda dedektifi sayfasında gördüm Singapur’a gönderilen bir baharatında kanserojen kabul edilen bir boya maddesi tespit edilmiş ve Türkiye’ye iadesi gerçekleştirilmiş . Hem ülkemiz adına çok utanç verici hem de biz tüketiciler için , sağlığımızla oynuyorlar resmen . Sanki imha mı edecekler onları, hiç sanmıyorum . Açıklama yapmış şirket yöneticileri sonra ama çok saçma yani haberimiz yok gibilerinden..Kız o kantaron yağından aldım arifoğlunun. Geçen elim yandı tencereden ; sürdüm. Allaaam nası bi acı, iyice yandı elimiyi ki çocuğuma sürmemişim kendim denemeden dedim
Valla bana herkes pimpirikli diyor ama ben böyle olmasam benimkilerde selin in iki katını yapabilir yani. Ben kediler kuduz olabilirmiş deyip uzaklaştiriyorhm şu aralar. Çünkü sevmeyi bilmiyorlar ve gerçekten bulaş riskide varEvet renklicim az önce beni balkona kilitledi. Anahtarı ver diyorum camdan yok çıkaramıyorum diyo . Eşek sıpası. Sinekliği söktüm de girdim içeri . Allahtan tornavida varmış balkondayoksa eşimi çağıracaktım. Dün leblebi yerken boğazına kaçtı çünkü ağzında bişey varken zıplamaması koşmaması gerektiğini defalarca söylediğimiz halde yapmaya devam ediyor . Baya korkuttu. Yine dün kedi tırmaladı . Korkuttum ben de doktora gidelim aşı yapsınlar falan . Ağladı baya gitmeyelim babam gelsin diyo sanki babası doktor sonra aynı kedi yanına yaklaşmaya çalışınca git burdan sen beni tırmaladın oynamıcam senle dedi ama asla anlamıyor kucağına alıyor kocaman kedileri sıkıyor ağzını kulağını. Geçen gün manavda alışveriş yapıyorum kediyi tutmuş kuyruğundan sürüklüyor . Yapma diyorum yok . Asla dinletemiyorum. Dün ders oldu ona bakalım bi daha kucağına alacak mı
Yaptıkları şeylerin sonuçlarını düşünemiyorlar. Bizim kapıyı açma , kilitleme işi yagızda. Sıkıyosa elini sürEvet renklicim az önce beni balkona kilitledi. Anahtarı ver diyorum camdan yok çıkaramıyorum diyo . Eşek sıpası. Sinekliği söktüm de girdim içeri . Allahtan tornavida varmış balkondayoksa eşimi çağıracaktım. Dün leblebi yerken boğazına kaçtı çünkü ağzında bişey varken zıplamaması koşmaması gerektiğini defalarca söylediğimiz halde yapmaya devam ediyor . Baya korkuttu. Yine dün kedi tırmaladı . Korkuttum ben de doktora gidelim aşı yapsınlar falan . Ağladı baya gitmeyelim babam gelsin diyo sanki babası doktor sonra aynı kedi yanına yaklaşmaya çalışınca git burdan sen beni tırmaladın oynamıcam senle dedi ama asla anlamıyor kucağına alıyor kocaman kedileri sıkıyor ağzını kulağını. Geçen gün manavda alışveriş yapıyorum kediyi tutmuş kuyruğundan sürüklüyor . Yapma diyorum yok . Asla dinletemiyorum. Dün ders oldu ona bakalım bi daha kucağına alacak mı
Onu bende gördüm. Ben baharatlarını almıyordum zaten de iyi ki dedim. Aynen piyasada reyonlarda vardır kesin. İmha etmezler bence deBu arada arifoğlu markasına güvenir severdim. Gıda dedektifi sayfasında gördüm Singapur’a gönderilen bir baharatında kanserojen kabul edilen bir boya maddesi tespit edilmiş ve Türkiye’ye iadesi gerçekleştirilmiş . Hem ülkemiz adına çok utanç verici hem de biz tüketiciler için , sağlığımızla oynuyorlar resmen . Sanki imha mı edecekler onları, hiç sanmıyorum . Açıklama yapmış şirket yöneticileri sonra ama çok saçma yani haberimiz yok gibilerinden..
Daha önce parka gittiğimizde oradaki çocuklar uyardı yagızı. O kedi de mantar var uzak dur diye. Allah korusun. Yagızın allerjısı var ben gibi hayvan tüyüne zaten.Valla bana herkes pimpirikli diyor ama ben böyle olmasam benimkilerde selin in iki katını yapabilir yani. Ben kediler kuduz olabilirmiş deyip uzaklaştiriyorhm şu aralar. Çünkü sevmeyi bilmiyorlar ve gerçekten bulaş riskide var
Haha hep izledikleri videolar sağolsun bizimki de öyle şeyler yapıyor babasının suyuna tuz atmak gibiYaptıkları şeylerin sonuçlarını düşünemiyorlar. Bizim kapıyı açma , kilitleme işi yagızda. Sıkıyosa elini süryerlere yatar ağlar iki saat bazen kapıyı üstüme örtmeye çalıştığı oldu ama şükür kapatamadı henüz Allah korusun hepsini.
Boğazına bi şe kaçması konusu korkutuyor beni çok. Yağız da bi şeyler içerken bardağın içine atıyor kuryemiş fln. İçerken bi şey olcak diye yüreğimiz ağzımıza geliyor İnan.
Bi de bikaç gün önce, babasına tuzak hazırladı ya resmenkürdanları dikine halıya koydu. Ordan geçerken bassın diye bana da şişşştt sessiz ol diyo
Olabilirler vallaHaha hep izledikleri videolar sağolsun bizimki de öyle şeyler yapıyor babasının suyuna tuz atmak gibioturduğu yere oyuncak koymak falan . Yağızla Selin önceki hayatlarında kardeş olabilirler mi acaba
Bende doktorculuk seti aldım bi de ahşap puzzle almıştım onlarla epey oynuyor ama dediğin gibi yanında illa beni istiyorSelam canlarbu ara bizimki de sürekli benimle oynamak istiyor . Lego aldım tek başına oyalanır diye yok ben yapamıyorum diye ağlıyor bana yardım eder misin benimle oynar mısın… oyuncakları kaldırınca farkedip soruyor o nerde bu nerde, bazanın altına koyduğumu bildiği için açtırıp bakıyor bende şaşırıyorum bazen ne yapacağımı . Bi de bu ara bebekçilik oyunumuz var bebek olup ağlıyor bende ona süt veriyorum falan filan işte gün de belki 10 kere söyler hadi bebekçilik oynayalım diye. Bugün aklıma geldi ben ona arada bebeklik fotolarını gösterip bebekken çok tatlıydın usluydun falan dediğim için mi sürekli bebek olmak istiyor acaba diye düşündüm sonra konuştum kendisiyle umarım uzamaz bu oyun çünkü ağladıkça emziği tükürdükçe sinirlerim bozuluyor ben bebeğim yapamam ben yürüyemem kucağına al falanlar filanlarrrr
Benim kızım da yapıyor onu bazen canım bi kere 3-4 günde bir falan oluyor.Kızlar sizinkiler gece uyanıyor mu büyük kızım da böyle bi şey yoktu bu küçük olan illa gece uyanıyor yanında beni göremeyince ağlıyor ve ben yataktan kalkıp onun yanına nasıl gittiğimi bilmiyorum her gece aynı şey ben yanına gidince susup uyuyor fakat gece yarısı o ağlama sesiyle uyanmak bana yetiyor gün içinde başım ağrıyor
Benimki şu yaşına geldi 5 gece kalkmamıştır gece düşün yani.Kaç yıldır uyku saatletim belirsiz. Genelde 3-4 kalkıyorum gece.Bazen meme istiyor bazen istemiyor.Bazen çabucak dalıyor bazen uğraştırıyor.Bütün gün baş ağrısına alıştım artık.Kızlar sizinkiler gece uyanıyor mu büyük kızım da böyle bi şey yoktu bu küçük olan illa gece uyanıyor yanında beni göremeyince ağlıyor ve ben yataktan kalkıp onun yanına nasıl gittiğimi bilmiyorum her gece aynı şey ben yanına gidince susup uyuyor fakat gece yarısı o ağlama sesiyle uyanmak bana yetiyor gün içinde başım ağrıyor
Valla ben hep bu civardayımKızlar kızlar güzel kızlar nerdesiniz