2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla ısırması bitmedi bizim yağızın madam. Birkaç pijamamı deldi resmen ısırcam diye beni. Beş tek yağız mı böyle anlamadım. İki gün önce de arı soktu zaten çocuğumu , yanağıyla kulagı arasında bir yerden. Şimdi geçti şişlik fln şükür. Ama ısırma huyu illallah dedirtti 😫
Sizde ne var ne yok ; kızın nasıl ?
Sinirlenince mi isiriyor? Geçen sene eslemde vardı o hepimizi elden gecirdi. En son yusrayi poposundan ısırdı mahvolmustu çocuk. Acaba ne sebeple yapıyor onu bulabilsen, geçmiş olsun bu arada arı sokmasida kötü olmus

Dönem dönem oluyor o krizler … bişeye olmaz deyince yada elinden bişey alınca ağlamalarını göğüsleyebiliyorum ama yapma denilen şeyi sırıta sırıta yapmasını göğüsleyemiyorum ben de mesela … 🥲🥲 zıplıyor sinirlerim 🥲

Ah canım o ısırmadan ben Selin daha yaşında yokken çok çektim . Bi ara eşim de yoktu biz kızımla Bir hafta falan başbaşa kaldık evde o dönem bi kriz anında ben bağırıp tepki gösterince korktu 😒 bi daha da yapmadı . Ama ısırması bitti sıkması başladı. Cimciklyor yani . Ne desem bırakmadı onu . Kollarıma takık, uzun kollu giyeyim çıkar kolunu sevcem diyo 🤣 sapık gibi bir görsen kokluyor falan en sonunda da sıkıyor bende kızıyorum gidip uzun kollu giyiyorum 😅 amannn arı sokmasına dikkat alerjik reaksiyon gelişmemiş şükür geçmişler olsun 🥰🥰
Bu aralar bende çok yorgunum. Hır gür çok fazla evde

Sinirlenince mi isiriyor? Geçen sene eslemde vardı o hepimizi elden gecirdi. En son yusrayi poposundan ısırdı mahvolmustu çocuk. Acaba ne sebeple yapıyor onu bulabilsen, geçmiş olsun bu arada arı sokmasida kötü olmus
Kız yok özel bi zamanlaması. Keşke olsa , çözerdim belki. Yani öyle ki, üstündeki kıyafeti de ısırıp sırılsıklam ediyor , sürekli üstünü değiştiriyorum göğsü buz gibi oluyor yoksa.

Kızlar ya benim büyük kızım bi şikayeti bi belirtisi yok fakat 6 yaşında çocuk kardiyoloji ye götürmüştüm özelde kalp kapakçıklarından biri daha uzun fakat görevini yapıyor demişti 8-9 yaşta tekrar getirirsin demişti şimdi özele değilde araştırma hastanesinden randevu aldım götüreyim mi acaba korkuyorum araştırma hastanesinde yok yere sorun çıkarmasınlar özele yine aynı doktora mı götürsem

Kızlar ya benim büyük kızım bi şikayeti bi belirtisi yok fakat 6 yaşında çocuk kardiyoloji ye götürmüştüm özelde kalp kapakçıklarından biri daha uzun fakat görevini yapıyor demişti 8-9 yaşta tekrar getirirsin demişti şimdi özele değilde araştırma hastanesinden randevu aldım götüreyim mi acaba korkuyorum araştırma hastanesinde yok yere sorun çıkarmasınlar özele yine aynı doktora mı götürsem
Kontrol amacliysa goturebilirsen daha önce götürdüğün doktora götür.ama araştırma Hastanesi'nde belirtisiz sevk yaparlar mı bilemedim. Eski raporlar vs duruyorsa belki sevk verirler

Kontrol amacliysa goturebilirsen daha önce götürdüğün doktora götür.ama araştırma Hastanesi'nde belirtisiz sevk yaparlar mı bilemedim. Eski raporlar vs duruyorsa belki sevk verirler
Normal çocuk doktoruna gittik bugün o sistemden açtı direk çocuk kardiyolojiye randevu aldım ultrasonla kalbe bakacak sadece

Başım ağrıyor sabah kahvaltısını yememek için ağlar aralarda meyve kuru meyve kuruyemiş yer akşama doğru 1 öğün daha veriyorum onuda zorla yer ağlar gece de öksürmekten uyumadı parka gideriz gelirken ağlar ben bıktım artık bi huzur vermiyor annemde bıktım deme sağlıklı çocuğun var diyo açıkçası zor geliyor kafam çekmiyor sanki

Aynen öle. Onları üzecek kıracak bi hareketim olmadı. Bi tek bunu bulabilmişler demek ki.
Kardeşini hayatından çıkardın demek, vaaay. İlk kez duydum, cok kavga edilir vs ama , insani o raddeye getirdiler demek ki diyorum artık
Evlenmeden önce bir kere bile kardeşimle kavga etmedik,çok yakındık.Evlenmeden önce karısıyla sürtüştük.Yine de evlendikten sonra gelir giderdi yine de.Sonra gelmemeye başladı.Ne aradı, ne sordu.Kuzenimin düğününde karşımda oturdular selam bile vermediler.Bir gün annemlerde karşılaştık yokmuşum gibi davrandılar.Daha sonra babannemin cenazesinde karşılaştık.Sarıldık karısı yoktu yanında.Kavga etmeden uzaklaştık böyle.Anneme bile gelmiyordu en son bayramda geldi.Annem sorunca da ne bu böyle diye de düzelecek merak etme diyormuş.Ben arayıp sormuyorum o da aramıyor.Kavga etsem dicem kavga ettik ağır konuştu o da yok.Bana sesini bile yükseltmemiştir kardeşim.Bütün ailemizle görüştükleri yok kuzenlerimle bile ki yakındılar daha önce.Kadın huzursuzluk çıkarıyor herhalde kardeşim hiç alışık değil kavgaya,yüksek sese bile ailede.

Evlenmeden önce bir kere bile kardeşimle kavga etmedik,çok yakındık.Evlenmeden önce karısıyla sürtüştük.Yine de evlendikten sonra gelir giderdi yine de.Sonra gelmemeye başladı.Ne aradı, ne sordu.Kuzenimin düğününde karşımda oturdular selam bile vermediler.Bir gün annemlerde karşılaştık yokmuşum gibi davrandılar.Daha sonra babannemin cenazesinde karşılaştık.Sarıldık karısı yoktu yanında.Kavga etmeden uzaklaştık böyle.Anneme bile gelmiyordu en son bayramda geldi.Annem sorunca da ne bu böyle diye de düzelecek merak etme diyormuş.Ben arayıp sormuyorum o da aramıyor.Kavga etsem dicem kavga ettik ağır konuştu o da yok.Bana sesini bile yükseltmemiştir kardeşim.Bütün ailemizle görüştükleri yok kuzenlerimle bile ki yakındılar daha önce.Kadın huzursuzluk çıkarıyor herhalde kardeşim hiç alışık değil kavgaya,yüksek sese bile ailede.
Ay böylelerinden Allah korusun işte bak. Allah kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın. Sen gelinizle alakanı kesebilirsin, ama kardeşinle sıkı sıkıya kalabilirsiniz ki. Bu durum, diğerine engel değil. Kan bağı var cunku.üzüldüm inan ki, çünkü ortada kardeşimle ilgili bi sorun yok, kavga yok gürültü yok.

Kızlar geçenlerde kızı, yagızdan 5 ay büyük bi komşum var. Konuşurken kızının kreşi çok sevdiğini ama doktorunun Aralık Ocak ayı gibi kreşten alın dediğini anlatmıştı. Kış zor geçecek, ağır hasta olmasın dedi demişti. Şimdi rastgele gazetede gördüm , siz de görün istedim. Bikaç grip virüs çeşidi birleşip yaklaşık 1 ay süren şekilde hasta ediyormuş. Allah muhafaza 🙏🏻

Eklentiler

• A89ECE74-0A58-437D-B32B-4753EA67E860.png
    A89ECE74-0A58-437D-B32B-4753EA67E860.png
    190,1 KB · Görüntüleme: 27
  • D3FF697E-A520-4D84-B7C5-67AF3DB351DA.png
    D3FF697E-A520-4D84-B7C5-67AF3DB351DA.png
    225,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar geçenlerde kızı, yagızdan 5 ay büyük bi komşum var. Konuşurken kızının kreşi çok sevdiğini ama doktorunun Aralık Ocak ayı gibi kreşten alın dediğini anlatmıştı. Kış zor geçecek, ağır hasta olmasın dedi demişti. Şimdi rastgele gazetede gördüm , siz de görün istedim. Bikaç grip virüs çeşidi birleşip yaklaşık 1 ay süren şekilde hasta ediyormuş. Allah muhafaza 🙏🏻
Allah muhafaza ya mecbur götürüp getiriyorum okula arkadaşlarla da görüşüyoruz. Takviyeleri sağlam aldım bu sene yemeleride daha iyi gibi inşallah her zaman hafif atlatarak geçiririz

Allah muhafaza ya mecbur götürüp getiriyorum okula arkadaşlarla da görüşüyoruz. Takviyeleri sağlam aldım bu sene yemeleride daha iyi gibi inşallah her zaman hafif atlatarak geçiririz
Canım sey sorcam sana. Trendyoldan mucit karıncanın cırtcırtlı etkinlik kitabını aldım. Severek oynadı. Sürekli oyuncak değişimi yapıyorum evde, haftada bir ya da iki haftada bir. İlgisine göre. Basit gibi de geliyor. Faydası var mı yok mu ben anlamadım. Zaten biliyormuş yani yaparken onu farkettim. Yani bir set daha almalı mıyım, boşa masraf mı bilemedim. Vakit harcıyor mu harcıyor 15-20 dk kadar. Ama kararsızım

Canım sey sorcam sana. Trendyoldan mucit karıncanın cırtcırtlı etkinlik kitabını aldım. Severek oynadı. Sürekli oyuncak değişimi yapıyorum evde, haftada bir ya da iki haftada bir. İlgisine göre. Basit gibi de geliyor. Faydası var mı yok mu ben anlamadım. Zaten biliyormuş yani yaparken onu farkettim. Yani bir set daha almalı mıyım, boşa masraf mı bilemedim. Vakit harcıyor mu harcıyor 15-20 dk kadar. Ama kararsızım
O tarz etkinlik kitapları için büyüdüler sanki. Adeda yayınları dikkat güçlendirme seti 3 yaş vardı bende. Tabi biraz çocukların gazabına uğradılar ama bence çok faydali olmuştu yüsra da

O tarz etkinlik kitapları için büyüdüler sanki. Adeda yayınları dikkat güçlendirme seti 3 yaş vardı bende. Tabi biraz çocukların gazabına uğradılar ama bence çok faydali olmuştu yüsra da
Demi ya. Bak işte tecrübe. Saolasın canım. Dediğin seti bilmiyordum ben; bi bakayım. Teşekkür ederim 😍
Senin bacağın nasıl oldu bu arada ? Su fln topladı mı ?

Selam canlar 🫡 bu ara bizimki de sürekli benimle oynamak istiyor . Lego aldım tek başına oyalanır diye yok ben yapamıyorum diye ağlıyor bana yardım eder misin benimle oynar mısın… oyuncakları kaldırınca farkedip soruyor o nerde bu nerde, bazanın altına koyduğumu bildiği için açtırıp bakıyor 🥹 bende şaşırıyorum bazen ne yapacağımı . Bi de bu ara bebekçilik oyunumuz var bebek olup ağlıyor bende ona süt veriyorum falan filan işte gün de belki 10 kere söyler hadi bebekçilik oynayalım diye. Bugün aklıma geldi ben ona arada bebeklik fotolarını gösterip bebekken çok tatlıydın usluydun falan dediğim için mi sürekli bebek olmak istiyor acaba diye düşündüm 😂 sonra konuştum kendisiyle 😅 umarım uzamaz bu oyun çünkü ağladıkça emziği tükürdükçe sinirlerim bozuluyor 😂 ben bebeğim yapamam ben yürüyemem kucağına al falanlar filanlarrrr 😣😣

Selam canlar 🫡 bu ara bizimki de sürekli benimle oynamak istiyor . Lego aldım tek başına oyalanır diye yok ben yapamıyorum diye ağlıyor bana yardım eder misin benimle oynar mısın… oyuncakları kaldırınca farkedip soruyor o nerde bu nerde, bazanın altına koyduğumu bildiği için açtırıp bakıyor 🥹 bende şaşırıyorum bazen ne yapacağımı . Bi de bu ara bebekçilik oyunumuz var bebek olup ağlıyor bende ona süt veriyorum falan filan işte gün de belki 10 kere söyler hadi bebekçilik oynayalım diye. Bugün aklıma geldi ben ona arada bebeklik fotolarını gösterip bebekken çok tatlıydın usluydun falan dediğim için mi sürekli bebek olmak istiyor acaba diye düşündüm 😂 sonra konuştum kendisiyle 😅 umarım uzamaz bu oyun çünkü ağladıkça emziği tükürdükçe sinirlerim bozuluyor 😂 ben bebeğim yapamam ben yürüyemem kucağına al falanlar filanlarrrr 😣😣
Bizde de durum aynı. Birlikte oynuyoruz. Anne gel diyince kıyamıyorum. Bir de ben yemek vs yaparken söylemiyor zaten; uzandığımı görürse çağırıyor. Bi dolabın üst kısmına grup grup ayırmıştım oyuncakları. Sürekli gün içinde oraya uğrayıp, bazılarını oturduğumuz odaya getiriyoruz. Baktım hevesi kaçtı, hemen poşetleyip kaldırıyorum. Yoksa cok dağılıyor ev. Ama bugğn ilk kez kendisi topladı oyuncaklarını; aglicaktim. Cunku artık cok yoruluyorum , agrılarım oluyor. Allahım be büyüksün, dağına göre mi kar veriyorsun dedim içimden.

Bir arkadaş hediye getirmişti mesela. Kat kat birbirine takmalı oyuncak, zor bi de 😅 oyuncak dolabından çıkardım. Babasına da bana sa ayrı ayrı kurduruyor koca oyuncağı. Geçen hafta full yemek yaptı , mangallar mı dersin, çaylar mı dersin cok yetenekli teyzesi 😂
Ama oğlu 5-6 yaşında olan bi arkadaşım , kardesi olmadığı için sürekli bizi istiyor oyun esnasında demişti bana. Kadın da kanser atlattı; hamile kalamıyormuş. Bu yüzden üzülüyordu. Demek ki herkesin sorunu bu madamcım.

Demi ya. Bak işte tecrübe. Saolasın canım. Dediğin seti bilmiyordum ben; bi bakayım. Teşekkür ederim 😍
Senin bacağın nasıl oldu bu arada ? Su fln topladı mı ?
Bacağım.... Berbat halde canım hiç sorma. Kremliyorum surekli, teşekkür ederim. O kitap setini çok beğenmiştik biz açıkçası gördüğüm çocuklar doğayla iç içe çok daha mutlu ge daha çok şey ogreniyolar. Eve oyuncakla doldurma bence

Eslemde de bebekci konuşmalar oluyor arada ay çok tatlılar ya buyumuslerde bebek rolü yapıyorlar, sen daha minik kuzumsun deyip sarılıyorum bende 🤭

X