2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Haklısın canım. Sana başarılar ama su an yatırımım anca anne olan, es olan renkliye. Daha fazlası sıkar biraz
Bende bir dönem hep anne kimliğimde kaldım sadece. Zamanla anladım ki ben yok olmuşum. Öyle ki kocamı bile sadece baba gibi görmeye başladım ve evliliğimde ciddi boyutta etkilenmeye başladi umarım anlamişsindir. Bu yüzden benim iyileşme sürecime başlamam gerekiyordu.
Sen şuan hamilesin, yanında ilgine muhtaç bir bebeğin daha var. Dediğin gibi şuan sadece anne olan renklinin içgudulerine güven ve dış seslere kulaklarını KAP'a

E yuh yani… 4 yaşında çocuk belki korkudan terledi belki sıcaktan. Yada her ne sebepten olursa olsun çocuksun o zaman . Söylenir mi ya..

Canım benim kusura bakma da babanın anlattığı olay ne alaka senin iyiliğinle kötülüğünle ya.Senin çocukken yaptıklarınla değil şimdiki halinle karşılaştırsınlar.Demek ki büyüdükten sonra ters bir hareketin olmamış bulamamışlar bunla kıyaslıyorlar.Eskiden anne baba ne yaparlarsa yapsınlar mecbur çekecez modundaydım ama kardeşimi hayatımdan çıkardığımdan beri hayatta herkes hayatından çıkabilir modundayım.Bir kere dünyaya geliyoruz.Kendi çocuklarıma vermem gereken mutluluğu,hayatı başkalarının kaprisleri yüzünden gölgeleyemem.

Aynen öle. Onları üzecek kıracak bi hareketim olmadı. Bi tek bunu bulabilmişler demek ki.
Kardeşini hayatından çıkardın demek, vaaay. İlk kez duydum, cok kavga edilir vs ama , insani o raddeye getirdiler demek ki diyorum artık

Ben önceki mesajımda dediğim kitabı şiddetle tavsiye ediyorum alın okuyun. Hatta iyileşen anneliğim kitabını bitiremedim en kısa zamanda onuda bitirip iyileşen evliliğim kitabını da alcam... Bende aynı senin gibi dusunuyorum

Gittim canım iyiyiz şükür. 1 kilo olmuşuz bile. Şimdilik yolunda hersey.
Sen nasılsın ? Kızlar nasıl ?
Maşallah yarı zamani geçtiniz

Ben pişmiş tavuktan beter hiç sorma bacağım yandı bugün. Birde Dr randevum vardı kosturuyorum. Yarın yada perşembe aç karna kan vermem lazım. Daha iki hafta önce 1 hafta hastaneye gittim geldim hâla eksik bakılmış başka doktora gittim

Ayyy nasıl oldu ya, cok geçmiş olsun. Ciddi bi şey mi

Çocuk büyütmek gerçekten çok zor bi daha kesinlikle anne olmak istemiyorum hak etmiyorum da zaten sabrım yok bunları doğru düzgün büyütsem yeter

İyiyim kızlar standart çok şükür . Geçmiş olsun aijooo nasıl yandın Renklim maşallah size de
Valla ısırması bitmedi bizim yağızın madam. Birkaç pijamamı deldi resmen ısırcam diye beni. Beş tek yağız mı böyle anlamadım. İki gün önce de arı soktu zaten çocuğumu , yanağıyla kulagı arasında bir yerden. Şimdi geçti şişlik fln şükür. Ama ısırma huyu illallah dedirtti
Sizde ne var ne yok ; kızın nasıl ?

Ağlamalarıyla günümü mahvediyor yaa çok sıkıldım geçsin şu dönemleri de
Dönem dönem oluyor o krizler … bişeye olmaz deyince yada elinden bişey alınca ağlamalarını göğüsleyebiliyorum ama yapma denilen şeyi sırıta sırıta yapmasını göğüsleyemiyorum ben de mesela … zıplıyor sinirlerim
Ah canım o ısırmadan ben Selin daha yaşında yokken çok çektim . Bi ara eşim de yoktu biz kızımla Bir hafta falan başbaşa kaldık evde o dönem bi kriz anında ben bağırıp tepki gösterince korktu bi daha da yapmadı . Ama ısırması bitti sıkması başladı. Cimciklyor yani . Ne desem bırakmadı onu . Kollarıma takık, uzun kollu giyeyim çıkar kolunu sevcem diyo sapık gibi bir görsen kokluyor falan en sonunda da sıkıyor bende kızıyorum gidip uzun kollu giyiyorum amannn arı sokmasına dikkat alerjik reaksiyon gelişmemiş şükür geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…