Bende her gün girip bakıyorum kimseler yok diyorumValla ben hep bu civardayımsiz yoksunuz asıl
Yağızla evde kudurmacalar halindeyizsen naptın ?
Nedir durumlar aijovalla ben bugün telefonumu görümcemde unutmuşum öyle koşturuyorum kafamda dolu. neyseki hastane işlerim büyük ölçüde bitti
Naptın aijoo? Ne işin vardı hastanede ? Geçmiş olsunvalla ben bugün telefonumu görümcemde unutmuşum öyle koşturuyorum kafamda dolu. neyseki hastane işlerim büyük ölçüde bitti
Sana hamilelik çok iyi gelecekBende her gün girip bakıyorum kimseler yok diyorumbizde öyle renklicim regliyim hiç tadım yok
Nedir durumlar aijo
Endokrinoloji ye gidiyordum ya sonunda işlemler bittiNaptın aijoo? Ne işin vardı hastanede ? Geçmiş olsun
Valla ne olduklarını pek bilmiyorum ama Allah şifa versin canım benim. İnsülin direnci şekerin var anlamında mı oluyor ? Yasmin doğum kontrol hapıydı galiba demiEndokrinoloji ye gidiyordum ya sonunda işlemler bittiYasmin ve glifor ilaç başladım. Nur topu gibi polikistik over kistlerim var, insülin direncide çikti. Psikiyatri ilaçlarına da başladım bakalım hayırlısı inşallah iyi olurum
Doğumdan bu yana 991 günün geçmiş madam yuhNo no noooo
Evet d.kontrol hapı. Kıllanma sorunum için gidiyordum ya hormonlarım normal çıktı. Ama insülin direnci ve pcos varmış, sebep o imiş. Kg vermem lazım. İlaçlarda etki edermiş kıllanma azalmasina,kistler içinde d.kontol hapı veriyorlar zaten. İnsülin direnci tam şeker hastalığı değil. 3 aylık şeker ortalaması alınıp bazı hesaplara göre ortalama değer alınıyor. Eğer insülin direncin artmaya devam ederse gelecekte şeker hastasısin demekValla ne olduklarını pek bilmiyorum ama Allah şifa versin canım benim. İnsülin direnci şekerin var anlamında mı oluyor ? Yasmin doğum kontrol hapıydı galiba demi
En azından hormonların iyi cok şükür. Ama pcos olan arkadaşım kilo vermesinin zor olduğunu söylerdi hep. İnş ilaçların etki eder hemencecik şifa bulursun.Evet d.kontrol hapı. Kıllanma sorunum için gidiyordum ya hormonlarım normal çıktı. Ama insülin direnci ve pcos varmış, sebep o imiş. Kg vermem lazım. İlaçlarda etki edermiş kıllanma azalmasina,kistler içinde d.kontol hapı veriyorlar zaten. İnsülin direnci tam şeker hastalığı değil. 3 aylık şeker ortalaması alınıp bazı hesaplara göre ortalama değer alınıyor. Eğer insülin direncin artmaya devam ederse gelecekte şeker hastasısin demek
Hahaha renklim çok şakacısınDoğumdan bu yana 991 günün geçmiş madam yuhhep biz mi sürüncez iki çocukla senin bizden ne üstünlüğün var arkadaşım
Dönem degisikligi herkese zor geliyor ama kışın adada kalamazsinizHahaha renklim çok şakacısınpazar günü kısmetse evime dönüyorum kış moduna giriyorum. O yüzden biraz stresliyim. Aslında herşey yolunda ama yine de stres yapıyorum yine de konfor alanımdan çıkacağım için .
Evime dönüyorum diyorsun, daha iyi hissediyor olman gerekmez mi madamım ya ? Asıl konfor alanı insanın evi değil mi zaten ? Su komşulardan dolayı mı rahatsızsın ?Hahaha renklim çok şakacısınpazar günü kısmetse evime dönüyorum kış moduna giriyorum. O yüzden biraz stresliyim. Aslında herşey yolunda ama yine de stres yapıyorum yine de konfor alanımdan çıkacağım için .
İmkansız yaa şuan bile şartlar zorluyor ki daha çok soğuklar olmadı.Dönem degisikligi herkese zor geliyor ama kışın adada kalamazsiniz
Hem komşu , hem üzerimize panter gibi atlayacak kvEvime dönüyorum diyorsun, daha iyi hissediyor olman gerekmez mi madamım ya ? Asıl konfor alanı insanın evi değil mi zaten ? Su komşulardan dolayı mı rahatsızsın ?
Uffff harbiden üzüldüm madam. Çünkü eşim bir haftalığına Türkiye’ye gitti. Yağızla birebir kalmak tüm gün cok zorladı beni. Oyuncak oyna, arabayla gez vs derken, cocuk baba sayıklıyor yine de; kabus görüp baba diye uyanıyor. Cunku bizim dünyamız üç kişilikti hep. Anne baba yağız şeklinde. Her kapı çalışına babam geldi diye koşup açtı, ama hayal kırıklığı mahvetti onu. Telefonda görüntülü konuşurken görmen lazım, kedi köpek taklidi yapıyor, babam beni iyice sevsin diye mırmır. Seni anlayabilirim az da olsa o anlamda. Ama kv olayı işin tuz biberi olurİmkansız yaa şuan bile şartlar zorluyor ki daha çok soğuklar olmadı.
Hem komşu , hem üzerimize panter gibi atlayacak kvürkütüyor şaka bi yana bir de eşim adaya tekrar dönecek yalnız kalacağız yine kızçemle. Ondan dolayı birazda
Ayrı kalmak zor olur evet canım. Ama kış demek hastalık demek adada imkanlariniz da kisitlidirİmkansız yaa şuan bile şartlar zorluyor ki daha çok soğuklar olmadı.
Hem komşu , hem üzerimize panter gibi atlayacak kvürkütüyor şaka bi yana bir de eşim adaya tekrar dönecek yalnız kalacağız yine kızçemle. Ondan dolayı birazda
Uffff harbiden üzüldüm madam. Çünkü eşim bir haftalığına Türkiye’ye gitti. Yağızla birebir kalmak tüm gün cok zorladı beni. Oyuncak oyna, arabayla gez vs derken, cocuk baba sayıklıyor yine de; kabus görüp baba diye uyanıyor. Cunku bizim dünyamız üç kişilikti hep. Anne baba yağız şeklinde. Her kapı çalışına babam geldi diye koşup açtı, ama hayal kırıklığı mahvetti onu. Telefonda görüntülü konuşurken görmen lazım, kedi köpek taklidi yapıyor, babam beni iyice sevsin diye mırmır. Seni anlayabilirim az da olsa o anlamda. Ama kv olayı işin tuz biberi olursurvivor ama extreme gibi düşün daha katmerli Peki eşinle kalabilmenin hiçbir yolu yok mu ? Aile bütünlüğünşz bozulmasa hiç ? Ne kada süre olacak bu ayrılık ?
Yok kızlar ya imkanlar kısıtlı burda evler yazlık için yapılmış hep küçük ve korunaklı değil kış için. Olan yok mu var ama onların da kirası bizim şehirdeki kiranın iki katıAyrı kalmak zor olur evet canım. Ama kış demek hastalık demek adada imkanlariniz da kisitlidir
Bak bu habere çok sevindim. Sende al cocugu çıkıp çıkıp gez valla. Arkadaş oturmalarina katil, gezilecek yerlere git. Güzel havalarda park bahçe gezersiniz hem yorulur hem zaman geçer. İnan tek çocuğum olsa her yere giderim cocuklaYok kızlar ya imkanlar kısıtlı burda evler yazlık için yapılmış hep küçük ve korunaklı değil kış için. Olan yok mu var ama onların da kirası bizim şehirdeki kiranın iki katıhadi onu da geçtim adada yiyecek bulamazsınız kışın haftanın bir günü pazar kurulur onda da çeşit az marketlere her ürün gelmez her marka olmaz vs vs . Kasabı manavı nanay. Eşim de haftada bir gelmeye çalışcak gibi iş durumuna göre . Bizim cadı gün içinde bile babam niye gelmiyor hadi gelsin diye sayıklıyor ne yapıcaz bakalım Pazartesi için temizliğe yardımcı ayarladım biraz maliyetli oldu ama bir de çocukla temizlik işine stres yapamıcam