Bizde de durum aynı. Birlikte oynuyoruz. Anne gel diyince kıyamıyorum. Bir de ben yemek vs yaparken söylemiyor zaten; uzandığımı görürse çağırıyor. Bi dolabın üst kısmına grup grup ayırmıştım oyuncakları. Sürekli gün içinde oraya uğrayıp, bazılarını oturduğumuz odaya getiriyoruz. Baktım hevesi kaçtı, hemen poşetleyip kaldırıyorum. Yoksa cok dağılıyor ev. Ama bugğn ilk kez kendisi topladı oyuncaklarını; aglicaktim. Cunku artık cok yoruluyorum , agrılarım oluyor. Allahım be büyüksün, dağına göre mi kar veriyorsun dedim içimden.
Bir arkadaş hediye getirmişti mesela. Kat kat birbirine takmalı oyuncak, zor bi de
oyuncak dolabından çıkardım. Babasına da bana sa ayrı ayrı kurduruyor koca oyuncağı. Geçen hafta full yemek yaptı , mangallar mı dersin, çaylar mı dersin cok yetenekli teyzesi
Ama oğlu 5-6 yaşında olan bi arkadaşım , kardesi olmadığı için sürekli bizi istiyor oyun esnasında demişti bana. Kadın da kanser atlattı; hamile kalamıyormuş. Bu yüzden üzülüyordu. Demek ki herkesin sorunu bu madamcım.