Yani yapılmaması gerekenleri gördün renkli diyorum kendi kendime. Bari sen yapma ilerde yani.
Bi de annem , sürekli kendiyle, kendi hayatıyla kıyaslar beni özelllikle , ve kız kardeşimi de. Sanki etliyiz ya da görümceyiz gibi. Evliliğimin en basından beri bu böyle. Mesela, evlendikten iki yıl sonra ikinci bi tv aldık. Özellikli büyük fln. Kıskandı annem resmen. Neyse aradan zmn geçti. 4 tane en büyük boy almışlar, ama şöyle ; markası bilinen markalardan değil de daha alt olanlardan. Bir taneye vermek yerine, 4 taneye o parayı vermeyi tercih ettim dedi. İyi anne güle güle kullanın dedim. Sonra geçenlerde dert yanıyor, vay efendim bizim tv iyi değil de, özelliği yok da. Basladı acındırmaya
Kıyafet konusunda da bu böyle. Ben çalışan ınsanım. Sürekli göz onundeyım; ya da en basiti canım öle istiyor. Bazı şeyleri marka alıyorum mesela; beğeniyor annem cok. Sonra babama, bak gördün mü renkli böyle para verip alıyor dıo. Ben o paraları vermem diyor; evimin başka bi şeyini alırım diyo. Alıyor da. Aradan zaman geçiyor; başlıyor dırdıra. Bende o markadan bi şey alcam diye. Sürekli itişmece. Ama ben artık evdeyım diye, sarmıyor bu konuya şimdilik.
Kız kardeşim gecen gün diyor ki, beni aradı üstündekiler güzelmiş nerden ne karara aldın cok pahalı belli. Ya da kız diyor ki; haftalık temizlikçi geldiğini söylemiyorum ; söyleyince fesatlanıyor diye. Mesela başlıyor , işte bi temizlikçi var, cok eli yavaş, aslında benim temizlikçi iyi ama paraya bakıyor bu işler , cok veremiyorum bende diye.
Daha uzar da uzar bitmez benim derdim