- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
Komşun bir kez ağlama sesi duydu diye bunu yaptıysa çok ayıp. Senin yüzüne bakabiliyor mu ? Kaldı ki gittiğinizde bi daha Selin ağlarsa ne yapacak ; gene mi kocana söyleyecek. İnsan bu şekilde cocuk ağlamasın yeter ki diyince de , şımarık bi cocuk olacak. Zamane çocukları cok farklı zaten.Çok zormuş çocuk büyütmek bunu anladım canım maddi manevi. Bazen tutturuyor ağlama krizleri falan . Bazen çok iyi yönetiyorum ama bana da vurmaya başlıyor o zaman bende sinirleniyorum işte . Bu ara problemimiz bu . Herşeye hayırlara alıştık da…burda kimseler yok binada yakınımızda. Bazen ağlamasına izin veriyorum ama evimize gittiğimizde komşular olacak . Daha geçen sene çok aptal bi durumla karşılaşmıştık . Selin’in ağlamasından o kadar rahatsız olmuş ki alt komşum eşini arayıp dövüyorlar galiba kızı demiş ….. eşi de benim eşime söylüyor bunu. Şok olmuştum ki geçen sene böyle çığlık atıp atıp ağlamıyordu ki o olayda da asla öyle bişey yok yani ..
Geçenlerde yagızın tırnaklarını keserken o kadar ağladı ki, kendi kendime suçlandım. Biri duysa, dayaktan ağlıyor bu cocuk heralde der diye. Cocuk bu, aglama sebebi bitmiyor ki. Dönemsel bi süreçmiş bu yani inş. Bende zorlanıyorum bazen. Sürekli ısırıyor her yanımı ısırdı. Diş çıkarıyor diye bazen ses etmiyorum ama bazen canım acıyınca bağırıyorum. Babasını ısırmıyor da sıpa. Nazı bana geçiyor. Bir vurması yok , ona daha başlamadı niyeyse.