Kuzum ben anlatsam roman olur . Film olur dizi olur
bizimkiler ben 17 yaşındayken boşandı. Üniversiteye gittiğimde de annem biriyle tanışmış bana soran yok zaten , mezun olduğum sene evlendi. Maaşımın yarısını her ay eline sayıyordum . Bir ay sadece dedim ki anne bu ay sana vermesem kendime mont bot kazak falan almak istiyorum ayy kıyamet koptu. Hiç verme istemiyorum sen de bu evde yaşıyorsun kira elektrik su mutfak masrafın var . Ki ben eve gelir uyur kalkar işe giderdim . Nişanlanana kadar böyle devam etti lütfetti de çeyizini alırsın dedi işte. Kızım doğacak ne alayım dedi daha bir zıbını yok ama o zamana kadar , dedim gücün ne gönlündeki ne ? Küçük altın yada künye dedi. Künye al o zaman dedim bende . Ama eşimin ailesi yağdırıyor bebek arabası kıyafetler bezler falan filan. Kaynanam soruyor annen ne aldı …. Her neyse o konuşmadan geçti bi süre , aradı beni ben künye alamıyorum param yetmiyor. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Kv soruyor ya ben de söyledim laf arasında annem de künye yapacak diye sevine sevine . Dedim kaç TL eksik ben vereyim de yap utanmadı aldı . Kendi kolunda da şıngır şıngır bilezikler
ama onları kocası aldı kocasının parası aman bana geçmesin. Hamileyken 9 ay boyunca 9 kere aramamıştır, canım bi kere enginar istedi yaparım dedi yapmadı. Neyyysee , küslük mevzusuna gelecek olursam Selin’in doğduğu gün hastane odasına bi girişi vardı surat beş karış. Ben yatalı bir saat olmuş anca geliyor hanım. Derdi çiçek getirmiş te içeri almamışlar sözde ona sinirli. Eşim neden elini öpmemiş, kp neden odadaymış salak salak şeylere takıldı. Bana diyor ki akşam kim kalacak yanında
bunların önceden konuşulması gerekir dimi? Hadi konuşmadık tabiki sen kalacaksın anasın ya?! Bende zaten yeni çıkmışım doğumdan saf gibiyim , kv kalacakmış anne ama sende kal istersen gibi bişey söylemişim bozulmuş kırılmış . Eve çıktık ağzına geleni söyledi bana herkes evde ama duyuyor kv falan. Baban yoktu (babam vefat etti) anan da olmasın dedi beni lohusa halimle bırakıp gitti. Hiç bir suçum yok inanır mısın…Daha bu yazdıklarım hiç bişey canım. Hiç ..