2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şaka maka renklim bazen ben de istiyorum 2. Çocuk. Selin de yaptığım hataları , acemilikleri, isteyip yapamadıklarımı yapmak istiyorum. Belki de bi oğlum olsun istiyorum 🥰😅 Selin’e ömür boyu eşlik edecek biri olsun istiyorum . Ama şartlar … ülkenin durumu , benim psikolojik durumum 😅, bu gel gitli iş hayatımız falan düşününce de çok zorlu geliyor . Olmaz mı olur niye olmasın . Ama yaşım 28 daha vakit var sanki 😇😂😂

Selam. Ben de solgar b12 kullanmıştım ama brewers yeast olandan. Aijoda ondan kullanmıştı sanırım . İşe yaradığını düşünüyorum ben doktor tavsiye etmedi araştırıp kendim bulmuştum. Bestlak damlada kullandım . Onun dışında marketlerde satılan malt içeceklerini , e bebekteki özel malt içeceklerini , aptamil anne sütünü arttırıcı çayını da denedim hepsinden de memnun kaldım 😅 mama içmiyordu benim emzirmekten başka çarem olmadığı için her yolu denemiştim anlayacağın. Havuç & dereotu salatası bol zeytinyağlı 🤌🏻 oldukça iyi sütümü arttırırdı . Hey gidi 😅 ama herşeyden önce su . Doktorumun tek dediği bol su içmemdi . Bu yol da sana da başarılar dilerim ☺️
Amma uğraştık o zamanlar var ya... Yediğim helvanın haddi hesabı yok, yesillikte öyle 😂

Canım dünüşüm kolaylıkla olsun bitsin inşallah ☺️ Ben inanıyorum ki mis gibi uyuyacak yavrum ameliyattan sonra rahatlayacak 🥰🥰 tabi anne baba olarak siz de . Her doktorun başka fikri oluyor tabi. İyi yapmışsınız hasta değil bişey değil ama tıkanıklıktan uyuyamıyor yavrum desene . 😢
Aynen dunusum kamera goruntusu aklimdan cikmiyor zaten nefes alcak yeri yok

Bir de renkli naçizane tavsiyem tuvalet eğitimine başlamandır. Ağırlaşınca daha zor olur sana . Bir de kardeş gelene kadar otursun düzeni. Çünkü en ufak şeyden etkileniyorlar. Selin’le gün içinde tartışalım o gece kaçırıyor 🥲 belki denk geliyor bilemiyorum ama . Mesela abim bi kardeşi olsun çok istemesine rağmen ben doğduğumda hastalanmış kusmuş sürekli falan 🤣 doktora götürüyor annem , doktor da diyor herşeyi normal kardeşi doğduğu için etkilenmiştir falan 😅 o yüzden sen hallet canım şimdiden 🥰 o kadar akıllılar ki hemen öğrenir yağız eminim 🥰
Kesinlikle dogru gozleminn dunusum. Cinar dogunca defne cok sevinmisti cok seviyordu gorunurde ama gece hep isiyordu gunduzde 2 damal kacirdiktan sonra soyliyordu epeude surdu bu tepkisi 😏

Kesinlikle dogru gozleminn dunusum. Cinar dogunca defne cok sevinmisti cok seviyordu gorunurde ama gece hep isiyordu gunduzde 2 damal kacirdiktan sonra soyliyordu epeude surdu bu tepkisi 😏
Ben yusra da ondan çok korktum. Ama Allah'tan öyle olmadı. Yüsra da hep dışa vurdu zaten 😂 bir gece hepimizi isirmisti hiç unutmuyorum😓😂

Şaka maka renklim bazen ben de istiyorum 2. Çocuk. Selin de yaptığım hataları , acemilikleri, isteyip yapamadıklarımı yapmak istiyorum. Belki de bi oğlum olsun istiyorum 🥰😅 Selin’e ömür boyu eşlik edecek biri olsun istiyorum . Ama şartlar … ülkenin durumu , benim psikolojik durumum 😅, bu gel gitli iş hayatımız falan düşününce de çok zorlu geliyor . Olmaz mı olur niye olmasın . Ama yaşım 28 daha vakit var sanki 😇😂😂
Aynen daha vaktin var. Kendini fiziksel ve mental ne zmn hazır hissedersen o zmn nasip olsun inş. Önce annenin tmm demesi lazım cunku. Allah gönlüne göre versin 💜💜💜

Amma uğraştık o zamanlar var ya... Yediğim helvanın haddi hesabı yok, yesillikte öyle 😂

Ayyy valla yaa ben gece emme aralarinda helve yiyordum yatal odasinda helva vardi makyaj masasinda dusun 😇😆😆
Ay dimi kızlarrrr 🥰 sanki çok uzak gibi ama ne kadar yakın o günler . Helvayı unutmuşum ya 😅 az mı yedik 🤣🤣 bi de helva yedikçe su içerdim çifte fayda 🤣

Şimdi sanki hiç o günler yaşanmamış gibi geliyor ne tuhaf ya 😊
Kesinlikle oyle 😆😆😆. Hamile kalirsin ilk zaman dusmesin diye cabalarsin ,sonra erken dogmasin diye, sonra dogurmaya ugrasirsin sonra emsin diye , sonra yurusun diye beklersin konususn diye beklersin memeden kesmeye calisirsin , bezi birakmaya calisirsin ,bebek hep bir caba gayret istiyor
Ay dimi kızlarrrr 🥰 sanki çok uzak gibi ama ne kadar yakın o günler . Helvayı unutmuşum ya 😅 az mı yedik 🤣🤣 bi de helva yedikçe su içerdim çifte fayda 🤣
Tabi susuz olurmu zatenn agzida sariyor ayy ne guzeldi be 😆

Ben yusra da ondan çok korktum. Ama Allah'tan öyle olmadı. Yüsra da hep dışa vurdu zaten 😂 bir gece hepimizi isirmisti hiç unutmuyorum😓😂
Ebet yusra disina vuruyordu ,benimki hep icine atti 😅. Simdi ameliyat olcakya ne kdar uzuluyor bir gorsen hemen ohretmenimi ara oglusumdan haber ver diyo .okula gitmek istemiyorda beni cok darlar o halde onunla ugrasmaya sabrim olmaz. Hemde her pzt yeni harfe geciyorlar dersinden geri kalma diye ikna ettim 😅

Ebet yusra disina vuruyordu ,benimki hep icine atti 😅. Simdi ameliyat olcakya ne kdar uzuluyor bir gorsen hemen ohretmenimi ara oglusumdan haber ver diyo .okula gitmek istemiyorda beni cok darlar o halde onunla ugrasmaya sabrim olmaz. Hemde her pzt yeni harfe geciyorlar dersinden geri kalma diye ikna ettim 😅
Cinarla illgilenemezsin boşver dersinden de geri kalmasın şimdi

Vaktin var canım insan kendini hazır hissedince olur merak etme.Benim ikisi de hazırım gelsin artık dediğimde oldu😂Tabi ilk çocuktan sonra toparlanmam zaman aldı.Kızımda her zorluğu yaşadığımız için cesaret edemedik.Oğlan daha rahat büyüdü bu yaşa kadar ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.İkisinde de farklı sorunlar yaşadık birbirleriyle alakaları yok iki kardeşin☺️Kızım çok dağınık çöpünü bile bırakır orta yere oğlum çöp tenekesine atar.Geçen hele içtiği bardağı bulaşık makinesine koydu hemen.Dışarıdan gelirken eve ayakkabılarını çıkardığında dönüp düzeltir.Kızım ayağından fırlatır nereye denk gelirse😂

Vaktin var canım insan kendini hazır hissedince olur merak etme.Benim ikisi de hazırım gelsin artık dediğimde oldu😂Tabi ilk çocuktan sonra toparlanmam zaman aldı.Kızımda her zorluğu yaşadığımız için cesaret edemedik.Oğlan daha rahat büyüdü bu yaşa kadar ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.İkisinde de farklı sorunlar yaşadık birbirleriyle alakaları yok iki kardeşin☺️Kızım çok dağınık çöpünü bile bırakır orta yere oğlum çöp tenekesine atar.Geçen hele içtiği bardağı bulaşık makinesine koydu hemen.Dışarıdan gelirken eve ayakkabılarını çıkardığında dönüp düzeltir.Kızım ayağından fırlatır nereye denk gelirse😂
Çok zormuş çocuk büyütmek bunu anladım canım maddi manevi. Bazen tutturuyor ağlama krizleri falan . Bazen çok iyi yönetiyorum ama bana da vurmaya başlıyor o zaman bende sinirleniyorum işte . Bu ara problemimiz bu . Herşeye hayırlara alıştık da…burda kimseler yok binada yakınımızda. Bazen ağlamasına izin veriyorum ama evimize gittiğimizde komşular olacak . Daha geçen sene çok aptal bi durumla karşılaşmıştık . Selin’in ağlamasından o kadar rahatsız olmuş ki alt komşum eşini arayıp dövüyorlar galiba kızı demiş ….. eşi de benim eşime söylüyor bunu. Şok olmuştum ki geçen sene böyle çığlık atıp atıp ağlamıyordu ☹️ ki o olayda da asla öyle bişey yok yani ..

X