- 18 Ağustos 2009
- 5.592
- 9.525
Canım dünüşüm kolaylıkla olsun bitsin inşallah Ben inanıyorum ki mis gibi uyuyacak yavrum ameliyattan sonra rahatlayacak tabi anne baba olarak siz de . Her doktorun başka fikri oluyor tabi. İyi yapmışsınız hasta değil bişey değil ama tıkanıklıktan uyuyamıyor yavrum desene .Slm kizlar biz esimle biraz sansimizi zorlayip cinari baska bir hastaneye goturduk bu defa ozel hastane tercih ettik nazimiz gecer diye. Oylede oldu. Pazartesi gunu Allah nasip ederse geniz eti ameliyatimiz olucak . Dualarinizi esirgemeyin olur mu . En son 3gece hic uyuyamadi sabaha kdar agladi nefes alamiyordu sabaha karsi yorgun dusup uyurya bebekler onu bile yapmiyordu cok zorlandik . Bende bidaha goturelim ozele gidelim dedim dr da bakti yeniden muayene ameliyat sart dedi siz ne dusunuyorsunuz falan filan iste bizde istedik. Kan rontgrm cekildi pzt genel muayene edecek akintisi filan olmazsa yapicaklar ameliyatini insallah. Benim yaptigim ameliyatlarda hic tekrarlama olmadi dedi . Insallah oglumunkide oyle olur ne diyeyim yiprandik 1.5senedir ugrasiyoruz dr dr hastane hastane gezdik. Insallah guzel olur hersey