- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
Allah razı olsun canım cok saolasınSağlıkla gelsin yağız da yigitte çok severim
Cok tesekkur ederim canim ama.surekli hasta oluyor cok uzuluyorum. Gecen pazar atesliydi dun yine ateslendi bakamiyormus gibi hissediyorum vallahiEvet canım bana da verdi Kullanınca rahatım bir sorunum yok ama bırakınca yine sıkıntı oluyor.Sevindim ameliyat olmamasına küçük yavrum kıyamam.
Benimki de son bir aydır üç gün iyiyse iki gün hasta.İstediğin kadar uğrsş yine de oluyorlar maaleseff.Her yer pis bağışıklığımız da kötü hepimizin.Cok tesekkur ederim canim ama.surekli hasta oluyor cok uzuluyorum. Gecen pazar atesliydi dun yine ateslendi bakamiyormus gibi hissediyorum vallahi
Dünüşüm dünüşüm yaptınız mı düğünüCok tesekkur ederim canim ama.surekli hasta oluyor cok uzuluyorum. Gecen pazar atesliydi dun yine ateslendi bakamiyormus gibi hissediyorum vallahi
Selam canım iyidir işte nolsun. Ben hamile kalınca geri döndüm aslındaBuraya şöyle bir aklıma geldi artık kimse yazışmıyordur dedim kiiii inanmıyorum halâ yazışıyirsunuzzz maşallah kızlar ,eee nasılsınız? Biz 18 ayliktan beri kreşe gidiyoruz gayet güzel konuşuyor ingilizce dersleri bile başladı Türkçeyi hakettik de
Haklısın valla. Normalde ben de hazır köfte almıyorum. İçine ne katıyorlar bilinmez diye. Hazır kıyma bile almıyorum açıkçası. Neler duyuyoruz baksana, sütün içinde yıkanmaları da gördük haberlerde; turşulara ayakkabılarıyla basanları da. 1-1.5 kilo etten kıyma çektirip içini kendimiz koyup, yoğurup buzluya atıyoruz. Anca öle tuketılıyor.Bu sene tavuktan ve köfteden tiksindim kızlar . Konuyla alakasız iç dökmek için geldimbir kez marketten aldım tarihi geçmiş değildi ama leş gibi bozukmuş yeşillenmiş hatta ben farketmemişim dedim hop çöpe. Köfte aldım kasaptan bi sefer de yarısını pişirip yedik kalanı dondurucuya attım çözdürdüm bi süre sonra baktım kokuyor hop çöpe. Bugün yine marketten almıyım tavuk kasaptan alayım dedim Banvit marka tavuk yani , son kullanma tarihi yarın yine bozuk çıktı. Şansıma mıdır nedir . Verdiğim paraya mı acıyım çöpe gitmesine mi . Yemek yok bu saat oldu . Ay vallahi içime oturuyor her seferinde .
Tavuklar hep hormonlu antibiyotikli , zeytinler boyalı kostikli, sebze meyveler ilaçlı hormonlu, bal sahte , reçel glikoz şurubu , turşu asetik asitli, balık desen musilaj kurbanı… kuru meyve alayım diyorum kimyasalla kurutulmuş , hazır sirkelerin içinde sodyum metabisülfit. Soluyamazsın suya karıştığında o kimyasalı bize içiriyorlar yediriyorlar işte … of sinirlerim çok yıprandı . Artık sağlıklı gıdaya ulaşmak çok zor olduHaklısın valla. Normalde ben de hazır köfte almıyorum. İçine ne katıyorlar bilinmez diye. Hazır kıyma bile almıyorum açıkçası. Neler duyuyoruz baksana, sütün içinde yıkanmaları da gördük haberlerde; turşulara ayakkabılarıyla basanları da. 1-1.5 kilo etten kıyma çektirip içini kendimiz koyup, yoğurup buzluya atıyoruz. Anca öle tuketılıyor.
Ama burda köfteci Yusuf fln olsaydı, ordan hazır alabilirdim sadece. Orda çalışanlar fln maskeli, boneli diye güvenirdim
Sorma canım cok haklsın. Ama başka çaremiz de yok ne yazık kı. Keşke tek zararlı şey paketli gıdalar olsaydı demiTavuklar hep hormonlu antibiyotikli , zeytinler boyalı kostikli, sebze meyveler ilaçlı hormonlu, bal sahte , reçel glikoz şurubu , turşu asetik asitli, balık desen musilaj kurbanı… kuru meyve alayım diyorum kimyasalla kurutulmuş , hazır sirkelerin içinde sodyum metabisülfit. Soluyamazsın suya karıştığında o kimyasalı bize içiriyorlar yediriyorlar işte … of sinirlerim çok yıprandı . Artık sağlıklı gıdaya ulaşmak çok zor oldu
Allah kabul etsinNeyse kediler bayram edecek yarınonlara nasip oldu bir kilo tavuk anca yeter onlara 25-30 tane kedi var sokakta
Bizimki utanmasa ağzına sokucak hayvanıAllah kabul etsinne güzel kızın da yanına oturmuş.
Yagızın benden ona geçen bi hayvan tüyü alerjisi var. Tam test yapılmadı ama bi tavşana dokunmuştu , ve elleri fln kızarmıştı. Tetikteydim zaten. Bu yüzden uzaktan sevdiriyorum mecbur. Nolur nolmaz diye.
Sol göz altım şiş ve kızarık benim deBizimki utanmasa ağzına sokucak hayvanıkocaman kediyi aldı kucağına bi gün . Babama götürücem diye tutturdu yol ortasında yavrusu var bırak diyorum yok ağla ağla sabah sabah burnuma vurdu yanlışlıkla zaten , burnum yamuk kalacak bu kız yüzünden asi girlllll
Minicikler ama kuvvetliler dimiSol göz altım şiş ve kızarık benim dekocam dövdü desem inanırlar çünkü görüntü çok uygun neyse ki geçen gün tabağı kaldırırken, yanlışlıkla yagızın aynı yerine vurmuştum diye ses etmedim. Trukid vardı onu sürdüm kızarıklığını aldı ama açıyor hala
Minicikler ama kuvvetliler dimidiyorum sen kız çocuğusun kendine gel ben premses yetiştirmek istiyorum ama bizimki atlayam zıplayam tonavidaylan oynayam
Ebet bebegimsuuu cok sukur nisani hallettik darisi dugune insallahDünüşüm dünüşüm yaptınız mı düğünügelinin bütün yaz hastaydı biliyorsun insan öyle hissediyor ama öyle değil tabiki
Hangi hap sütünüzu artırdı?Bize
Kan ilaci etki etmedi. Aylardir ilk kez dun gece 12 de kaka yapti. Dun gunduzde yapmıştı. Bu hap sütümü arttirdi allaha sukur