2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kolay dönem yok aslında bizim sabırlı istikrarla aynı devam etmemiz gerekiyor. Telefon krizi bizde de çok fazla yaşanıyor
Bence kolay dönem var canım ya . Dönem dönem çocuklar bazen asi bazen de uyumlu olabiliyor . Yani en azından benimki öyle . Bugün ben teklif ettim istemedi. Üstelemedim . Benim de işime geliyordu bazen bakması 😅

Bence kolay dönem var canım ya . Dönem dönem çocuklar bazen asi bazen de uyumlu olabiliyor . Yani en azından benimki öyle . Bugün ben teklif ettim istemedi. Üstelemedim . Benim de işime geliyordu bazen bakması 😅
Benimkiler asla reddetmez 🙈

Bi daha hiç bişey almıcam diyorum yok bitmiyor ihtiyaç yaaa 🥲 dün parkta diyor ki anne popom üşüdü 🤣 hadi külotlu çorap arayışı.. bulamadım adada . Lcw ya bakayım dedim 90 TL olur mu bi kalın külotlu çorap 🥲 isyeaağğğnnn

Senin yazdığını okurken ayy keşke benimki de baksa da bi nefes alsam dedim 😅

Bi daha hiç bişey almıcam diyorum yok bitmiyor ihtiyaç yaaa 🥲 dün parkta diyor ki anne popom üşüdü 🤣 hadi külotlu çorap arayışı.. bulamadım adada . Lcw ya bakayım dedim 90 TL olur mu bi kalın külotlu çorap 🥲 isyeaağğğnnn
Ben pamuklu ince tayt giydiriyorum içine çorapları da içine soktuk mu tamam üzerine eşofman falan ne giyecekse işte

İçi havlu pantolonlar da var. İki tane alsan bile yeter. Ama ucuz bi şe yok artık 😝 bunu kabullenmek gerek 🙈

Kabullenemiyorum 🤦🏻‍♀️😅 Polar astarlı pantolonla külotlu çorap aldım renklim bitmiyor ihtiyaçlar maalesef
Öyle canım bitmiyor hele iki tane olunca okul da başlayınca hiç bitmiyor.Kızım okula gidiyor devlet okulu bir de servisi,yemeği,kaynak kitapları,deneme oluyorlar okulda onun parası,okul kıyafeti,normal kıyafeti,kursları falan bitmiyor.Oğlan büyüyor kıyafeti,oyun grubu,bezi,ıslak mendili,oyuncağı.Uygun mağazalar da kalmadı artık her yer pahalı.Pazarda mont sordum 3000 dedii.Pazar bu ya😂

Öyle canım bitmiyor hele iki tane olunca okul da başlayınca hiç bitmiyor.Kızım okula gidiyor devlet okulu bir de servisi,yemeği,kaynak kitapları,deneme oluyorlar okulda onun parası,okul kıyafeti,normal kıyafeti,kursları falan bitmiyor.Oğlan büyüyor kıyafeti,oyun grubu,bezi,ıslak mendili,oyuncağı.Uygun mağazalar da kalmadı artık her yer pahalı.Pazarda mont sordum 3000 dedii.Pazar bu ya😂
Kıbrıs zaten hep pahalıdır da geçen gün eşimle pazara uğradık. Erkek eşofman altı 300 ₺ yazıyordu eşim şok oldu 😀😀pazar ya burası diye 🙈pazar diyip geçmemek lazım 😅

Sen bi de beni düşün 😅 yağızdan hiçbir şey bırakmadım. Sıfırdan alıyorum herseyı 🙈
Cinsiyet belli olmuşmıydu renkliii 🥰
3000 mi 300 mü arkadaşlar🥺🤣 umutlarımı bitirdiniz şuan 😂😂 kayınvalideciğim de bişeyler örüyormuş Selin’e umarım güzel olurdu giydirebilirim 🤣🤗

Cinsiyet belli olmuşmıydu renkliii 🥰

3000 mi 300 mü arkadaşlar🥺🤣 umutlarımı bitirdiniz şuan 😂😂 kayınvalideciğim de bişeyler örüyormuş Selin’e umarım güzel olurdu giydirebilirim 🤣🤗
Benimki üçyüz TL 😂😂😂😂
Cinsiyet oğlan yine 🥰
Arkadaşlarım kraliçe olacaksın diyorlar. Ben de inş kül kedisi olmam diyorum 😂😂😂
Adını yiğit düşünüyorum nasipse 😍

X