Bence kolay dönem var canım ya . Dönem dönem çocuklar bazen asi bazen de uyumlu olabiliyor . Yani en azından benimki öyle . Bugün ben teklif ettim istemedi. Üstelemedim . Benim de işime geliyordu bazen bakmasıKolay dönem yok aslında bizim sabırlı istikrarla aynı devam etmemiz gerekiyor. Telefon krizi bizde de çok fazla yaşanıyor
Benimkiler asla reddetmezBence kolay dönem var canım ya . Dönem dönem çocuklar bazen asi bazen de uyumlu olabiliyor . Yani en azından benimki öyle . Bugün ben teklif ettim istemedi. Üstelemedim . Benim de işime geliyordu bazen bakması
Bende Selin için öyle düşünüyordum şimdi azıcık bak annecim diyorum yokBenimkiler asla reddetmez
Senin yazdığını okurken ayy keşke benimki de baksa da bi nefes alsam dedimBence kolay dönem var canım ya . Dönem dönem çocuklar bazen asi bazen de uyumlu olabiliyor . Yani en azından benimki öyle . Bugün ben teklif ettim istemedi. Üstelemedim . Benim de işime geliyordu bazen bakması
Ben pamuklu ince tayt giydiriyorum içine çorapları da içine soktuk mu tamam üzerine eşofman falan ne giyecekse işteBi daha hiç bişey almıcam diyorum yok bitmiyor ihtiyaç yaaadün parkta diyor ki anne popom üşüdü hadi külotlu çorap arayışı.. bulamadım adada . Lcw ya bakayım dedim 90 TL olur mu bi kalın külotlu çorap isyeaağğğnnn
İçi havlu pantolonlar da var. İki tane alsan bile yeter. Ama ucuz bi şe yok artıkBi daha hiç bişey almıcam diyorum yok bitmiyor ihtiyaç yaaadün parkta diyor ki anne popom üşüdü hadi külotlu çorap arayışı.. bulamadım adada . Lcw ya bakayım dedim 90 TL olur mu bi kalın külotlu çorap isyeaağğğnnn
Kabullenemiyorumİçi havlu pantolonlar da var. İki tane alsan bile yeter. Ama ucuz bi şe yok artıkbunu kabullenmek gerek
Sen bi de beni düşünKabullenemiyorumPolar astarlı pantolonla külotlu çorap aldım renklim bitmiyor ihtiyaçlar maalesef
Öyle canım bitmiyor hele iki tane olunca okul da başlayınca hiç bitmiyor.Kızım okula gidiyor devlet okulu bir de servisi,yemeği,kaynak kitapları,deneme oluyorlar okulda onun parası,okul kıyafeti,normal kıyafeti,kursları falan bitmiyor.Oğlan büyüyor kıyafeti,oyun grubu,bezi,ıslak mendili,oyuncağı.Uygun mağazalar da kalmadı artık her yer pahalı.Pazarda mont sordum 3000 dedii.Pazar bu yaKabullenemiyorumPolar astarlı pantolonla külotlu çorap aldım renklim bitmiyor ihtiyaçlar maalesef
Kıbrıs zaten hep pahalıdır da geçen gün eşimle pazara uğradık. Erkek eşofman altı 300 ₺ yazıyordu eşim şok olduÖyle canım bitmiyor hele iki tane olunca okul da başlayınca hiç bitmiyor.Kızım okula gidiyor devlet okulu bir de servisi,yemeği,kaynak kitapları,deneme oluyorlar okulda onun parası,okul kıyafeti,normal kıyafeti,kursları falan bitmiyor.Oğlan büyüyor kıyafeti,oyun grubu,bezi,ıslak mendili,oyuncağı.Uygun mağazalar da kalmadı artık her yer pahalı.Pazarda mont sordum 3000 dedii.Pazar bu ya
Cinsiyet belli olmuşmıydu renkliiiSen bi de beni düşünyağızdan hiçbir şey bırakmadım. Sıfırdan alıyorum herseyı
3000 mi 300 mü arkadaşlarÖyle canım bitmiyor hele iki tane olunca okul da başlayınca hiç bitmiyor.Kızım okula gidiyor devlet okulu bir de servisi,yemeği,kaynak kitapları,deneme oluyorlar okulda onun parası,okul kıyafeti,normal kıyafeti,kursları falan bitmiyor.Oğlan büyüyor kıyafeti,oyun grubu,bezi,ıslak mendili,oyuncağı.Uygun mağazalar da kalmadı artık her yer pahalı.Pazarda mont sordum 3000 dedii.Pazar bu ya
3 bin tlCinsiyet belli olmuşmıydu renkliii
3000 mi 300 mü arkadaşlarumutlarımı bitirdiniz şuan kayınvalideciğim de bişeyler örüyormuş Selin’e umarım güzel olurdu giydirebilirim
Tam bırakacam hasta oluyor öksürükburın akıntısı bir aydır iki gün iyi bir gün kötü gidiyor.2.5 yaşını geçti artık sana da yazık böyle. Yavaş yavaş azaltmaya emzirme aralarını açmaya başlayarak 1 ayda biraktirabilirsin
Yokkkk artıkk3 bin tl
Benimki üçyüz TLCinsiyet belli olmuşmıydu renkliii
3000 mi 300 mü arkadaşlarumutlarımı bitirdiniz şuan kayınvalideciğim de bişeyler örüyormuş Selin’e umarım güzel olurdu giydirebilirim
Yerim onun dilleriniYokkkk artıkkSelin’in dediği gibi ohaaaaa parkta öğrenmiş bok ve oha demeyi şuan aklıma geldi bak bir de adam kafasını yemiş diyor o ne demek diyorum anlamını bilmiyor ama kullanıyor
Sağlıkla gelsin kuzucukkkBenimki üçyüz TL
Cinsiyet oğlan yine
Arkadaşlarım kraliçe olacaksın diyorlar. Ben de inş kül kedisi olmam diyorum
Adını yiğit düşünüyorum nasipse
Sağlıkla gelsin kuzucukkkah iki oğlan annesi olacaksın desene sonra da iki gelin
Sağlıkla gelsin yağız da yigitte çok severimBenimki üçyüz TL
Cinsiyet oğlan yine
Arkadaşlarım kraliçe olacaksın diyorlar. Ben de inş kül kedisi olmam diyorum
Adını yiğit düşünüyorum nasipse