- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
Senin avantajın aynen ablanın olması. Tek basına olursa korkar diye düşünüyorum ; ama kardeş kardeş daha rahat olur, güvenle uyurlar.Kızlar inanın çocuklar bizden daha kolay alışıyor. Bende kiyamamiştim ama 1 yaşından sonra ayırmıştım odasını tabi ablası olduğu için bir avantajdi. Küçükken ayırmış olmak çok iyi oldu. Hasta olmadikca uyuyorlar şimdi. Emzirme bitince bir müddet ben sürekli uyaniyodum manyak gibi
Ama bu aralar wcye kaldırmak için alarm kursamda uyanamiyorum niye böyle oldu ya
Teşekkür ederim canım önce kafamı değiştirmeye çalışıyorum şu aralar. Zamanla hayatımda daha düzenli olcakSenin avantajın aynen ablanın olması. Tek basına olursa korkar diye düşünüyorum ; ama kardeş kardeş daha rahat olur, güvenle uyurlar.
Büyüdüler ya sana bi rahatlama geldi bence, o yüzden kafana cok takıp uykunu heba edemşyorsundurbende şimdi öyleyim. Ama bikaç aya pestilim çıkar yine geceleri uykular haram olur
Bu arada profil resmin ve altındaki emojilere de bayıldım
Bence gayet mantıklı canım ben de olsam öyle yapardımKız uyunmaz mı tabi kidaha dün eşim evde elimi tuttu. Yağız görümcem hemen gelip ellerimizi ayırdı ya adama uzaktan bakıyorum resmen gece de ortamızda zaten
Ya aslında haklısın, benim de aklımda söyle bi fikir var. Yan odada da, çift kişilik yatak ve baza var. Onu yatak odamızdakı yatağın yanına koymak istiyorum cunku oda geniş tabi rahatça ıkı cıft kısılık yatak sıgarmesela bi 6 ay kadar bu şekilde yatalım. Sonra taşınma ihtimalimiz yüksek çünkü. Çocuklara ayrı oda yaparım yeni eve cıkınca, hem yeni ev yeni alışkanlık fln diye sence cok mu saçma ?
Kesinlikle cok doğru diyorsun arkadaşım. Yılmadım hala deniyoruz ama istemiyor. Mesela gece uyudu, tam daldı diyelim. Babası yatağına koyuyor yagızı. Bıkac saat sonra bizim yatağa geliyor . Tekrar dalınca babası tekrar kaldıracak olduğunda, yani hep 2. Seferlerde iyice tedirgin oluyor daha yatağına koyulmadan, ağlıyor koymayın beni diyeBi de renklim karnın büyüyünce 3 ünüz zor olur aynı yatakta şimdiden alışması daha iyi olurKardeş için bişey dediniz mi paşaya Yazdın mı daha önce hatırlamıyorum da
Açıldı mı ıspanak sezonu
Açıldı ama bu ara alamadım çok ugrastiriyo yaAçıldı mı ıspanak sezonu
Kapya ve semizi unutmamana kocaman bir kalp diyorum renklimKesinlikle cok doğru diyorsun arkadaşım. Yılmadım hala deniyoruz ama istemiyor. Mesela gece uyudu, tam daldı diyelim. Babası yatağına koyuyor yagızı. Bıkac saat sonra bizim yatağa geliyor . Tekrar dalınca babası tekrar kaldıracak olduğunda, yani hep 2. Seferlerde iyice tedirgin oluyor daha yatağına koyulmadan, ağlıyor koymayın beni diyeoysakı yatağımız onun park yatağına temas halinde bi de yani biraz çaresiz kaldık açıkçası
Yarım kilo ıspanağın 200 Gramı çamurdu aijocumAçıldı ama bu ara alamadım çok ugrastiriyo ya
Okurken gülmekten yarıldımKapya ve semizi unutmamana kocaman bir kalp diyorum renklimbazayı sizin yatağa birleştirirsiniz olmazsa Park yatakta da uyumak istemiyor olabilir artık . Bu çocuklara akıl sır ermiyor . Bizimki de bana ağzın kokuyor anne kapatsana dedi yanımda yatma o zamaaaann diyesim geldi ağız bu yani kokar sabah sabah sanki onun ki kokmuyor hıh
Yarım kilo ıspanağın 200 Gramı çamurdu aijocumben de uzun bi süre almam heralde
Ispanağı alması değil de yıkaması lüksAçıldı ama bu ara alamadım çok ugrastiriyo ya
Malesef canım tadımlık bir bağ alıp yapmak yeter valla 2 3 bağ alınca Afakan basiyo banaIspanağı alması değil de yıkaması lüks
Ben düzen olsun istiyorum kuralcıyım sanki rahat olamıyorum herkes yerinde uyusun istiyorum ama hayaller hayatlar diye bi şey varBiz tam 2,5 senedir eşimle aynı yatakta yatmıyoruzkızım ve ben uyuyoruz doğduğundan beri. Beşiğe alışamadı, Park yatağa alışamadı . İnşallah normal yatakta uyur Biraz benim de işime geldi emzirme döneminde . Şimdilerde de tuvalet eğitimi sebebiyle birlikteyiz . Ona da alıştı sayılır artık ki ben yanında olmasam da kaçıracağı varsa kaçırır gece. Zaten saat kurup kaldırıyorum mecbur gece .
Fırınım yok benim de burdaaaOkurken gülmekten yarıldımAllah güldürsün seni de Selin bebeğimi de canımın içi
Ispanak bi ara canım istedi dondurulmuş aldım, hiç tadı yoktu. Geçen hafta yine aldım. Kumu, çamuru yıka yıka zor oldu, canım ıspanaklı börek çekmişti. Onu da güzel yapamamıştım. Nefsım sönmedi , bi güzel ıspanaklı börek yiyesim var
Öle valla. Sular azalıyor haberleri çıktıkça, insanın vicdanı yemiyor bol topraklı ıspanağı yıkamaya. Ben bi kat yıkayıp, sırkelı suda bekletiyorum. Sonra bilmez daha suya tutup işlemlere başlıyorumFırınım yok benim de burdaaabende çok severim ıspanaklı böreği olsa da yesekkkk yıkarken harcadığım suya üzüldüm bugün çiçeğim falan da yok ki suyunu onlara dökeyim . Kaç lt gitti kim bilir
Bu aralar ben de öyleyim sabaha kadar odasına git gel bütün gün ruh gibi dolanıyorum.Memeyi bıraktıramıyorum kıyamıyorum ama ben mahvoldum.Saçımı bile taramıyorum kendimden geçtim artık of bende iyi değilim aslında nasıl iyi olacağımı da bilmiyorum
Artık emzirmenin bi faydası yok ki bence bi an önce bıraktır sana da yazıkBu aralar ben de öyleyim sabaha kadar odasına git gel bütün gün ruh gibi dolanıyorum.Memeyi bıraktıramıyorum kıyamıyorum ama ben mahvoldum.
2.5 yaşını geçti artık sana da yazık böyle. Yavaş yavaş azaltmaya emzirme aralarını açmaya başlayarak 1 ayda biraktirabilirsinBu aralar ben de öyleyim sabaha kadar odasına git gel bütün gün ruh gibi dolanıyorum.Memeyi bıraktıramıyorum kıyamıyorum ama ben mahvoldum.
Bu ara bizimkiler alışkanlıklarını kolay bırakacak bi dönemde mi yoksa bize mi öyle denk geldi bilemiyorum canım da bi dene bence sende artık yazık gerçekten sana da . Bizim kız da telefona çok düşmüştü . Ben tuvalete banyoya girince, yemek yaparken , çamaşır asarken kısacası benim olmadığım her an telefon istiyordu . Kendi kendine oynamak yada sabırla beklemeyi bilmiyordu. Davranışlarını da etkiliyordu izledikleri.. En son bi gün tak etti dedim telefonlar bozuldu . İnterneti kapatıp verdim baktı bozulmuş anne falan üzülme yaptırırız diyo bi de beni teselli ediyorBu aralar ben de öyleyim sabaha kadar odasına git gel bütün gün ruh gibi dolanıyorum.Memeyi bıraktıramıyorum kıyamıyorum ama ben mahvoldum.
Kolay dönem yok aslında bizim sabırlı istikrarla aynı devam etmemiz gerekiyor. Telefon krizi bizde de çok fazla yaşanıyorBu ara bizimkiler alışkanlıklarını kolay bırakacak bi dönemde mi yoksa bize mi öyle denk geldi bilemiyorum canım da bi dene bence sende artık yazık gerçekten sana da . Bizim kız da telefona çok düşmüştü . Ben tuvalete banyoya girince, yemek yaparken , çamaşır asarken kısacası benim olmadığım her an telefon istiyordu . Kendi kendine oynamak yada sabırla beklemeyi bilmiyordu. Davranışlarını da etkiliyordu izledikleri.. En son bi gün tak etti dedim telefonlar bozuldu . İnterneti kapatıp verdim baktı bozulmuş anne falan üzülme yaptırırız diyo bi de beni teselli ediyoröylelikle 2-3 gündür hiç bakmıyor telefona .