- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Ayy cnm bidaha girmemisim siteye cok yogun gecti haftam. Profla gorustuk profta yapmam yasi cok kucuk bir suru kotu etkisi var bem kendincocuguma bile 4yasi bekledim dedi . Ve baska bir tedavi verdi meger kuculten damla varmis ondan yazdi kullaniyoruz bakalimÇok geçmiş olaun canım ciddi birşey yok değil mi? Ameliyat geniz etiyle mi alakalı? Benim de aynı sorunum çıktı doktor çok kapatmış dedi geni eti için.İki damla verdi onlar çok iyi geldi bana.Doktor ameliyat yanlısı değil.Sürekli tekrarlayabilir dedi.Benim çevremde de üç kere ameliyatla geniz eti aldıran var.Ameliyat olayım kurtulayım diyordum baştan sonra tekrarladığını öğrenince vazgeçtim.
Dunusum girmemisim valla yogun hayatYazmamışsın bi daha nasıl geçti görüşmeler pink
Canim evet kullandim ben ondan cinara burin spreyide yapmistim cokda fayda gormustum.ozellikle atesli oldugunda ates dusuricu yerine kullanan anneler var. Bos beles bir yag degil gercekten faydasi cok canim. Peygamber efendimiz zamaninda yaygin kullanilan dogal bisey. Yeterki iyi yerden al. Sifa olsun .Pinkpinkblue dünüşüm sen udi hindi yağı kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam. Memnun kalmışmıydın? Kış geliyor kendimi hazırlıyım diyorum bu ara çok duyuyorum o yağı. Kullananınız var mı kızlar ?
Canim mosafirim vardi defenin donen sandalyesine oturmuslar birbrini cevirmisler bizimkide kenardam onlari izliyormus cocuk ayaklarini uxatmia cinarda takilmis oda yatagim sivri kosesine kafasini vuriyor malesef. Delindi oluk oluk kan akti omrumden omir gitti vallaGeçmiş olsun nasıl oldu düştü mü niçin ameliyat olacak çocuk büyütmek zor iş yaa çok sıkıntı stres yapıyorum bende her an bi şey olacak korkusuyla yaşıyorum resmen
Yine iptal ettilerYaa geçmiş olsun dünüşüm nasıl oldu o işhayırlısıyla ameliyat olsun da rahatlasın damadım benim inşallah
Sadaka ver canım Allah korumuşCanim mosafirim vardi defenin donen sandalyesine oturmuslar birbrini cevirmisler bizimkide kenardam onlari izliyormus cocuk ayaklarini uxatmia cinarda takilmis oda yatagim sivri kosesine kafasini vuriyor malesef. Delindi oluk oluk kan akti omrumden omir gitti valla
Takip ettiğim bi doktor var Rıfat can Öztürk. Onda gördüm bende bu yağı. Baya övmüş , dediğin gibi burun spreyi şeklinde de kullanılıyormuş falan. Normal zamanlarda da kullanılabilirmiş ama ben hasta olduğunda ek bir şey olsun diye düşündüm . Gerçi hastayken de ilacı zor içiriyoruz da .. El ayak , 6. Hastalık falan yaşadık gördük. Hiç bişey fayda etmiyor malum. Bi umut işteCanim evet kullandim ben ondan cinara burin spreyide yapmistim cokda fayda gormustum.ozellikle atesli oldugunda ates dusuricu yerine kullanan anneler var. Bos beles bir yag degil gercekten faydasi cok canim. Peygamber efendimiz zamaninda yaygin kullanilan dogal bisey. Yeterki iyi yerden al. Sifa olsun .
Aynrn canim cok sukur bunada sacinin ustunden yara kabugu oldu elletmiyor hic bakamadik. Verdim sadaka canimSadaka ver canım Allah korumuş
Hastayken cok huy degistiriyorlar . Canim ben bir muddet o genizetini o udihindiyle epey idare ettim ama sonra cok atava gecti fayda etmemeye basladi birdaha denemedim .ama dedihim gibi faydasiz bos beles birsey degilTakip ettiğim bi doktor var Rıfat can Öztürk. Onda gördüm bende bu yağı. Baya övmüş , dediğin gibi burun spreyi şeklinde de kullanılıyormuş falan. Normal zamanlarda da kullanılabilirmiş ama ben hasta olduğunda ek bir şey olsun diye düşündüm . Gerçi hastayken de ilacı zor içiriyoruz da .. El ayak , 6. Hastalık falan yaşadık gördük. Hiç bişey fayda etmiyor malum. Bi umut işte
Bildirim gelmedi bana canım. Çok şükür alıştık wcye. Arada ufak tefek kazalar olsada öğrendi artık. Evet part time çalışmaya başladımAijoo canın tuvalet eğitimi nasıl gidiyor alıştı mı fıstık Çalışmaya başlamışsın galiba bir de , hayırlı olsun ondan yoksun sanırım buralarda
Sagol canim Allaha sukur iyi baya kabuk tuttu.gecen hafta cmt olmustu
Hayirli olsun canim isin , nerde calisiyorsunBildirim gelmedi bana canım. Çok şükür alıştık wcye. Arada ufak tefek kazalar olsada öğrendi artık. Evet part time çalışmaya başladım
Hey hey maşallahBildirim gelmedi bana canım. Çok şükür alıştık wcye. Arada ufak tefek kazalar olsada öğrendi artık. Evet part time çalışmaya başladım
Allah kabul etsinAynrn canim cok sukur bunada sacinin ustunden yara kabugu oldu elletmiyor hic bakamadik. Verdim sadaka canim
Tesettür giyim mağazası canımHayirli olsun canim isin , nerde calisiyorsun
Teşekkür ederim kızlarHey hey maşallahdesene iki kere tebrik etmeli seni hayırlı olsun canım
Amin canim insallahAllah kabul etsin
Ouu cok guzel canim .kizlara annanemi bakiyor nasil ayarladinTesettür giyim mağazası canım
Teşekkür ederim kızlar