2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kaplaması kumaş tay tüyü dedikleri kumaştan ayaksız kullanabilirsin dediler aldığım yere sordum vidalamadan kayıyor diyo çoğu kişi bilmiyorum korumalık istemiyorum yatak örtümü de kullanımıcam korumalık takarsam ayakları çıkarmak daha mantıklı gibi hem o heybetli görüntüsü de azalır ayda bir çeker silerim altını ama kararsız kaldım

Cok duskundu evet ama meme birakmada supriz bir sekilde bekledigimden cok kolay oldu, wc egitimi hele ben hala dusundukce vay beee diyorum nasil oldu diye . 6 aydir bez kullanmiyoruz resmen yarim senedir memede emmiyor bezde kullanmiyor .cis demeyi biliyordu canim anne cis hadi diyor yada men cis dio yada anne men cis hadi diyor cisi gelince

Evet çok yüksek sanırım ayakları sökeceğim
Canim ben e bebegin korumalihini monte etmeden kullaniyorum kizimdada oyle kullandim simdi ogluma kyle kullaniyorum . Ayaklari kizak gibi o kismi vidalamadik bazanin tahataso ile yatak arasima koyduk yatak ortusude orterken katkiyorum korkulugu gorunmuyor tamlamda 4senedir kullaniyorum bak 1gece bile sorun yasamadim

Valla pinkim yaa nasıl dert ettim kendime şu agu baby olan mı bu akşam böyle yatacak

Eklentiler

• 4268A10C-2836-4DB3-9867-1F113A33FED5.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 42
Senin ki bundan mı peki vida ile monte etmeden iş görüyor mu
Senin bazanın yüksekliğini görünce baza değilde montessori tarzı bişey mi alsam dedim çok yüksek cidden inip çıkması da kendi kendine zor olabilir diye düşündüm . Normal karyolalarda yatak içine gömüldüğü için yüksek olmaz da bende baza istiyordum saklama alanı olsun bişeyler koyarım altına diye . Ya karyola ya montessori mi baksam ne yapsam ? bende korumalığı e bebekten almıştım ama yırttı bizim kız bi kaç ayda . Uyanık olduğu zamanlarda oyun niyetine ittirirdi filesini ayaklarıyla ondan yırtıldı

Yaa bakalım bizim ki ne yapacak baza cidden küçük kızım için uygun değilmiş ablasına ikeadan büyüyen yatak almıştık hiç tehlikeli bi durum olmadı alçaktı ama şimdi ikisi bi örnek olsun dedim her şeyin fiyatı arttı bi daha değişiklik yapmam dedim baza aldım bakalım yatak bariyeri işimizi görür inşallah

Kizlar cmt gunu cinarin basi yarildi . Cars gunude once kulak temizligi sonra basinc testi sonrada ameliyat gorusmesi var

Kizlar cmt gunu cinarin basi yarildi . Cars gunude once kulak temizligi sonra basinc testi sonrada ameliyat gorusmesi var
Çok geçmiş olaun canım ciddi birşey yok değil mi? Ameliyat geniz etiyle mi alakalı? Benim de aynı sorunum çıktı doktor çok kapatmış dedi geni eti için.İki damla verdi onlar çok iyi geldi bana.Doktor ameliyat yanlısı değil.Sürekli tekrarlayabilir dedi.Benim çevremde de üç kere ameliyatla geniz eti aldıran var.Ameliyat olayım kurtulayım diyordum baştan sonra tekrarladığını öğrenince vazgeçtim.

Pinkpinkblue dünüşüm sen udi hindi yağı kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam. Memnun kalmışmıydın? Kış geliyor kendimi hazırlıyım diyorum bu ara çok duyuyorum o yağı. Kullananınız var mı kızlar ?

Dün bi doktorun paylaşımına denk geldim de, bilinçsiz vitamin kullanımın zararlarından, karaciğer ve böbreği nasıl yordugundan bahsetmiş. Ben yağız için, jelibon gibi olan C vitaminlerinden almıştım. Destek olsun diye. 4-5 günde bir veririm. Başka bi şey vermiyorum canım. Selin kuşumu öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…