Kaplaması kumaş tay tüyü dedikleri kumaştan ayaksız kullanabilirsin dediler aldığım yere sordum vidalamadan kayıyor diyo çoğu kişi bilmiyorum korumalık istemiyorum yatak örtümü de kullanımıcam korumalık takarsam ayakları çıkarmak daha mantıklı gibi hem o heybetli görüntüsü de azalır ayda bir çeker silerim altını ama kararsız kaldımAyakları baya bi yüksekmiş arkadaşım sökülünce sorun olur mu bi danış aldığın yere . Bi de korumalıklar yatağın altına giriyor ya vidalamadan da kullanılıyor ama ne derece sağlam olur onu bilemiyorum . Biz vidaladık valla deldik bazayı bende üzülmüştümGörünmeyen yerinde diye avutmuştum kendimi
Evet çok yüksek sanırım ayakları sökeceğimEvet bayağı yüksek olmuş canım bilemiyorum ki ayaklarını soksen nasıl olur
Yaaa hahahaha yerim tipe bak gorunce sok olmususndurBaksana tipinefoto çekmiştim bende almadan önce hahha keşke hep öyle ağır olsa uykusu
Cok duskundu evet ama meme birakmada supriz bir sekilde bekledigimden cok kolay oldu, wc egitimi hele ben hala dusundukce vay beee diyorum nasil oldu diyeGeçen kusma ishal hastalandık ailecek cımbız gibi kaldı yavrum boy da uzadı.Tombikliği kalmadı artık iştah yok pek yemek seçiyor bol bol meme varSeninki de çok düşkündü değil mi?Benimki de konuşmuyor ya wc eğitimini nasıl hallettin canım?Ben daha bilinçli olsun istiyorum bakalım.
Canim ben e bebegin korumalihini monte etmeden kullaniyorum kizimdada oyle kullandim simdi ogluma kyle kullaniyorum . Ayaklari kizak gibi o kismi vidalamadik bazanin tahataso ile yatak arasima koyduk yatak ortusude orterken katkiyorum korkulugu gorunmuyor tamlamda 4senedir kullaniyorum bak 1gece bile sorun yasamadimEvet çok yüksek sanırım ayakları sökeceğim
Valla pinkim yaa nasıl dert ettim kendime şu agu baby olan mı bu akşam böyle yatacakCanim ben e bebegin korumalihini monte etmeden kullaniyorum kizimdada oyle kullandim simdi ogluma kyle kullaniyorum . Ayaklari kizak gibi o kismi vidalamadik bazanin tahataso ile yatak arasima koyduk yatak ortusude orterken katkiyorum korkulugu gorunmuyor tamlamda 4senedir kullaniyorum bak 1gece bile sorun yasamadim
Yazik canim yaa ben olsam alirim korkuluk yuksek yataginizValla pinkim yaa nasıl dert ettim kendime şu agu baby olan mı bu akşam böyle yatacak
Senin ki bundan mı peki vida ile monte etmeden iş görüyor muYazik canim yaa ben olsam alirim korkuluk yuksek yataginiz
Senin bazanın yüksekliğini görünce baza değilde montessori tarzı bişey mi alsam dedimSenin ki bundan mı peki vida ile monte etmeden iş görüyor mu
Yaa bakalım bizim ki ne yapacak baza cidden küçük kızım için uygun değilmiş ablasına ikeadan büyüyen yatak almıştık hiç tehlikeli bi durum olmadı alçaktı ama şimdi ikisi bi örnek olsun dedim her şeyin fiyatı arttı bi daha değişiklik yapmam dedim baza aldım bakalım yatak bariyeri işimizi görür inşallahSenin bazanın yüksekliğini görünce baza değilde montessori tarzı bişey mi alsam dedimçok yüksek cidden inip çıkması da kendi kendine zor olabilir diye düşündüm . Normal karyolalarda yatak içine gömüldüğü için yüksek olmaz da bende baza istiyordum saklama alanı olsun bişeyler koyarım altına diye . Ya karyola ya montessori mi baksam ne yapsam ? bende korumalığı e bebekten almıştım ama yırttı bizim kız bi kaç ayda . Uyanık olduğu zamanlarda oyun niyetine ittirirdi filesini ayaklarıyla ondan yırtıldı
Goruyor dedimya canim 4senedir bu sekilde kullaniyorum montesiz . Asla oyla cikma aytilma vs durumu olmuyor . Bu model degil benimki duz. Sabah unutmazsam atayimSenin ki bundan mı peki vida ile monte etmeden iş görüyor mu
Çok geçmiş olaun canım ciddi birşey yok değil mi? Ameliyat geniz etiyle mi alakalı? Benim de aynı sorunum çıktı doktor çok kapatmış dedi geni eti için.İki damla verdi onlar çok iyi geldi bana.Doktor ameliyat yanlısı değil.Sürekli tekrarlayabilir dedi.Benim çevremde de üç kere ameliyatla geniz eti aldıran var.Ameliyat olayım kurtulayım diyordum baştan sonra tekrarladığını öğrenince vazgeçtim.Kizlar cmt gunu cinarin basi yarildi. Cars gunude once kulak temizligi sonra basinc testi sonrada ameliyat gorusmesi var
Yaa geçmiş olsun dünüşüm nasıl oldu o işKizlar cmt gunu cinarin basi yarildi. Cars gunude once kulak temizligi sonra basinc testi sonrada ameliyat gorusmesi var
Aldım inşallah memnun kalırımGoruyor dedimya canim 4senedir bu sekilde kullaniyorum montesiz . Asla oyla cikma aytilma vs durumu olmuyor . Bu model degil benimki duz. Sabah unutmazsam atayim
Geçmiş olsun nasıl oldu düştü mü niçin ameliyat olacak çocuk büyütmek zor iş yaa çok sıkıntı stres yapıyorum bende her an bi şey olacak korkusuyla yaşıyorum resmenKizlar cmt gunu cinarin basi yarildi. Cars gunude once kulak temizligi sonra basinc testi sonrada ameliyat gorusmesi var
Yazmamışsın bi daha nasıl geçti görüşmeler pinkKizlar cmt gunu cinarin basi yarildi. Cars gunude once kulak temizligi sonra basinc testi sonrada ameliyat gorusmesi var
Dün bi doktorun paylaşımına denk geldim de, bilinçsiz vitamin kullanımın zararlarından, karaciğer ve böbreği nasıl yordugundan bahsetmiş. Ben yağız için, jelibon gibi olan C vitaminlerinden almıştım. Destek olsun diye. 4-5 günde bir veririm. Başka bi şey vermiyorum canım. Selin kuşumu öp yerimePinkpinkblue dünüşüm sen udi hindi yağı kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam. Memnun kalmışmıydın? Kış geliyor kendimi hazırlıyım diyorum bu ara çok duyuyorum o yağı. Kullananınız var mı kızlar ?