- 14 Eylül 2018
- 3.531
- 4.329
Büyük olan okula gidiyor mu seninBenim ikiside aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük olan okula gidiyor mu seninBenim ikiside aynı
Bizde hala ayakta sallanıyoruz benimde kolayım geliyorAyyy yaa yeter koca oglan seninki zaten xxl 2.5yas . Benimkinin tek bebeklik huyu ayakta sallama oda benim kolayima geliyo yaa biraksam iyide kim ugrascak ha bide ben yediriyorum daha cok yesin diye
Yaa geçmiş olsun dünüşüm Allah korumuş Oluyor böyle kazalar. Selin de bi kaç kez düştü hatta bi kere düşüp uyumaya devam etmişti yerdeKizlar dun sizinn yaatktan dusme muHabbetini okudum yatmaya hazirlaniyodum guupp diye bir ses pesine ciglik esimle aklimiz cikti cinar dustu yatatktan ne kdar korktum anlatamam . Cise uyanmis heralde , yayakt ayaga kalkmis uyku sersemi takla atmis oyuncak bebek arabasi vardi ona carpmis iyiki komodini basini gozunu yarmadi gece gece neye ugradigini sasirdi yavrum . Sabaha kdarda hep korktu en son yanimiza gelmisti sarildik uyuduk . Korkulugu var bu arada ama onun ustunfen dusmus ayaga kalkmis gunduz indigi gibi inmeye calismis uyku sersemi iste ayy cok korktuk
Hiç tecrübem yok canım ama istersen ilk etapta alma sonra bakarsın duruma göreZamanla alışmaz mı yaa 250-300 tl vermek istemiyorum yanına yatak koyucam düşme ihtimaline karşılık
İhtimal değil malesef düşüyorlar bizim yusra bile bu sene iki kez düştü iyice kırdılar mecbur aldık yani....Zamanla alışmaz mı yaa 250-300 tl vermek istemiyorum yanına yatak koyucam düşme ihtimaline karşılık
Anasinifina gidiyor evet :)Büyük olan okula gidiyor mu senin
Yaaa çok üzüldüm canım Allah beterinden korusun. Nasıl üstünden düşmüş yavrum uykuluklu atladı demekKizlar dun sizinn yaatktan dusme muHabbetini okudum yatmaya hazirlaniyodum guupp diye bir ses pesine ciglik esimle aklimiz cikti cinar dustu yatatktan ne kdar korktum anlatamam . Cise uyanmis heralde , yayakt ayaga kalkmis uyku sersemi takla atmis oyuncak bebek arabasi vardi ona carpmis iyiki komodini basini gozunu yarmadi gece gece neye ugradigini sasirdi yavrum . Sabaha kdarda hep korktu en son yanimiza gelmisti sarildik uyuduk . Korkulugu var bu arada ama onun ustunfen dusmus ayaga kalkmis gunduz indigi gibi inmeye calismis uyku sersemi iste ayy cok korktuk
Eee dunus bunlar evlenimce nasil uyucak yan yana oturup sallariz sagol dunus aynen illaki oluyor .ayy kiyamam agirmia uykusu masallah .insallah torunum emmek icin agladiginda duyar sekin kizimBizde hala ayakta sallanıyoruz benimde kolayım geliyor
Yaa geçmiş olsun dünüşüm Allah korumuş Oluyor böyle kazalar. Selin de bi kaç kez düştü hatta bi kere düşüp uyumaya devam etmişti yerde
Evet cnm inmeye calismis gozunu acamadi demekki hic o taraftan inmezdi uyku sersemi isteAnasinifina gidiyor evet :)
Yaaa çok üzüldüm canım Allah beterinden korusun. Nasıl üstünden düşmüş yavrum uykuluklu atladı demek
Baksana tipine foto çekmiştim bende almadan önce hahha keşke hep öyle ağır olsa uykusuEee dunus bunlar evlenimce nasil uyucak yan yana oturup sallariz sagol dunus aynen illaki oluyor .ayy kiyamam agirmia uykusu masallah .insallah torunum emmek icin agladiginda duyar sekin kizim
Geçen kusma ishal hastalandık ailecek cımbız gibi kaldı yavrum boy da uzadı.Tombikliği kalmadı artık iştah yok pek yemek seçiyor bol bol meme varSeninki de çok düşkündü değil mi?Benimki de konuşmuyor ya wc eğitimini nasıl hallettin canım?Ben daha bilinçli olsun istiyorum bakalım.Ayyy yaa yeter koca oglan seninki zaten xxl 2.5yas . Benimkinin tek bebeklik huyu ayakta sallama oda benim kolayima geliyo yaa biraksam iyide kim ugrascak ha bide ben yediriyorum daha cok yesin diye
Bence yastıklara düşüp sonra dönmüş olabilirBaksana tipine foto çekmiştim bende almadan önce hahha keşke hep öyle ağır olsa uykusu
Eslem bezle 14.5 kgya kadar çıkıyordu. Bezi çıkarınca 14 kg anca geliyo ahahah çok yemek seçmeye başladı ya..Geçen kusma ishal hastalandık ailecek cımbız gibi kaldı yavrum boy da uzadı.Tombikliği kalmadı artık iştah yok pek yemek seçiyor bol bol meme varSeninki de çok düşkündü değil mi?Benimki de konuşmuyor ya wc eğitimini nasıl hallettin canım?Ben daha bilinçli olsun istiyorum bakalım.
Büyüdü kuzucuklar yaaBaksana tipine foto çekmiştim bende almadan önce hahha keşke hep öyle ağır olsa uykusu
Ayakları baya bi yüksekmiş arkadaşım sökülünce sorun olur mu bi danış aldığın yere . Bi de korumalıklar yatağın altına giriyor ya vidalamadan da kullanılıyor ama ne derece sağlam olur onu bilemiyorum . Biz vidaladık valla deldik bazayı bende üzülmüştüm Görünmeyen yerinde diye avutmuştum kendimiNiye bu kadar yüksek ayaklarından dolayı mı acaba şu yatak bariyerinden alıcam fakat bazaya vidalamak istemiyorum vidalamadan kullanılanları var mı acaba yada yatağın ayaklarını sökmek geliyor aklıma o zamanda yüksekliği azalır
Evet bayağı yüksek olmuş canım bilemiyorum ki ayaklarını soksen nasıl olurKızlar bizim yataklar geldi ama çok yüksek yaa küçük kızım yatamaz sanırım ne yapıcam bilmiyorum