2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olaun canım ciddi birşey yok değil mi? Ameliyat geniz etiyle mi alakalı? Benim de aynı sorunum çıktı doktor çok kapatmış dedi geni eti için.İki damla verdi onlar çok iyi geldi bana.Doktor ameliyat yanlısı değil.Sürekli tekrarlayabilir dedi.Benim çevremde de üç kere ameliyatla geniz eti aldıran var.Ameliyat olayım kurtulayım diyordum baştan sonra tekrarladığını öğrenince vazgeçtim.
Ayy cnm bidaha girmemisim siteye cok yogun gecti haftam. Profla gorustuk profta yapmam yasi cok kucuk bir suru kotu etkisi var bem kendincocuguma bile 4yasi bekledim dedi . Ve baska bir tedavi verdi meger kuculten damla varmis ondan yazdi kullaniyoruz bakalim

Yazmamışsın bi daha nasıl geçti görüşmeler pink
Dunusum girmemisim valla yogun hayat😆 ameliyat iptal oldu yapmam diyor prof yasi cok kucuk diye .kendimizi epey hazirlamistik once baya bozulduk neden yapmiyosunuz cocuk cok sikintida diyede sonra mantikki dusununce kafayi toparladik

Pinkpinkblue Pinkpinkblue dünüşüm sen udi hindi yağı kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam. Memnun kalmışmıydın? Kış geliyor kendimi hazırlıyım diyorum 😅 bu ara çok duyuyorum o yağı. Kullananınız var mı kızlar ?
Canim evet kullandim ben ondan cinara burin spreyide yapmistim cokda fayda gormustum.ozellikle atesli oldugunda ates dusuricu yerine kullanan anneler var. Bos beles bir yag degil gercekten faydasi cok canim. Peygamber efendimiz zamaninda yaygin kullanilan dogal bisey. Yeterki iyi yerden al. Sifa olsun .

Geçmiş olsun nasıl oldu düştü mü niçin ameliyat olacak çocuk büyütmek zor iş yaa çok sıkıntı stres yapıyorum bende her an bi şey olacak korkusuyla yaşıyorum resmen
Canim mosafirim vardi defenin donen sandalyesine oturmuslar birbrini cevirmisler bizimkide kenardam onlari izliyormus cocuk ayaklarini uxatmia cinarda takilmis oda yatagim sivri kosesine kafasini vuriyor malesef. Delindi oluk oluk kan akti omrumden omir gitti valla

Yaa geçmiş olsun dünüşüm nasıl oldu o iş 😓 hayırlısıyla ameliyat olsun da rahatlasın damadım benim inşallah 🙏🏻 🤗
Yine iptal ettiler 😅 samaroglanima donduk dunus, sanki biz cocugumiz bicak altina yatsin istiyormusuz gibi oluyor drlara karsi halbuki en cok benim canim yanacak .bir muddet daha gozleme aldilar bu kez baska tedavi iste bakalim . Kafayida off dustu yukarda anlattim bida yazmiyim duzensiz okudum hep 😅. Bide udi hindi ile cinara hersey mucizevi etki etmiyor canim genizetinden sebep sık hastalniyor. Ogun bal hast donerken ateslendi agzinin ici yara oldu huyu husu hep bozuldu bu hafta beni cileden cikardi

Canim evet kullandim ben ondan cinara burin spreyide yapmistim cokda fayda gormustum.ozellikle atesli oldugunda ates dusuricu yerine kullanan anneler var. Bos beles bir yag degil gercekten faydasi cok canim. Peygamber efendimiz zamaninda yaygin kullanilan dogal bisey. Yeterki iyi yerden al. Sifa olsun .
Takip ettiğim bi doktor var Rıfat can Öztürk. Onda gördüm bende bu yağı. Baya övmüş , dediğin gibi burun spreyi şeklinde de kullanılıyormuş falan. Normal zamanlarda da kullanılabilirmiş ama ben hasta olduğunda ek bir şey olsun diye düşündüm . Gerçi hastayken de ilacı zor içiriyoruz da .. El ayak , 6. Hastalık falan yaşadık gördük. Hiç bişey fayda etmiyor malum. Bi umut işte 🥲

Aijoo Aijoo canın tuvalet eğitimi nasıl gidiyor alıştı mı fıstık☺️ Çalışmaya başlamışsın galiba bir de , hayırlı olsun ondan yoksun sanırım buralarda

Takip ettiğim bi doktor var Rıfat can Öztürk. Onda gördüm bende bu yağı. Baya övmüş , dediğin gibi burun spreyi şeklinde de kullanılıyormuş falan. Normal zamanlarda da kullanılabilirmiş ama ben hasta olduğunda ek bir şey olsun diye düşündüm . Gerçi hastayken de ilacı zor içiriyoruz da .. El ayak , 6. Hastalık falan yaşadık gördük. Hiç bişey fayda etmiyor malum. Bi umut işte 🥲
Hastayken cok huy degistiriyorlar . Canim ben bir muddet o genizetini o udihindiyle epey idare ettim ama sonra cok atava gecti fayda etmemeye basladi birdaha denemedim .ama dedihim gibi faydasiz bos beles birsey degil

Aijoo Aijoo canın tuvalet eğitimi nasıl gidiyor alıştı mı fıstık☺️ Çalışmaya başlamışsın galiba bir de , hayırlı olsun ondan yoksun sanırım buralarda
Bildirim gelmedi bana canım. Çok şükür alıştık wcye. Arada ufak tefek kazalar olsada öğrendi artık. Evet part time çalışmaya başladım 😊

Öğle uykusu uyuyor mu sizinkiler ya biz bıraktık sanırım öğlen uyursa akşam gece kalıyor sabahta geç kalktığı için öğlen uyutmuyorum

X