2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay sizleri okuyunca işim çok diyorum.Memeyi bırak, bezi bırak bak fenalık bastı beniEşim tutturdu wc eğitimi diye de ben de carladım.Önce memeyi bıraktıralım diye.Yok efendim istediği kadar emsinmiş

Canım dışarda bunlardan kullananlar gördüm. Parkta fln cocuk soleyınce anneler direkt bunu çıkarıyor. Sen de inceleyebilirsin istersen. Ben de aldım. Daha hiç denemedik tabiki

Eklentiler

• A2A36382-DC20-43F4-8BEB-3D238836383C.png
    212,2 KB · Görüntüleme: 30
  • EE63D954-6E87-4E7D-9F93-56AEA4DA7F98.png
    191 KB · Görüntüleme: 28
Evet malesef ki büyük bir dert. Bugün yine kuloda yapacakken yakaladım. Sonra lazimliga yaptı, kakalari bay baylar eşliğinde kaka denizine yolladık

Canım dışarda bunlardan kullananlar gördüm. Parkta fln cocuk soleyınce anneler direkt bunu çıkarıyor. Sen de inceleyebilirsin istersen. Ben de aldım. Daha hiç denemedik tabiki
Evet bende alacağım bunlardan. Çünkü dışarı çıktıkça epey lazım edecek malesef. Birde ıslak mendil bulmak lazım saglam marka antibakteriyel

Bence de direkt yatak al uzun süre kullanır.Kuzıma ben de öyle yapmıştım.Park yataktan geçmiştik.Oğluma arabalı yatak aldım büyüyünce isteyecekti zaten .
Bizde park yataktan bazaya geçeceğiz fakat düşer diye korkuyorum yatağının kenarına düşerse en azından yumuşak olsun yer yatağı sereceğim zamanla alışır sanırım

Canım tam adını bilmiyorum ferro mu neydi sanırım yatağı pedli fermuarlı çıkarıp yıkanıyormuş görevli adam direk o yatağı önerdi bizde tamam dedik aldık ama daha gelmedi kullanınca yazarım iyi veya kötü diye

Yatak bariyerlerinden aldık biz. Hatta kırılmıştı yenisini aldık..
Şu ortası file gibi olanlar çok dandik çıktı ya . Bende almıştım yırtıldı hemen bir kaç ayda . Kaka konusunda da diyeceğim şu daha çok yolun başında alışacak annesi

Evet bende alacağım bunlardan. Çünkü dışarı çıktıkça epey lazım edecek malesef. Birde ıslak mendil bulmak lazım saglam marka antibakteriyel
Valla artık ıslak mendillere dikkat etmiyorum pek. AA ucuzmuş diyip alıyorum. tabi hiç duyulmadık markaları da kullanmaya gönlüm elvermiyor , mutfak için alıyorum onları da. Sen içine sindiği gibi yap

Valla artık ıslak mendillere dikkat etmiyorum pek. AA ucuzmuş diyip alıyorum. tabi hiç duyulmadık markaları da kullanmaya gönlüm elvermiyor , mutfak için alıyorum onları da. Sen içine sindiği gibi yap
Ev için bende öyle yapiyodumda. Ben dışarıda o portatif WC yanında kullanmak için dedim

Şu ortası file gibi olanlar çok dandik çıktı ya . Bende almıştım yırtıldı hemen bir kaç ayda . Kaka konusunda da diyeceğim şu daha çok yolun başında alışacak annesi
Bugün halıda inlerken yakaladım WC goturdum orda yaptı

Ay sizleri okuyunca işim çok diyorum.Memeyi bırak, bezi bırak bak fenalık bastı beniEşim tutturdu wc eğitimi diye de ben de carladım.Önce memeyi bıraktıralım diye.Yok efendim istediği kadar emsinmiş
Ayyy yaa yeter koca oglan seninki zaten xxl 2.5yas . Benimkinin tek bebeklik huyu ayakta sallama oda benim kolayima geliyo yaa biraksam iyide kim ugrascak ha bide ben yediriyorum daha cok yesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…