Ay sizleri okuyunca işim çok diyorum.Memeyi bırak, bezi bırak bak fenalık bastı beniDertlenme canim arada olabiliyo , ustune dusme sen yime eminim kimusmussumdirda kakamizda buraya falan diye konus. Benimki kakayi lazimliga yapmiyor alafrangaya oturuyor kakasi gelince onda daha rahat yapiyo lazimlikta poposuna degiyor huylaniyor bencede huylanctemizlemeside zor lazimliktan. Kabul ederse eslem prenses sende kakisi oraya deneyebilirsin . Kizamamaya calis kizimca inada bindirir. Bir kez daha goruyoruzki pohlari bile dert canlari sagolsun
Canım dışarda bunlardan kullananlar gördüm. Parkta fln cocuk soleyınce anneler direkt bunu çıkarıyor. Sen de inceleyebilirsin istersen. Ben de aldım. Daha hiç denemedik tabikiYa almama gerek yok canım var bayağı. Ama gidip gelip yapmadı. Hani defalarca sordum, söyledim.hatta yapacak gibi olup yapmıyor. Bugün de yine yaptı altına. Artık dayanamadim kızdım biraz... Az önce lazimliga kendi gitti yaptı. Hani tabi arada kaçırır da bile isteye wcye yapmayınca sinir yaptı bende biraz. Dışarıda çıkamıyorum dışarıda yapcak diye
Evet malesef ki büyük bir dert. Bugün yine kuloda yapacakken yakaladım. Sonra lazimliga yaptı, kakalari bay baylar eşliğinde kaka denizine yolladıkDertlenme canim arada olabiliyo , ustune dusme sen yime eminim kimusmussumdirda kakamizda buraya falan diye konus. Benimki kakayi lazimliga yapmiyor alafrangaya oturuyor kakasi gelince onda daha rahat yapiyo lazimlikta poposuna degiyor huylaniyor bencede huylanctemizlemeside zor lazimliktan. Kabul ederse eslem prenses sende kakisi oraya deneyebilirsin . Kizamamaya calis kizimca inada bindirir. Bir kez daha goruyoruzki pohlari bile dert canlari sagolsun
Evet bende alacağım bunlardan. Çünkü dışarı çıktıkça epey lazım edecek malesef. Birde ıslak mendil bulmak lazım saglam marka antibakteriyelCanım dışarda bunlardan kullananlar gördüm. Parkta fln cocuk soleyınce anneler direkt bunu çıkarıyor. Sen de inceleyebilirsin istersen. Ben de aldım. Daha hiç denemedik tabiki
Bizde park yataktan bazaya geçeceğiz fakat düşer diye korkuyorum yatağının kenarına düşerse en azından yumuşak olsun yer yatağı sereceğim zamanla alışır sanırımBence de direkt yatak al uzun süre kullanır.Kuzıma ben de öyle yapmıştım.Park yataktan geçmiştik.Oğluma arabalı yatak aldım büyüyünce isteyecekti zaten .
Canım tam adını bilmiyorum ferro mu neydi sanırım yatağı pedli fermuarlı çıkarıp yıkanıyormuş görevli adam direk o yatağı önerdi bizde tamam dedik aldık ama daha gelmedi kullanınca yazarım iyi veya kötü diyeHaha güle güle kullanın canım modelin adını yazar mısın bakayım bende memnun kalırsanız
O ihtimali de düşündüm eşimde dedi hatta senin kızdığın geceler kaçırıyor diye ama bi kal gecedir ben kalkamadım öyle oldu böyle oldu derken çok kaza oldu . Aman neyse çözeriz hallederiz bunuküçük hanım biraz zorlayacak heralde ama daha ilk gün canım biraz sık dişini . Ödüllendirsen sevdiği bişeyle ?
Yatak korumaları var onlardan alabilirsinBizde park yataktan bazaya geçeceğiz fakat düşer diye korkuyorum yatağının kenarına düşerse en azından yumuşak olsun yer yatağı sereceğim zamanla alışır sanırım
Yatak bariyerlerinden aldık biz. Hatta kırılmıştı yenisini aldık..Bizde park yataktan bazaya geçeceğiz fakat düşer diye korkuyorum yatağının kenarına düşerse en azından yumuşak olsun yer yatağı sereceğim zamanla alışır sanırım
Şu ortası file gibi olanlar çok dandik çıktı ya . Bende almıştım yırtıldı hemen bir kaç ayda . Kaka konusunda da diyeceğim şu daha çok yolun başında alışacak annesiYatak bariyerlerinden aldık biz. Hatta kırılmıştı yenisini aldık..
Valla artık ıslak mendillere dikkat etmiyorum pek. AA ucuzmuş diyip alıyorum.Evet bende alacağım bunlardan. Çünkü dışarı çıktıkça epey lazım edecek malesef. Birde ıslak mendil bulmak lazım saglam marka antibakteriyel
Ev için bende öyle yapiyodumda. Ben dışarıda o portatif WC yanında kullanmak için dedimValla artık ıslak mendillere dikkat etmiyorum pek. AA ucuzmuş diyip alıyorum.tabi hiç duyulmadık markaları da kullanmaya gönlüm elvermiyor , mutfak için alıyorum onları da. Sen içine sindiği gibi yap
Bugün halıda inlerken yakaladım WC goturdum orda yaptıŞu ortası file gibi olanlar çok dandik çıktı ya . Bende almıştım yırtıldı hemen bir kaç ayda . Kaka konusunda da diyeceğim şu daha çok yolun başında alışacak annesi
Onlar bazaya vida ile monte ediliyor sanırım öyle bi şey yapmak istemiyorum o yüzden almak istemedim onlardanYatak bariyerlerinden aldık biz. Hatta kırılmıştı yenisini aldık..
Monte edilmeden kullanılanlarda var sanırımOnlar bazaya vida ile monte ediliyor sanırım öyle bi şey yapmak istemiyorum o yüzden almak istemedim onlardan
Benim ikiside aynıBenim küçük kız sürekli yanında oturup onla oynamamı istiyor nefes aldırmıyor valla
Sleepyninki çok kötü kokuyor yaEv için bende öyle yapiyodumda. Ben dışarıda o portatif WC yanında kullanmak için dedim
Korkuyor mu acabaBugün halıda inlerken yakaladım WC goturdum orda yaptı
Ayyy yaa yeter koca oglanAy sizleri okuyunca işim çok diyorum.Memeyi bırak, bezi bırak bak fenalık bastı beniEşim tutturdu wc eğitimi diye de ben de carladım.Önce memeyi bıraktıralım diye.Yok efendim istediği kadar emsinmiş
Al bende de o kadar ayağımda sallıyorum hala yeter ki uyusunAyyy yaa yeter koca oglanseninki zaten xxl 2.5yas . Benimkinin tek bebeklik huyu ayakta sallama oda benim kolayima geliyo yaa biraksam iyide kim ugrascak ha bide ben yediriyorum daha cok yesin diye
Zamanla alışmaz mı yaa 250-300 tl vermek istemiyorum yanına yatak koyucam düşme ihtimaline karşılıkMonte edilmeden kullanılanlarda var sanırım