Bişeyden korkuyor olabilir mi ? Bazen bizimki de yapıyor onu. Kızım hala benimle uyuyor , gece bazen kalkıp babasının yanına gidiyor falan. Hatta dün gece kalktı bişeyleri gösterip ağladı korkarak sonra sustu sinirli sinirli döne döne uyuduKızlar ya benim sorunumda küçük kızımın gece düzenli belli bi saatte uyanıp ağlaması ve bizim yatağımıza gelmek istemesi ağlıyor ve yanımıza almadan sakinleşmiyor hala park beşikte yatıyor 2 adet baza siparişi verdim ablasının odasına kendi yatağına geçecek
Canım biz istkbl marka aldık iki tane 15 bin tuttu ama bi düzenimiz olsun istiyorum mışıl mışıl uyusunlar yataklarında odalarında bi rahat etmek istiyorum yaa çok şey mi istiyorumBişeyden korkuyor olabilir mi ? Bazen bizimki de yapıyor onu. Kızım hala benimle uyuyor , gece bazen kalkıp babasının yanına gidiyor falan. Hatta dün gece kalktı bişeyleri gösterip ağladı korkarak sonra sustu sinirli sinirli döne döne uyudubende bu sene baza alayım diyorum . Öyle montessori tarzı falan da istemiyorum artık . Normal tek kişilik baza yatak başlık alacağım kısmetse. Onlar bile bir dünya para olmuş . Bi tane beğendim sadece bazası 5 bin küsür. Daha yatağı nevresimi Alezi başlığı var bi 10 bini bulur gibi
Of bugün çok feci geçti kızlar. Direniş varAijo lazımlıkla daha iyi olur cidden Selin sonradan özenip bizim klozete geçti ama sadece kaka için. Bi de kokuyor anne diyor heralde bizimkinde suya düştüğü için koku azalıyor ondan da biraz.uyurken ne yaptı ?
Yok canım hiç bulasma ona bence. Bez gibi algılar onu. Ben sadece öğlen okula giderken giydirdim. Ama onu da giydirmicem.Alıştırma külodu almıştım ben ama hiç kullanmadım bi kaç gece kaçırınca acaba dedim geceleri ondan mı giyse? Sonra bez gibi algılar iyice mi salar diye düşündüm , ıslanırsa nasıl anlarım bi de açıp bakmadan ?
Bende yusra da öyle yaptım. Tekrar tekrar yatak mi alcaz dedim iyiki de öyle yapmışım.Bişeyden korkuyor olabilir mi ? Bazen bizimki de yapıyor onu. Kızım hala benimle uyuyor , gece bazen kalkıp babasının yanına gidiyor falan. Hatta dün gece kalktı bişeyleri gösterip ağladı korkarak sonra sustu sinirli sinirli döne döne uyudubende bu sene baza alayım diyorum . Öyle montessori tarzı falan da istemiyorum artık . Normal tek kişilik baza yatak başlık alacağım kısmetse. Onlar bile bir dünya para olmuş . Bi tane beğendim sadece bazası 5 bin küsür. Daha yatağı nevresimi Alezi başlığı var bi 10 bini bulur gibi
Haha güle güle kullanın canım modelin adını yazar mısın bakayım bende memnun kalırsanızCanım biz istkbl marka aldık iki tane 15 bin tuttu ama bi düzenimiz olsun istiyorum mışıl mışıl uyusunlar yataklarında odalarında bi rahat etmek istiyorum yaa çok şey mi istiyorum
O ihtimali de düşündüm eşimde dedi hatta senin kızdığın geceler kaçırıyor diye ama bi kal gecedir ben kalkamadım öyle oldu böyle oldu derken çok kaza oldu . Aman neyse çözeriz hallederiz bunuOf bugün çok feci geçti kızlar. Direniş varyusra da hiç böyle yasamamiştik ya ..
Ben WC götürüyorum oturuyor yapmıyor. Benden sonra altına yapıyor. Çişler yetmez gibi iki kez kaka yaptı. En son az önce yine kaçırdı WC oturcam kaka yapcam dedi. Bende yapmadan kalkmicaksin dedim. Birkaç kez bitti kalkcam desede ilk kakayi wcye yaptık. Galiba aklı başına gelince daha zormuş bu iş. Ama sanki bugün beze yapamayacağını biraz daha kabullendi.
Bu arada annem lazimlik aldı getirdi ama ona da oturmuyor
Şeker çikolata bile aldımHaha güle güle kullanın canım modelin adını yazar mısın bakayım bende memnun kalırsanız
O ihtimali de düşündüm eşimde dedi hatta senin kızdığın geceler kaçırıyor diye ama bi kal gecedir ben kalkamadım öyle oldu böyle oldu derken çok kaza oldu . Aman neyse çözeriz hallederiz bunuküçük hanım biraz zorlayacak heralde ama daha ilk gün canım biraz sık dişini . Ödüllendirsen sevdiği bişeyle ?
Biraz daha sık dişini canım ha baktın bir haftayı geçti bi gelişme yok biraz ara verirsiniz. Bizimkinde acıyor diyor çiş yaparken değil ama durup dururken . Anlamıyorum neden ? Bezle dururken acımıyordu da şimdi niye acıyor ne alaka. Hafif kızarık gibi oluyor iç kısmı. Valla tükeniyorum herşeyi düşünmekten ya . Şimdiki aklım olsa baba olurdumŞeker çikolata bile aldımbakalım 2 3 gün daha böyle sürecek gibi ama vazgeçemem artik
Evet bu söz bu aralar çok modaBiraz daha sık dişini canım ha baktın bir haftayı geçti bi gelişme yok biraz ara verirsiniz. Bizimkinde acıyor diyor çiş yaparken değil ama durup dururken . Anlamıyorum neden ? Bezle dururken acımıyordu da şimdi niye acıyor ne alaka. Hafif kızarık gibi oluyor iç kısmı. Valla tükeniyorum herşeyi düşünmekten ya . Şimdiki aklım olsa baba olurdum
Temizletmiyor ki adam akıllı. Kakadan sonra da güzelce ıslak mendille siliyorum yıkamıyorum . Bezliyken de sildirmezdi güzelce . Genital bölgesi hep acıyo , hep uf, hep ellemeEvet bu söz bu aralar çok modakeşke baba olsaydım diyorum bazen bende, bakma bu ara çok kızgınım zaten ama yoğun çalıştığı için birşey demiyorum...
Bez yumuşakti sonuçta darbelerden de koruyodu. İlla arada aciyo vs diyebilir. Ama kızarıklık varsa iyi temizlemeli ve kremlemeli. Yusra da da sık sık oluyor
O zaman çok zor öyle canım. Bakalım eslemle napcaz bilmiyorumTemizletmiyor ki adam akıllı. Kakadan sonra da güzelce ıslak mendille siliyorum yıkamıyorum . Bezliyken de sildirmezdi güzelce . Genital bölgesi hep acıyo , hep uf, hep ellemekrem artıklarını aralarından nasıl temizliyorum Allah biliyo kırk takla
Kaka büyük sıkıntı evet temizlemesi de zor olur sana. Doğruuu çöpe. LCW’nin uygulamasını indir. Gece fln ındırımler oluyor. 150 tlye ıkılı alt ya da külotlarda bir alana bi Bedava oluyor. Bir beden büyük ya da küçük de olsa al bence. En azından temizlemekle uğrasmazsın.Kızlar Eslem büyük tuvaletini altına yapıyor. Wcye gidip geliyoruz yapmıyor. Aslında cuma akşamıydi sanırım wcye yapmıştı. Ama dünde hep tuttu taa akşam bir kez kuloda yaptı. Bugünde yine gitti geldi kuloda yaptı. Napcam bilmiyorum. Sabahta yine uyanınca beni kalldirmamis kendi wcye gitmiş yetisememis galiba. Hadi çiş kaçırması sorun değilde kaka büyük sıkıntı ya
Ya almama gerek yok canım var bayağı. Ama gidip gelip yapmadı. Hani defalarca sordum, söyledim.hatta yapacak gibi olup yapmıyor. Bugün de yine yaptı altına. Artık dayanamadim kızdım biraz... Az önce lazimliga kendi gitti yaptı. Hani tabi arada kaçırır da bile isteye wcye yapmayınca sinir yaptı bende biraz. Dışarıda çıkamıyorum dışarıda yapcak diyeKaka büyük sıkıntı evet temizlemesi de zor olur sana. Doğruuu çöpe. LCW’nin uygulamasını indir. Gece fln ındırımler oluyor. 150 tlye ıkılı alt ya da külotlarda bir alana bi Bedava oluyor. Bir beden büyük ya da küçük de olsa al bence. En azından temizlemekle uğrasmazsın.
Az sabret illa ki öğrenecek. Korkmuştur cocuk yeni başladınız daha. Merak etme sen
Dertlenme canim arada olabiliyo , ustune dusme sen yime eminim kimusmussumdirda kakamizda buraya falan diye konus. Benimki kakayi lazimliga yapmiyor alafrangaya oturuyor kakasi gelince onda daha rahat yapiyo lazimlikta poposuna degiyor huylaniyor bencede huylancKızlar Eslem büyük tuvaletini altına yapıyor. Wcye gidip geliyoruz yapmıyor. Aslında cuma akşamıydi sanırım wcye yapmıştı. Ama dünde hep tuttu taa akşam bir kez kuloda yaptı. Bugünde yine gitti geldi kuloda yaptı. Napcam bilmiyorum. Sabahta yine uyanınca beni kalldirmamis kendi wcye gitmiş yetisememis galiba. Hadi çiş kaçırması sorun değilde kaka büyük sıkıntı ya
Bu sene 6. Sınıf neyse ki.Oğlanı okula vermiş olurum kız 8 de iken.Şimdilik planar bu bakalımKızın liseye giriş sunanına hazırlanacak demi Allah zihin açıklığı versin
Bence de direkt yatak al uzun süre kullanır.Kuzıma ben de öyle yapmıştım.Park yataktan geçmiştik.Oğluma arabalı yatak aldım büyüyünce isteyecekti zaten .Bişeyden korkuyor olabilir mi ? Bazen bizimki de yapıyor onu. Kızım hala benimle uyuyor , gece bazen kalkıp babasının yanına gidiyor falan. Hatta dün gece kalktı bişeyleri gösterip ağladı korkarak sonra sustu sinirli sinirli döne döne uyudubende bu sene baza alayım diyorum . Öyle montessori tarzı falan da istemiyorum artık . Normal tek kişilik baza yatak başlık alacağım kısmetse. Onlar bile bir dünya para olmuş . Bi tane beğendim sadece bazası 5 bin küsür. Daha yatağı nevresimi Alezi başlığı var bi 10 bini bulur gibi