2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Onu dicektim evdeyken basla eger kolay ogrenirse 2gune cozmus olur zaten okukdan cikimca eve gel bezi cikar 2.5gunun olur . Kizman icin demiyorum zaten canim bez gibiya yapisi usutmez diye dedim
Evet bunu söylemen iyi oldu ya öyle denerim bende. Son paket aldım diye söylüyorum bezi bakalım 🤣

Basladimi seninn pasada 😆😆😆 ilk defa cizgi calismasi yapuyomus gibi yapiyodu defne 😆😆 toparlandi gibi 3 5 cinnet sonrasi 😆
Ay kalemi tutar tutmaz yoruluyor, bu kadar uyuzluk yapılmaz cidden 😄
Ödevini açıyor, bomboş sayfayı bak yaptım görmüyor musun diye diye yiyor beynimi 😅
İyi hadi toparlamışsınız siz, darısı bize.
Sevdi mi öğretmenini 🥰

Bende vermedim inan. Bikaç lazım olacak sey aldım. Mesela dışarda kullanmak için portatif lazımlık, içine lazımlık poşeti; merdivenli klozet oturagı fln. Alıştırma külodu alsam mı kararsızım gece üstü bası ıslanmasın yazık diye ama onlar da dandık oluyor genelde diye duydum sanki. Tüm yaptığım bu kadar 😂 hıc hazır değilim. Zaten bu hamilelik cok yordu beni. Sürekli yorgun moddayım. Söyle yirmi dk dolanıp geleyim arabayla mesela ; sanırsın ki 12 saat i topuklu ayakkabıyla calışmısım 😂 tansıyonum düşüyor sıkca. Babasının bı hafta ıznı var, açıkçası nazla nıyazla ona halletırcem. Zaten bıkac kez bayılmak üzere tutunca beni, anlayışlı olacaktır diye Ümit ediyorum. Anlamazsa yıne bayılırım yapcak bi şey yok 😆Sabrım var yavruma ama kaldırıp indir git gel serklajla halimle zor bacım.
Allah yardımcın olsun
Senin işin ekstra zor.
Ama meyvesini çok güzel alacaksın inşallah 😊
Oyunlarını izlerken yudumladığın kahve bu günlerinin yorgunluğunu unuttursun.
Ay ya da ne bileyim ettikleri kavgalar da unutturabilir ama iyi düşünelim 😄

Allah yardımcın olsun
Senin işin ekstra zor.
Ama meyvesini çok güzel alacaksın inşallah 😊
Oyunlarını izlerken yudumladığın kahve bu günlerinin yorgunluğunu unuttursun.
Ay ya da ne bileyim ettikleri kavgalar da unutturabilir ama iyi düşünelim 😄
Hem güldüm gem cok hoşuma gitti sözlerin 🥰🙈 bitanesin ❤️‍🔥

Ah canim valla cildirtmis seni, en iyisi dugunu bu sene yapalim 😆😆😆 kizim 1.sinif 2 denede 2.5yas canavari ben delirirm sen yeterki mutlu ol 😆😆😆
😅😅 allah razı olsun dünüşüm istemem takı çeyiz verdim gitti 🤩😂😂 gece üşüdü sanırım bizimki de . 23.30 gibi çişe kaldırdım gece 02.00 gibi uyandı çiş yapmış yer gök çiş 😒 oda soğuktu o mu tetikledi anlamadım . Sonra gece ben uyanamamışım sabah yine kaçırmış biraz . 😒 sular da kesik . Söyleyeceklerim bu kadar 😒

Sen elinden geleni yapıyorsun. İnşallah mükâfatını almaya baslicaksin.
Sana en büyük tavsiye şunu söyleyebilirim başkalarının yanında üzüldüğünü sakın belli etme. Konuşamıyor vs bahsetme bile. İnsanlar boş konuşur herşeyi konusur. Ben o hatayı yapıyodum. Ben derdimi anlatırken bana kendi cocugunun 1 yaşında uyanınca anne diye çağırdığını anlatıyordu mesela. Ve ben bunu o anda kötü anlamda göremiyorum. Sonra bir baktım herkes çocuklarını övüyor ne güzel dünya herkes mukkemmel çocuk yetiştiriyor sanki. Sosyalleştikce aile dışında derdini anlayamadığını fark edince kendiside isteyecektir inşallah ♥️
O hatayi ben basta cok yaptim ,simdi tum cevre buna oynuyor canim, hele bir kimsu var sen cinari nasil anliyosun diyo basiyor kahvakayi kendiside suan hamile gulme komsuna gelir basina demisler karnindakinde boyle birsey yasarsan anlarsin dilinden nasil anladigimi dedim ,aaaa deme oyle yaa dio eeee sen nie guluyosun ozaman neyin dalgasi bu? Ben istemezmiyim cocugum sakir sakir konussun? Baktim uzuldugumu bozuldugumu anlamiyor biraz mesafe koydum .ama cok iclendim varya bizimkilerlede yasit kizi var masallah cok guzel konusuyor bizimle dalga geciyor resmen yada baska bir cocuk yanlis eksik konusuyorsa hemen guluyor ,

😅😅 allah razı olsun dünüşüm istemem takı çeyiz verdim gitti 🤩😂😂 gece üşüdü sanırım bizimki de . 23.30 gibi çişe kaldırdım gece 02.00 gibi uyandı çiş yapmış yer gök çiş 😒 oda soğuktu o mu tetikledi anlamadım . Sonra gece ben uyanamamışım sabah yine kaçırmış biraz . 😒 sular da kesik . Söyleyeceklerim bu kadar 😒
Usutucunce benimki cok kaciriyor hirde nevresimi yeni degistirdigimde 😂😂😂😂gecen hafta varya 5gun kacirdi dedimji heralde bunu rutin yapti 😮‍💨.bazen oluyor isye napalim canim dondunuzmu siz evinize .benimki uzun kolluyla yatiyor artik kendide usuyor

Ay kalemi tutar tutmaz yoruluyor, bu kadar uyuzluk yapılmaz cidden 😄
Ödevini açıyor, bomboş sayfayı bak yaptım görmüyor musun diye diye yiyor beynimi 😅
İyi hadi toparlamışsınız siz, darısı bize.
Sevdi mi öğretmenini 🥰
Ahahahaha akilli cocuk bak okuma yazmasida varmisya ondan sıkici geliyor demekki bizim sinifda kimse yok okuma bilen, defne ilk hafta bi korkuttu beni arapca harflerle karistiyodu dedim noluyoo ayy pardon kuran geldi aklima diyodu 😆.sevdi orta yasli anac bi kadin bugun supriz yapacakmis ogretmenine ogretmenim bana kagit vermediniz diyip fazlada alip tenefuste yapip gostercekmis 😂 yalan soyledin diye dusunebilir ama yinede sen bilirsin dedim😅 dunde dusmus camur olmus ogretmende toplantidaymis aglamis saatlerce 😅😅 . Su gozyaslarimi bi gorseydin diyo 😅 boyle sacma sapan aglamasa cok iyi 😅. Dunde e harfini guzel yazdi guzel yazdim diye sinif birincisiyiiimm 4.sinifa gecirdiler beniii diye hem bagriyor hemde yaziyordu 🤣 hayatinda hic boyle guzel bi e harfi gordunmu diyo 🤣🤣🤣

O hatayi ben basta cok yaptim ,simdi tum cevre buna oynuyor canim, hele bir kimsu var sen cinari nasil anliyosun diyo basiyor kahvakayi kendiside suan hamile gulme komsuna gelir basina demisler karnindakinde boyle birsey yasarsan anlarsin dilinden nasil anladigimi dedim ,aaaa deme oyle yaa dio eeee sen nie guluyosun ozaman neyin dalgasi bu? Ben istemezmiyim cocugum sakir sakir konussun? Baktim uzuldugumu bozuldugumu anlamiyor biraz mesafe koydum .ama cok iclendim varya bizimkilerlede yasit kizi var masallah cok guzel konusuyor bizimle dalga geciyor resmen yada baska bir cocuk yanlis eksik konusuyorsa hemen guluyor ,
😏😌😊
Sakince bekle ve gör diyorum 😊😊
Bana o lafları söyleyen kişinin oğlu yusradan büyüktü. O yüzden ben yusrayi kötü anlatırken o hep överdi. Sonra eslemle bir hafta arayla onunda kızı oldu. Sana birşey diyeyim mi sanki yüsra nin aynısını doğurmuş :) hem yaramaz, hastalıkları yaşadıkları sıkıntılar bile yusrayla aynı. Konuşamiyodu o da yeni yeni başladi.. hâla kelime kelime anlaşılmıyor. Allah var ben hiç onunda başına gelsin demedim. Çünkü cahildim çok onun o sözlerini ben hiç kötü anlayamıyodum. Ve bu kişi 4 sene benim karşı komşumdu, eskiden beri tanıdığım abla dediğim biriydi. Artık anladım mesafe koydum

😏😌😊
Bana o lafları söyleyen kişinin oğlu yusradan büyüktü. O yüzden ben yusrayi kötü anlatırken o hep överdi. Sonra eslemle bir hafta arayla onunda kızı oldu. Sana birşey diyeyim mi sanki yüsra nin aynısını doğurmuş :) hem yaramaz, hastalıkları yaşadıkları sıkıntılar bile yusrayla aynı. Konuşamiyodu o da yeni yeni başladi.. hâla kelime kelime anlaşılmıyor. Allah var ben hiç onunda başına gelsin demedim. Çünkü cahildim çok onun o sözlerini ben hiç kötü anlayamıyodum. Ve bu kişi 4 sene benim karşı komşumdu, eskiden beri tanıdığım abla dediğim biriydi. Artık anladım mesafe koydum
Istr bak gulme komsuna gelir basina olmis tam olarak ya insan cocugu konusmasin veya hasta olsin istermi atesi ciksa bizim icimiz yaniyor cahilce konusuyolar. O sekilde o unda basina gelsin asla demiyorum ama en azindan belli bir yasa gelmis ve ogretmenlik meslegi yapan bir kadinin herseyden once bir annenin mantikki vijdanli olmasini istiyorum. Amaan zaten iyle gamsiz acimasizlara bsiey olmuyo ajoo dogurur aslanlar gibi catur cuturda konusur bebegi konussunda zaten ama konusmayanlada dalga gecmesin ....

😏😌😊
Bugun kesme yapiyordu kesmis kesmis koymus kenara annee menn testimm diye bagriyodu bir sevindimki 😍😍

X