2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok fena bu sene yaa. Ablasıyla sürekli kavga ediyorlar. Yoksa artık büyüdüler ama maşallah akıl hep yaramazliga çalışıyor. Akşam tülü yirtmislar çok üzüldüm 😵

Ben daha bu sene yollarda cildiriyorum seni düşünemedim, seneye kendi halimide düşünemiyorum 😑

Sizde bu yıl 1. Siniftiniz dimi 🙈😱
Allah kolaylık versin hepimize.

Kızlar birde benim eşim yoğun iş temposuna kurs eklemişti. O yetmezmiş gibi birde vardiyaya çevirdiler. Yemin ediyorum evde yarış atı gibiyim 😶
Valla canim en az tahminin ettigin kadar zor durumlar 😬😮‍💨

Dün akşam babası geldi eve gayet iyi güzeliz . Yemeğimizi yedik oyun oynadılar babasıyla . Oyun dediysem yanlış anlaşılmasın adamı at yapıp üstüne mi binmedi koltuktan atmaca mı yapmadı yastık savaşı mı akıllara zarar oyunlar . (Evet kız cocuuuu) . Tabi adam yoruldu ben devraldım dedim şimdi komşuculuk oynayalım ben çamaşırlarımı katlarken sende bana kahve yap. Ben katlıyorum bi taraftan hızlı hızlı kahveye! yetşeyim diye bi taraftan onunla sohbet. Neyse bi ara yatağa yanıma geldi zıplıyor falan ses etmiyorum . Benim katladığım çamaşırlara bi tekmeee.. Yanlışlıkla falan değil baya topa vurur gibi .Hepsi yerde tabi. Ben bir delir . Bir bağır. Yarım saat bağırdım söylendim. Asla anlamıyor ama . Duyuyor musun beni diyorum duymuyorum diyor . Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten . Bu sadece bir vukuat . Yapma dediğimiz , yanlış olduğunu bildiği , bizim kızacağımıza emin olduğu herşeyi inatla yapması beni çok yoruyor kızlar. Bir yerden sonra sabır falan kalmıyor . 😪
Ah canim valla cildirtmis seni, en iyisi dugunu bu sene yapalim 😆😆😆 kizim 1.sinif 2 denede 2.5yas canavari ben delirirm sen yeterki mutlu ol 😆😆😆

Defne ödev konusunda sıkıntı yaşıyorsan istemezse bırak yapmazsın.Öğretmen kontrol ettiğinde yapmadığı için utanırsa sorun çözülür.Öğretmeniyle de konuş.Benimkinin öğretmeni ödev yapmayınca kızmazdı.Veliler istiyor diye kontrol ederdi☺️
Ogretmenimiz basta konustu zaten canim, zorlamayin dedi ben inlara steker yildiz vs vericem onu alamayinca kendikeri oisman oluyirlar siz ustelemeyin dedi ama yinede oyle alismasin duzgunce baslasin oyle devam etsin sorumluluklarini bilsin istiyorum taviz vermiyorum

Kızlar bende WC eğitimi vereceğim ama nedense çok gözümde büyütüyorum. Zaten herşey hep erteleme ile oldu planladığım zamanlarda olmadı. Nasıl başlasam bilmiyorum
Dun bizim komsu basladi cocuk hic kacirmadan ogrendi ajo yeminle eger anne rahatsa cocukda rahat . Asla yapmam etmem diyordu kizi . Bizde o sans yok tabi buda bi gercek rahat insanlarin her isi rahat . Bizimkide stres dolu

Ogretmenimiz basta konustu zaten canim, zorlamayin dedi ben inlara steker yildiz vs vericem onu alamayinca kendikeri oisman oluyirlar siz ustelemeyin dedi ama yinede oyle alismasin duzgunce baslasin oyle devam etsin sorumluluklarini bilsin istiyorum taviz vermiyorum
Sorumlulukta güzel de keşke birden çok ödev vermeseler öğretmenler de. 1. Sınıf halimi hatırladım defnoşum seni anlıyorum 🤭🤣

Dun bizim komsu basladi cocuk hic kacirmadan ogrendi ajo yeminle eger anne rahatsa cocukda rahat . Asla yapmam etmem diyordu kizi . Bizde o sans yok tabi buda bi gercek rahat insanlarin her isi rahat . Bizimkide stres dolu
Ay evet sorma. Ev de gezen stres topuydum ama kafa yapımı değiştirmeye çalışıyorum. Bu sefer başlayınca vazgeçme lüksüm yok işte.. artık kacirmalar olursa da olcak. Koltuklara örtü atarım iki kat. Yataklar alezli. Halıların zaten içine ettiler 🙈

Tek düşündüğüm okula gidip gelirken kacirirsa hava da soğuk ya da oraya gidip gelirken cisim geldi derse

Sorumlulukta güzel de keşke birden çok ödev vermeseler öğretmenler de. 1. Sınıf halimi hatırladım defnoşum seni anlıyorum 🤭🤣
Cok veriyor ama ben memnunum gercekten bilsinler canim bastan sıki tutsunlar insallah. Valla bak gecen hafta cuma 15sayfa odevi vardi 2gun once 6 sayfa , bugun 5 sayfa 1 sayfayi bile yaptirmak ölum...

Bizde beslenme hazirliyoruz ne yani 🤭 seneye bu ben 😱🙊 valla maratonda gibiyim. Ne günlerden birşey anlıyorum ne zamandan. Sanki ot gibiyim öyle yaşayıp gidiyorum. Cuma yarın ne çabuk oldu diyorum
Valla oyle canim bemd esaskinim yarinin cuma olmasina,sadece gubleri geciriyor bi amacim yikmis gibi ,hah iki amacim var birinin odevleri birinin konusmayi ilerletmesi ben? Ben nerdeyim bilmiyorum...

Valla oyle canim bemd esaskinim yarinin cuma olmasina,sadece gubleri geciriyor bi amacim yikmis gibi ,hah iki amacim var birinin odevleri birinin konusmayi ilerletmesi ben? Ben nerdeyim bilmiyorum...
İnan çoğumuz aynı durumdayiz. Sadece Instagram'da sosyal medyada kimse birbirine yansıtmıyor 😏🙂
Çınari oyun grubuna götürüyor musun, kendin evde değişik şeyler mi deniyosunuz neler yapıyorsunuz değişim var mi

Ay evet sorma. Ev de gezen stres topuydum ama kafa yapımı değiştirmeye çalışıyorum. Bu sefer başlayınca vazgeçme lüksüm yok işte.. artık kacirmalar olursa da olcak. Koltuklara örtü atarım iki kat. Yataklar alezli. Halıların zaten içine ettiler 🙈

Tek düşündüğüm okula gidip gelirken kacirirsa hava da soğuk ya da oraya gidip gelirken cisim geldi derse
Yikanan alistirma kilotlarindan al ajo ,deki bi disari kilodu popis usumesin diye kalin kilot okula giderken onu giydir ,evden cikmadan yaptirirsin zaten inan korktugun gibi olmicak disarda tutacak tutabilecek yaparsada o alistirma kilodu sizi yarim saat idare eder

Yikanan alistirma kilotlarindan al ajo ,deki bi disari kilodu popis usumesin diye kalin kilot okula giderken onu giydir ,evden cikmadan yaptirirsin zaten inan korktugun gibi olmicak disarda tutacak tutabilecek yaparsada o alistirma kilodu sizi yarim saat idare eder
Kaçırmasına kizmam zaten ama hem kendisi çok utanıyor. Hemde uşürse diye. Zaten bebek arabasina alt açma koyarım. Acaba önce haftasonu evdeyken mi başlasam ne dersin

İnan çoğumuz aynı durumdayiz. Sadece Instagram'da sosyal medyada kimse birbirine yansıtmıyor 😏🙂
Çınari oyun grubuna götürüyor musun, kendin evde değişik şeyler mi deniyosunuz neler yapıyorsunuz değişim var mi
Aynen oyleyiz herkes hayatinin suslu yerini paylasiyor ,ameliyat olcakti ertelendi hastalandilar ilk haftadan antibiyotik basladik bugun, biyer buldum canim bebek kutuphanesi gecen hafta servest etkinlikti gittik cok sevdi oynadi cmt yine gitcez masal etkinligi var sevecekmi bakalim cok geliyor konusmayan cocuk hepside acildi dedi ogun ogretmen dil terapisti ciktilari buldum kitap seti aldim bir kacda egitmen takip ediyorum . Fena degil durumlar ama cok zor asiri zor tesvik olmasi icin harap ediyorum kendimi bazem takmiyorum bazen hic olmadik zamanda agliyorum. Bilerek konusmuyor o kdar eminizki . Testlerinde sorun cikmadi zaten Allaha sukur hepsi iyi ve iyinin ustu cikti ama isye rabbim ol dicek....

Kaçırmasına kizmam zaten ama hem kendisi çok utanıyor. Hemde uşürse diye. Zaten bebek arabasina alt açma koyarım. Acaba önce haftasonu evdeyken mi başlasam ne dersin
Onu dicektim evdeyken basla eger kolay ogrenirse 2gune cozmus olur zaten okukdan cikimca eve gel bezi cikar 2.5gunun olur . Kizman icin demiyorum zaten canim bez gibiya yapisi usutmez diye dedim

Aynen oyleyiz herkes hayatinin suslu yerini paylasiyor ,ameliyat olcakti ertelendi hastalandilar ilk haftadan antibiyotik basladik bugun, biyer buldum canim bebek kutuphanesi gecen hafta servest etkinlikti gittik cok sevdi oynadi cmt yine gitcez masal etkinligi var sevecekmi bakalim cok geliyor konusmayan cocuk hepside acildi dedi ogun ogretmen dil terapisti ciktilari buldum kitap seti aldim bir kacda egitmen takip ediyorum . Fena degil durumlar ama cok zor asiri zor tesvik olmasi icin harap ediyorum kendimi bazem takmiyorum bazen hic olmadik zamanda agliyorum. Bilerek konusmuyor o kdar eminizki . Testlerinde sorun cikmadi zaten Allaha sukur hepsi iyi ve iyinin ustu cikti ama isye rabbim ol dicek....
Sen elinden geleni yapıyorsun. İnşallah mükâfatını almaya baslicaksin.
Sana en büyük tavsiye şunu söyleyebilirim başkalarının yanında üzüldüğünü sakın belli etme. Konuşamıyor vs bahsetme bile. İnsanlar boş konuşur herşeyi konusur. Ben o hatayı yapıyodum. Ben derdimi anlatırken bana kendi cocugunun 1 yaşında uyanınca anne diye çağırdığını anlatıyordu mesela. Ve ben bunu o anda kötü anlamda göremiyorum. Sonra bir baktım herkes çocuklarını övüyor ne güzel dünya herkes mukkemmel çocuk yetiştiriyor sanki. Sosyalleştikce aile dışında derdini anlayamadığını fark edince kendiside isteyecektir inşallah ♥️

X