- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünü korkutma ya sadece ödevler fazla ama emin ol 2. Dönem rahatliyorsun1.sinif cok zor kizlaaaarr kizlaaaar
Insallah yapinca cok guzel yapiyor isteksiz yaparsa hic beni duymuyor bileGözünü korkutma ya sadece ödevler fazla ama emin ol 2. Dönem rahatliyorsun
O isteksiz başına oturma hepsinde var inan bizde 2. Sınıf olduk benim ders saatim fazla huni lazım bize deInsallah yapinca cok guzel yapiyor isteksiz yaparsa hic beni duymuyor bile
Bugun cildirdim ama iyi cildirdim agladim sinirimden civi civiyi soker oldu toparlandi yaptiO isteksiz başına oturma hepsinde var inan bizde 2. Sınıf olduk benim ders saatim fazla huni lazım bize de
Yooo nerden çıktı.1.sinif cok zor kizlaaaarr kizlaaaar
Ben varımMemeyi bırakmayan bir ben kaldım burada herhalde.Beni oturuyor görmesin hemen geliyor
Çok fena bu sene yaa. Ablasıyla sürekli kavga ediyorlar. Yoksa artık büyüdüler ama maşallah akıl hep yaramazliga çalışıyor. Akşam tülü yirtmislar çok üzüldümBu 2,5 yaş nedir böyleeeeee delirmek üzereyim deeeeee
Ben daha bu sene yollarda cildiriyorum seni düşünemedim, seneye kendi halimide düşünemiyorumBugun cildirdim ama iyi cildirdim agladim sinirimden civi civiyi soker oldu toparlandi yapti
Sizde bu yıl 1. Siniftiniz dimiYooo nerden çıktı.
(Çizgi çalışmasında havlu atmış anne )
Maalesef canım. Benim ikiside aynı ve yapma desende güzelce anlatsam da hep aynı. Birşeyleri yaşayarak öğrenmek istiyorlar. Onlara hersey oyun gibi geliyor. O an sinirlenince bunu göremiyoruz işte. Ne yazikki ev işlerine yetişememek en başlıca sebep.Dün akşam babası geldi eve gayet iyi güzeliz . Yemeğimizi yedik oyun oynadılar babasıyla . Oyun dediysem yanlış anlaşılmasın adamı at yapıp üstüne mi binmedi koltuktan atmaca mı yapmadı yastık savaşı mı akıllara zarar oyunlar . (Evet kız cocuuuu) . Tabi adam yoruldu ben devraldım dedim şimdi komşuculuk oynayalım ben çamaşırlarımı katlarken sende bana kahve yap. Ben katlıyorum bi taraftan hızlı hızlı kahveye! yetşeyim diye bi taraftan onunla sohbet. Neyse bi ara yatağa yanıma geldi zıplıyor falan ses etmiyorum . Benim katladığım çamaşırlara bi tekmeee.. Yanlışlıkla falan değil baya topa vurur gibi .Hepsi yerde tabi. Ben bir delir . Bir bağır. Yarım saat bağırdım söylendim. Asla anlamıyor ama . Duyuyor musun beni diyorum duymuyorum diyor . Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten . Bu sadece bir vukuat . Yapma dediğimiz , yanlış olduğunu bildiği , bizim kızacağımıza emin olduğu herşeyi inatla yapması beni çok yoruyor kızlar. Bir yerden sonra sabır falan kalmıyor .
Selin’e bakacak insan yok . Kayınvalidem yaşlı değil ama daha ben hamileyken ‘ben iki tane torun büyüttüm buna da ananesi baksın’ dedi asla unutmam. Ama baktığın zaman ölür torununa. Annemle de konuşmadığım için .. kreşe versem aylık 3000 TL. Herşeyi geçtim biliyorsun biz yılın yarısı adada yarısı şehirdeyiz. Yazın eşimi tek göndermem adaya. Bende tek kalamam Selin’le . Hem aile düzenimiz birliğimiz için hemde Selin’i tek başıma kreşe götür getir çalış eve gel alışveriş yemek temizlik kaldıramam. Evlenmeden önce çok çalıştım , çok fazla olmasa da bir kaç iş yeri gördüm. Sosyalleşmekten ziyade insana dert oluyor iş bence . Patrona yetmeye çalış , arkandan iş çeviren çalışma arkadaşlarınla cebelleş.. Haksız maaşlar , primler.. Ay nasıl doluymuşum yani anlayacağın aijocum ‘alışmak sevmekten daha zor geliyor ‘Maalesef canım. Benim ikiside aynı ve yapma desende güzelce anlatsam da hep aynı. Birşeyleri yaşayarak öğrenmek istiyorlar. Onlara hersey oyun gibi geliyor. O an sinirlenince bunu göremiyoruz işte. Ne yazikki ev işlerine yetişememek en başlıca sebep.
Önceden çalışma hayatın var miydi, işe baslamayi düşünür müsün? Tek çocukla olsam kesin iş hayatına döner, eve de yardımcı alırdım. Elbet zorluğu olurdu ama en azından 3 5 kuruş elime kalacaksa, sigortam yatacaksa en önemlisi sosyalleşeceksem düşünürdüm. Şartlarım asla el vermiyor böyle sıkışıp kalmışım gibi. Sadece dgsye hazırlancqm bu sene
Annelere guvereneren olmaz zaten canım. O zaman bu şekilde kendine hobiler bulmaya çalışarak devam etSelin’e bakacak insan yok . Kayınvalidem yaşlı değil ama daha ben hamileyken ‘ben iki tane torun büyüttüm buna da ananesi baksın’ dedi asla unutmam. Ama baktığın zaman ölür torununa. Annemle de konuşmadığım için .. kreşe versem aylık 3000 TL. Herşeyi geçtim biliyorsun biz yılın yarısı adada yarısı şehirdeyiz. Yazın eşimi tek göndermem adaya. Bende tek kalamam Selin’le . Hem aile düzenimiz birliğimiz için hemde Selin’i tek başıma kreşe götür getir çalış eve gel alışveriş yemek temizlik kaldıramam. Evlenmeden önce çok çalıştım , çok fazla olmasa da bir kaç iş yeri gördüm. Sosyalleşmekten ziyade insana dert oluyor iş bence . Patrona yetmeye çalış , arkandan iş çeviren çalışma arkadaşlarınla cebelleş.. Haksız maaşlar , primler.. Ay nasıl doluymuşum yani anlayacağın aijocum ‘alışmak sevmekten daha zor geliyor ‘
Tebrik ederim Kendine en büyük iyiliği etmişsin. Bi süre kullan. Zaten kendi kendine aslında bu ılaca o kadar da ihtiyacım yok, herseyı büyütmemek gerek fln diyeceksin. Nasıl sevindim senin adına anlatamam canım şifa olsunBirde psikiyatriste gittim. İlaç başladım. Çünkü artık tahammül seviyem iyice düştü sürekli en ufak şeyde çocukları dövecek gibi oluyorum. Sosyal hayatım,arkadaş cevremde de sıkıntılar yaşamaya başlamıştım bu yıl o da arttı. İnşallah ilaclarla kendimde cabalayarak iyi bir noktaya gelirim..
Bizde cok uzun zamandır öle canım. Sanma ki teksin. Ne zmn çamaşır katlayacak olsam, o içerdeyken ya oyuncak oynarken , ya da telefon oynarken hızlıca katlayıp, katladığımı hemen yerleştiriyorum. Yoksa bile isteye deviriyor şıpa. Bağırmaya da mecali kalmıyor insanın. Onlar da ergenlik gibi bi sürecin içinde. Zamanla geçecek. Zaman zaman biz de kızıp bağırıp birbirimizi idare edeceğiz. Zaten çocuğunun tüm huyunu en iyi sen biliyorsun. Onun inatlaşacağım durumlardan olabildiğince kaçınmaya bak. Az kaldı hersey daha iyi olcak inşDün akşam babası geldi eve gayet iyi güzeliz . Yemeğimizi yedik oyun oynadılar babasıyla . Oyun dediysem yanlış anlaşılmasın adamı at yapıp üstüne mi binmedi koltuktan atmaca mı yapmadı yastık savaşı mı akıllara zarar oyunlar . (Evet kız cocuuuu) . Tabi adam yoruldu ben devraldım dedim şimdi komşuculuk oynayalım ben çamaşırlarımı katlarken sende bana kahve yap. Ben katlıyorum bi taraftan hızlı hızlı kahveye! yetşeyim diye bi taraftan onunla sohbet. Neyse bi ara yatağa yanıma geldi zıplıyor falan ses etmiyorum . Benim katladığım çamaşırlara bi tekmeee.. Yanlışlıkla falan değil baya topa vurur gibi .Hepsi yerde tabi. Ben bir delir . Bir bağır. Yarım saat bağırdım söylendim. Asla anlamıyor ama . Duyuyor musun beni diyorum duymuyorum diyor . Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten . Bu sadece bir vukuat . Yapma dediğimiz , yanlış olduğunu bildiği , bizim kızacağımıza emin olduğu herşeyi inatla yapması beni çok yoruyor kızlar. Bir yerden sonra sabır falan kalmıyor .
İnşallah iyi gelir teşekkür ederimTebrik ederim Kendine en büyük iyiliği etmişsin. Bi süre kullan. Zaten kendi kendine aslında bu ılaca o kadar da ihtiyacım yok, herseyı büyütmemek gerek fln diyeceksin. Nasıl sevindim senin adına anlatamam canım şifa olsun
Defne ödev konusunda sıkıntı yaşıyorsan istemezse bırak yapmazsın.Öğretmen kontrol ettiğinde yapmadığı için utanırsa sorun çözülür.Öğretmeniyle de konuş.Benimkinin öğretmeni ödev yapmayınca kızmazdı.Veliler istiyor diye kontrol ederdiBugun cildirdim ama iyi cildirdim agladim sinirimden civi civiyi soker oldu toparlandi yapti
Benim de ihtiyacım var da meme olayından gidemiyorum.Benim büyüğü çok zorluyor beni.Tam ergenlik başlangıcı herşeye bağırıp çağırıyor.Oğlan daha iyi ona nazaranİnşallah iyi gelir teşekkür ederim
Benim ikiside küçük ergen bir bakiyosun melek gibiler bir bakiyosun içine ne kaçmış belli değilBenim de ihtiyacım var da meme olayından gidemiyorum.Benim büyüğü çok zorluyor beni.Tam ergenlik başlangıcı herşeye bağırıp çağırıyor.Oğlan daha iyi ona nazaran