2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bugün tam 5.5 haftalığım. Normalde 16 temmuzda gidecektim ama dayanamayıp bu perşemde yani tam 6 haftalıkken gidicem galiba..
ya ben de çatlayacağım benim çoğu kişiden daha önce gebeliğim ama doktor bana cumrtesi gel dedi 7. hafta bitmiş olacak 8. haftaya giricem cumartesi günü de

ya ben de çatlayacağım benim çoğu kişiden daha önce gebeliğim ama doktor bana cumrtesi gel dedi 7. hafta bitmiş olacak 8. haftaya giricem cumartesi günü de
Yaa aslında kalp atışı gözükebilir sizin benim haftalar çok zor ilerliyor gibi geliyor bana. Ben de 8 olaydım

Bu defa kan vermicem idrar testinden koyulasmasini takip etmeyi dusunuyorum. Kan verince cok stres yasiyorum cunku. Mayista kimyasalim var
peki sen bilirsin allah kalbinden geçeni versin adetini bekle derim ben erken öğrendim ama deli gibi stres yaşadım beta düzgün artacak mı dış gebelik mi bilmem ne derken deli oldum adetimin gecikmesini bekleseydim bu kadar stres yaşamayacaktım

Kizlar cuma beta hcg 63tu, bugun 489. Normali bu artis 3 gunde?

Yaa aslında kalp atışı gözükebilir sizin benim haftalar çok zor ilerliyor gibi geliyor bana. Ben de 8 olaydım
ben bir an önce 12 olmak istiyorum mesela cinsiyete taktım demek ki her hafta böyle olucaz kızlar karnı şişen var mı acep

ben bir an önce 12 olmak istiyorum mesela cinsiyete taktım demek ki her hafta böyle olucaz kızlar karnı şişen var mı acep
Ben 57 ile hamile kaldım 58 olmuşum ama midem bulandıkça ekmek arası atıştırdım. Bugünden sonra son artık. Gerçi son 2 gündür yedim ekmeği de midemi tek o geçirdi. Normalde 1 yıla yakın yemiyordum çok üzüldüm ama 1 kiloya. Normalde ilk 3 aylık dönemde en fazla 2.5 kilo almalıymışız ..

benim maşallahıım var midem bulanmıyor( bu yüzden herkes erkek diyor) ama kilom azaldı sanki 56 kiloyum 57ydi diye hatırlıyorum sadece sebze yiyesim geliyor koku hassasiyetim ve göğüs hassasiyetim var bir de kabızlık vardı o geçti şükür

6447 beta keseyi görmedim haftaya randevu aldım bakalım
ilk beta ölçümüm 69 2 gün sonra 206 çıktı dr daha test yapmamıza gerek yok dedi haziranın 29 unda keseyi gördüm göbekten az göründü o nedenle vajinal de baktı daha net görmek için. 13 temmuzda gel kalp atışını dinleyelim dedi . hala duygulanıyorum ağlayasım geliyor

Kızlar merhaba.. Keseleri görenlere kalp atışını duymakta nasip olur inşallah. Lekelenme ve kanaması olan arkadaşlara dua edelim ve ilaçlarını aksatmasınlar. Hakkımızda hayırlısı olsun .
Bende dün gördüm keseyi 19 una kalp atışı için randevu verdi . 5 haftalık filan dedi şimdilik bana da kan sulandırıcı igne başladı doktorum oglumdada kullanmıştım. Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla kavuştursun.amin

Sen kaç kala kaç değerle öğrenmiştin? Ben de oyle dusunuyorum ama napalim pasa pasa beklicem el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…