ya ben de çatlayacağım benim çoğu kişiden daha önce gebeliğim ama doktor bana cumrtesi gel dedi 7. hafta bitmiş olacak 8. haftaya giricem cumartesi günü deBende bugün tam 5.5 haftalığım. Normalde 16 temmuzda gidecektim ama dayanamayıp bu perşemde yani tam 6 haftalıkken gidicem galiba..
Yaa aslında kalp atışı gözükebilir sizinya ben de çatlayacağım benim çoğu kişiden daha önce gebeliğim ama doktor bana cumrtesi gel dedi 7. hafta bitmiş olacak 8. haftaya giricem cumartesi günü de
İlac yeterli gelmediginde igne de yaziyorlar. Artiyorsa doktoruna danis istersenilac kullaniyorum progestan
peki sen bilirsin allah kalbinden geçeni versin adetini bekle derim ben erken öğrendim ama deli gibi stres yaşadım beta düzgün artacak mı dış gebelik mi bilmem ne derken deli oldum adetimin gecikmesini bekleseydim bu kadar stres yaşamayacaktımBu defa kan vermicem idrar testinden koyulasmasini takip etmeyi dusunuyorum. Kan verince cok stres yasiyorum cunku. Mayista kimyasalim var
ben bir an önce 12 olmak istiyorum mesela cinsiyete taktım demek ki her hafta böyle olucaz kızlar karnı şişen var mı acepYaa aslında kalp atışı gözükebilir sizinbenim haftalar çok zor ilerliyor gibi geliyor bana. Ben de 8 olaydım
çok iyi artışın maşallahKizlar cuma beta hcg 63tu, bugun 489. Normali bu artis 3 gunde?
Ben 57 ile hamile kaldım 58 olmuşum ama midem bulandıkça ekmek arası atıştırdım. Bugünden sonra son artık. Gerçi son 2 gündür yedim ekmeği de midemi tek o geçirdi. Normalde 1 yıla yakın yemiyordum çok üzüldüm ama 1 kiloya. Normalde ilk 3 aylık dönemde en fazla 2.5 kilo almalıymışız ..ben bir an önce 12 olmak istiyorum mesela cinsiyete taktım demek ki her hafta böyle olucaz kızlar karnı şişen var mı acep
benim maşallahıım var midem bulanmıyor( bu yüzden herkes erkek diyor) ama kilom azaldı sanki 56 kiloyum 57ydi diye hatırlıyorum sadece sebze yiyesim geliyor koku hassasiyetim ve göğüs hassasiyetim var bir de kabızlık vardı o geçti şükürBen 57 ile hamile kaldım 58 olmuşum ama midem bulandıkça ekmek arası atıştırdım. Bugünden sonra son artık. Gerçi son 2 gündür yedim ekmeği de midemi tek o geçirdi. Normalde 1 yıla yakın yemiyordum çok üzüldüm ama 1 kiloya. Normalde ilk 3 aylık dönemde en fazla 2.5 kilo almalıymışız ..
6447 beta keseyi görmedim haftaya randevu aldım bakalımGözün aydınnkac degerin keseyi gordunuz mu canım.
ilk beta ölçümüm 69 2 gün sonra 206 çıktı dr daha test yapmamıza gerek yok dedi haziranın 29 unda keseyi gördüm göbekten az göründü o nedenle vajinal de baktı daha net görmek için. 13 temmuzda gel kalp atışını dinleyelim dedi . hala duygulanıyorum ağlayasım geliyor6447 beta keseyi görmedim haftaya randevu aldım bakalım
Allah yardımcın olsun inşallah büyük bir sorun değildirkizlar kanama gibi olmaya basladi damla damla pembeden kirmiziya döndü Allah yardimcim olsun artik
sagol cnm en son cmt bsktirdim 6813 du yarin olctururum artikCanim deger ölçtür Allah yardimcin olsun
evet vurdurcam hemsire ark im gelecek birazdanİlac yeterli gelmediginde igne de yaziyorlar. Artiyorsa doktoruna danis istersen
O durduruyor kanamayi. Ben kizimda 3 ay boyunca progestan ve igneyi kullandim. Hep yattimevet vurdurcam hemsire ark im gelecek birazdan
vurdurdum simdi bklmO durduruyor kanamayi. Ben kizimda 3 ay boyunca progestan ve igneyi kullandim. Hep yattim
sagol cnm iste bir iki damla geldi kirmizi kan sonra biraz fazla geldi durdu igneyi oldum bklmAllah yardımcın olsun inşallah büyük bir sorun değildir
Sen kaç kala kaç değerle öğrenmiştin? Ben de oyle dusunuyorum ama napalim pasa pasa beklicem el mahkumpeki sen bilirsin allah kalbinden geçeni versin adetini bekle derim ben erken öğrendim ama deli gibi stres yaşadım beta düzgün artacak mı dış gebelik mi bilmem ne derken deli oldum adetimin gecikmesini bekleseydim bu kadar stres yaşamayacaktım