- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 35
Insallah canim 13 haziran son adet tarihimBen 20 hafta olup bebegi hissedene kadar her hafta doktora gittimsakin ol. Veren Rabbim. Hep hayirlisini dua et. Bende şuan merak ediyorum elbette. Hissetmiyorsub hicbirsey. Hatta ben kusmalarim basladiginda bazi sabah kusmadigimda acaba biseymi oldu diyodum biraz bekleyip oyle dra git o zaman. Haftaya muhtemelen kese ve bebek gorunur. Son adetin ne zamandi
Aa daha batın gelmemiş nerdeyse çok erkencisin :))Insallah canim 13 haziran son adet tarihim
Bat a 4 var ama hala cikiyor testlerdeAa daha batın gelmemiş nerdeyse çok erkencisin :))
Gözün aydınnKızlar Allahın izni ile bende mart annesi olacam, büğün kesinleşti hamile olduğum çok mutluyum ikinci bebeğim bu 1 sene bekleme ardından müjdeli haberi aldık şükürler olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inş.
Hayırlı olsunnKızlar Allahın izni ile bende mart annesi olacam, büğün kesinleşti hamile olduğum çok mutluyum ikinci bebeğim bu 1 sene bekleme ardından müjdeli haberi aldık şükürler olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inş.
Hayirli olsun :)Kızlar Allahın izni ile bende mart annesi olacam, büğün kesinleşti hamile olduğum çok mutluyum ikinci bebeğim bu 1 sene bekleme ardından müjdeli haberi aldık şükürler olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inş.
Doktora danistinmi ilac veya igne kullaniyomusunslm kizlar lekelenmeleri olanlar nasil benim bugun biraz arttifull yattim nasip hayirlisi bklm
ilac kullaniyorum progestanDoktora danistinmi ilac veya igne kullaniyomusun
Canim deger ölçtür Allah yardimcin olsunkizlar kanama gibi olmaya basladi damla damla pembeden kirmiziya döndü Allah yardimcim olsun artik
MerhabaMerhaba bende 2020 mart annesi olacağım. Beklenen doğum tarihi 1 mart.
Hayirli olsun bu aradaMerhaba bende 2020 mart annesi olacağım. Beklenen doğum tarihi 1 mart.
ne güzelkesemi gördüm bugun sonunda :) değerim 2717 olmasina rağmen karindan gözükmedi vajinal bakti cok şükür orda gözüktü 4 haftalikmis dahaRabbim herkesin gönlüne göre versin
İnşallah canım sağlıklı gelsin güzel bebişimInşallah canim Rabbim sag saglim kucagimiza almaya nasip etsin ben Zonguldaktan yaziyorum. Ilk gebeligim oldugu için biraz sabırsızım biran önce keseyi görmek ıstiyorum. Yaklasik 1 yıldır bu haberi bekliyoruz çok şükür Rabbime devamida güzel gelir inşallah
Bende bugün tam 5.5 haftalığım. Normalde 16 temmuzda gidecektim ama dayanamayıp bu perşemde yani tam 6 haftalıkken gidicem galiba..Merhaba hanımlar.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Mesajların hepsini okumadım sorumun cevabı vardır belki ama heyecanıma verin lütfen. Benim sat 29 mayıs hamile olduğumu yeni öğrendim ve bugun ultrasona girdim. 5.5 haftalık hamileyim. Dr kalp sesini 7.haftada bakıcaz dedi. Bana yakın olup duyan var mı kalp sesi