2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dünkü dr bana iki hafta sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi. Sonrada zaten 10 gun kontrol suren var dedi anlamadim sikintim olmadıkça gitmem. Kontrol suresi dolduğu gün giderim o doktora. Oylesine gitmistik. Şimdi duzgun dr bulmam lazım. Kizimi doğurduğum doktora guvenimi kybettim. Hem tasindik o cevreden uzak kaldi bana

Olucağı varsa oluyor gününü zamanını bekliyor bebeğimiz belkide hayırlısıyla sağlıklı bir evlat hepimize inşallah burası bir umut oluyor bizlere

Ben İstanbul Fatih’te oturuyorum. Kızımı Balat hastanesinde doğurmuştum. Doktorumdan çok memnundum ona giderim yine diye düşünüyorum.

Ben İstanbul Fatih’te oturuyorum. Kızımı Balat hastanesinde doğurmuştum. Doktorumdan çok memnundum ona giderim yine diye düşünüyorum.
Ben esenyurttan kucukcekmece ye tasindim. Beylikduzunde dogum yapmistim. Suan uzak bana. Nisa hastanesi dusunuyorum simdilik

Çok teşekkür ederim bu doktoru da değerlendirmeye almalıyım o halde ☺ Muayene ücretleri felan nasıl? Bunlar hakkında bilgi verebilir misin canım?
İbrahim Halil özdurak bebek tedavisinde 300 TL alıyordu ay boyunca kontroller bedava. Bebek varken hiç gitmedim gidince öğreneceğim inşallah
Abdullah göymen de 200 TL muayene ücreti +1 kontrol bedava

Canım kim demis mesela. Her kafadan bi ses cikar sen pozitif dusun. Nasipte varsa gelecek zaten. Artisin gayet iyi haftaya keseyi gorursub insallah
Beta degeri benim değildi :)) zaten 6 haftadan once hicbirsey netlesmiyor. Ben kizimda 6 haftalikken kesede bebegi hatta kalp atisini gordum. Dr yormayalim deyip dinletmedi. 9. Haftada dinlemiştim

Beta degeri benim değildi :)) zaten 6 haftadan once hicbirsey netlesmiyor. Ben kizimda 6 haftalikken kesede bebegi hatta kalp atisini gordum. Dr yormayalim deyip dinletmedi. 9. Haftada dinlemiştim
Oyle tabii. Cok kafaya takmamak lazim aslinda ama insanin elinde olmuyor. Mesela ben kalkip bi idrar testi daha yapmamak icin keneimi zor tutuyorum

Oyle tabii. Cok kafaya takmamak lazim aslinda ama insanin elinde olmuyor. Mesela ben kalkip bi idrar testi daha yapmamak icin keneimi zor tutuyorum
İlk mi olacak senin? :)
Ben ilkinde öyle evhamliydim ki. Doktor benden bezdi dogumda hic ilgilenmedi

İlk mi olacak senin? :)
Ben ilkinde öyle evhamliydim ki. Doktor benden bezdi dogumda hic ilgilenmedi
Nasipse ilk olacak canım. Dunku gebelik testim silik cizgiydi bugunku daha net geldi daha kan vermek istemiyorum idrardan takip edeyim diyorum. Kimyasaldan sonra sevinemiyor da insan cok su an ben de evhamliyim oldukca

İbrahim Halil özdurak bebek tedavisinde 300 TL alıyordu ay boyunca kontroller bedava. Bebek varken hiç gitmedim gidince öğreneceğim inşallah
Abdullah göymen de 200 TL muayene ücreti +1 kontrol bedava
Teşekkür ederim canım benim çok sağol ❤

Nasipse ilk olacak canım. Dunku gebelik testim silik cizgiydi bugunku daha net geldi daha kan vermek istemiyorum idrardan takip edeyim diyorum. Kimyasaldan sonra sevinemiyor da insan cok su an ben de evhamliyim oldukca
Ben 20 hafta olup bebegi hissedene kadar her hafta doktora gittim sakin ol. Veren Rabbim. Hep hayirlisini dua et. Bende şuan merak ediyorum elbette. Hissetmiyorsub hicbirsey. Hatta ben kusmalarim basladiginda bazi sabah kusmadigimda acaba biseymi oldu diyodum biraz bekleyip oyle dra git o zaman. Haftaya muhtemelen kese ve bebek gorunur. Son adetin ne zamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…