2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bugün tam 5.5 haftalığım. Normalde 16 temmuzda gidecektim ama dayanamayıp bu perşemde yani tam 6 haftalıkken gidicem galiba..
Hayırlı olsun.kucağınızda görün inşallah. Nasıl gecicek zaman hiç bilmiyorum.muane olunca bizede bilgi verirsin. ☺️

ben kg veriyordum birde. 15 kg verdim. kızıma hamile kaldığım kgya indim ve bu bebeğimi öğrendim. dün o yüzden çok kötü hissediyordum. planlı olmadığı için kötü oldum. gece uyuyamadım. bugün daha iyiyim daha kabullendim

Ben daha ilk doğumun kilosunu sifirlamadim
70 ile kalıp 82 ile doğurmuştum
Şimdi 76 ile kaldım çok az almam lazım bebek benden alsın
Kilolu olunca ilerleyen aylar da kalcam dan sorun yaşıyorum.
Sen iyi 15 kilo vermişsin

Ben daha ilk doğumun kilosunu sifirlamadim
70 ile kalıp 82 ile doğurmuştum
Şimdi 76 ile kaldım çok az almam lazım bebek benden alsın
Kilolu olunca ilerleyen aylar da kalcam dan sorun yaşıyorum.
Sen iyi 15 kilo vermişsin
Sen bana gore cok cok iyisin :) ben suan ancak kizima hamile kaldigim kgya dusebilmistim yine kaldim :KK70:
86 ile hamile kalip 113le dogum yaptim. 3 ay sonra 100 kgya düştüm ama 1 sene hic kg vermedim. Hatta 1.5 sene oluyor. Gectigimiz martta 101.8 ile başladim suan yine 86 olmustum. Ama ben vermeye devam etmek istiyorum. Kilom cok fazla. Yarin diyetisyenime gidip durumu anlaticam

Benim biraz kasik karin agrim var. Belirtilerde var diye stres olmak istemiyorum. Ama kizimi mecbur kucağıma alip indiriyorum. Diger hareketlerime dikkat etmeye basladim. Dağ gibi ütüm var biriken. Artik birkac parca birkac parca dinlenerek yaparim ki surekli ayakta kalmis olmayayim

Merhaba hanımlar.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Mesajların hepsini okumadım sorumun cevabı vardır belki ama heyecanıma verin lütfen. Benim sat 29 mayıs hamile olduğumu yeni öğrendim ve bugun ultrasona girdim. 5.5 haftalık hamileyim. Dr kalp sesini 7.haftada bakıcaz dedi. Bana yakın olup duyan var mı kalp sesi

30 mayıs henüz Dr gitmedim bende kararsizimm.
Özel bi Dr cumartesi randevu aldım muayene 300 TL ama haftaya gel derse tatile gitmiş olacağım kontrol hakkım gidecek o yüzden kararsız kaldım

Sen bana gore cok cok iyisin :) ben suan ancak kizima hamile kaldigim kgya dusebilmistim yine kaldim :KK70:
86 ile hamile kalip 113le dogum yaptim. 3 ay sonra 100 kgya düştüm ama 1 sene hic kg vermedim. Hatta 1.5 sene oluyor. Gectigimiz martta 101.8 ile başladim suan yine 86 olmustum. Ama ben vermeye devam etmek istiyorum. Kilom cok fazla. Yarin diyetisyenime gidip durumu anlaticam

Benim de kalcam da açıklık varmış
82 kilo ile son ayda topalliyor aksıyordu ayağım .
Hamilelik den diye düşünmüştüm.
Doğumdan sonra Dr gidince bana senin çok kilolu olmaman lazım yoksa platin takılır dedi.
Hatta 2.çocuk için ortapedi gittim anlattım
Gebelik düşünüyorum dedim
Yine aynı şeyler olabilir muhtemelen ama fizik tedavi görürsün dedi .
O yüzden korkuyorum canım Rabbim sağlık versin cümlemize

Doğumdan sonra Dr gidince bana senin çok kilolu olmaman lazım yoksa platin takılır dedi.
Amin inşallah. Saglik olsunda kilolarimizi hallederiz

Kızlar merhaba.. Keseleri görenlere kalp atışını duymakta nasip olur inşallah. Lekelenme ve kanaması olan arkadaşlara dua edelim ve ilaçlarını aksatmasınlar. Hakkımızda hayırlısı olsun .
Bende dün gördüm keseyi 19 una kalp atışı için randevu verdi . 5 haftalık filan dedi şimdilik 😊😊 bana da kan sulandırıcı igne başladı doktorum oglumdada kullanmıştım. Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla kavuştursun.amin
sagol cnm amin ins.

gecmis olsun cnm bende 68 ile hamile kalmistim 67 oldum vallaha kac kilo ile bitiririm Allah bilir zaten su sn baska problemlerim var icimde tutmaya calisiyorum kilo almadan bitirenler var diyetisyenle devam ediyorlar git cnm sende saglik sorunun varsa

Hic merak etme cnm her sey guzel olacak diyetisyen kontrolu ile gidersen uyarsan diyete hic probblem olmaz sen verirsin bebis alir cnm diyet bazen sıkar ama insan bebegim icin diyince onun sagligi icin deyince hemen adapte olunuyor

ha bir de bsy sorcam hadi herkes cin takvimine gore baksin kizi mi olacak oglu mu ben baktim eger bebegim kanama olup gitnez annesine tutunursa erkek olacak inanmam pek ama kizim da da kiz diyordu bakariz sonra tutuyormu çin takvimi

Hic merak etme cnm her sey guzel olacak diyetisyen kontrolu ile gidersen uyarsan diyete hic probblem olmaz sen verirsin bebis alir cnm diyet bazen sıkar ama insan bebegim icin diyince onun sagligi icin deyince hemen adapte olunuyor
Ben zaten diyet yapiyordum o zor gelmez banada. İste canim istedi tadayim durumlari kotu olcak :KK70:

ha bir de bsy sorcam hadi herkes cin takvimine gore baksin kizi mi olacak oglu mu ben baktim eger bebegim kanama olup gitnez annesine tutunursa erkek olacak inanmam pek ama kizim da da kiz diyordu bakariz sonra tutuyormu çin takvimi
Benim kizimda çin takvimide rus takvimide erkek diyordu. Beni gorende erkek diyordu. Ama tutmadi. Bunda da erkek yaziyor :KK70:

iyi ne yazdigini unutmayalim da karsilastiririz😊

Ben zaten diyet yapiyordum o zor gelmez banada. İste canim istedi tadayim durumlari kotu olcak :KK70:
ben ilk zamanlar hamile oldugumu bile hissedemiyorum uzuntu stres demek hamilelik benim icin ilk 3 aydan sonra hissederim artik hamileligi asermeyi falan

Merhaba hanımlar.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Mesajların hepsini okumadım sorumun cevabı vardır belki ama heyecanıma verin lütfen. Benim sat 29 mayıs hamile olduğumu yeni öğrendim ve bugun ultrasona girdim. 5.5 haftalık hamileyim. Dr kalp sesini 7.haftada bakıcaz dedi. Bana yakın olup duyan var mı kalp sesi
Benim de son regl tarihim 30 mayıstı canım, dün kesemizi gördük 5+1 çıktık, 50. Gün yani 2 hatfa sonra doktor kalp atışı için çağırdı

X