- 8 Nisan 2010
- 293
- 229
sağlık ocağına verdim dün sabah..hala bişey yokNasıl çikmadi ayyy insan dayanamaz insallah artmistir. Bat gecmis miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlık ocağına verdim dün sabah..hala bişey yokNasıl çikmadi ayyy insan dayanamaz insallah artmistir. Bat gecmis miydi?
nisan ayında 6 dan-32 ye cıktı sonrası regl oldum...korkuyorum yaniO zaman umut yüksek
O korku bende de var mayista degerim 12 den 7 ye dustu sonrasi malum. Simdi reglime 5 gun kala 21.19 cikti deger. Bu sabah idrar testi yaptim dunku idrar testine gore koyulasmisti biraz daha. Bakalim kan vermek istemiyorum amanisan ayında 6 dan-32 ye cıktı sonrası regl oldum...korkuyorum yani
yani esas şimdi kan vermen gerekmezmi?O korku bende de var mayista degerim 12 den 7 ye dustu sonrasi malum. Simdi reglime 5 gun kala 21.19 cikti deger. Bu sabah idrar testi yaptim dunku idrar testine gore koyulasmisti biraz daha. Bakalim kan vermek istemiyorum ama
Öyle ama korkuyorumyani esas şimdi kan vermen gerekmezmi?
benimde kızım 2 yaşında. toz akarı alerjisi var. ilk senemiz hep hastane de geçti. bu kış biraz iyiydi. bizimde gaz ve kabızlık problemimiz var hala kesintisiz uyuduğumu bilmem. 24 ay boyunca bir gece 9 saat kesintisiz uyuduk :) bu gebeliğimde süpriz oldu. bende baştan üzüldüm. yalan değil. kızıma bakıp durdum. yaşım genç dedim sonra ikisini birden büyütür sonra rahat ederiz. ben gün evdeki testle öğrendim belki yanlıştır dedim ama hastanede keseyi gördük :)Yazdıkların beni biraz da olsa cesaretlendirdi. İki gebeliğimde tüp bebek. Öğretmenim özellikle bu ayda hamile kalmak Doğum izinleri açısından uygun oluyor. Bebek 5-6 aylık olana kadar extra izin almak gerekmiyor. Planlı olmasına rağmen bebeğimi kabullenemiyorum 2 yaşındaki kızım beni çok zorluyor. Süt alerjisi vardı çok geç öğrendik. Hep karın ağrısı vardı. Daha 4 aydır geceleri deliksiz uyuyabiliyorum. Kendime kızıyorum beklemediğim için. Dün doktora gidip keseyi görünce biraz daha kabullendim. Umarım geçicidir duygularım. Hep iki çocuğum olsun istedim sadece erken gibi geliyor.
bende dün 34.günde öğrendim. inşallah bebeğin seninledir30. gündü ama benim 35 e kadar yolu var normalde döngümün... bugün 34. gün hala olmadım regl
Ben 33 yaşındayım. Pek genç sayılmam. Zaten yaşımın da etkisi oldu bu kararımızda. Kızımla birlikte büyüsünler istedik ama işte ben kendim için endişeleniyorumbenimde kızım 2 yaşında. toz akarı alerjisi var. ilk senemiz hep hastane de geçti. bu kış biraz iyiydi. bizimde gaz ve kabızlık problemimiz var hala kesintisiz uyuduğumu bilmem. 24 ay boyunca bir gece 9 saat kesintisiz uyuduk :) bu gebeliğimde süpriz oldu. bende baştan üzüldüm. yalan değil. kızıma bakıp durdum. yaşım genç dedim sonra ikisini birden büyütür sonra rahat ederiz. ben gün evdeki testle öğrendim belki yanlıştır dedim ama hastanede keseyi gördük :)
33ten sonra dahada zor olmaz mıydı? ilk 2 seneden sonrası daha kolay. işte biz tam rahata erecekken oldu 2.ler. ama sağlıklı olsunlarda büyürler inşallahBen 33 yaşındayım. Pek genç sayılmam. Zaten yaşımın da etkisi oldu bu kararımızda. Kızımla birlikte büyüsünler istedik ama işte ben kendim için endişeleniyorum
İnanamıyorsun ondandır bence. Kalp atışlarını duyunca farklı olursun. Ben 9 ay bulutların üzerinde gezdim mutluluktanBenim de 2 yıl bekleyip tüp bebek olmasına rağmen hala alışamadım bi okşayayım seveyim diyorum ama sanki yokmuş gibi geliyor. Daha göremedim belki ondandır ama bilemedim..
Amin inşallah zaten şu saatten sonra dua edip beklemekten başka bir şansımız yok.33ten sonra dahada zor olmaz mıydı? ilk 2 seneden sonrası daha kolay. işte biz tam rahata erecekken oldu 2.ler. ama sağlıklı olsunlarda büyürler inşallah
ben kg veriyordum birde. 15 kg verdim. kızıma hamile kaldığım kgya indim ve bu bebeğimi öğrendim. dün o yüzden çok kötü hissediyordum. planlı olmadığı için kötü oldum. gece uyuyamadım. bugün daha iyiyim daha kabullendimAmin inşallah zaten şu saatten sonra dua edip beklemekten başka bir şansımız yok.
Aynı durumdayız doğumda aldığım kıloları yeni vermiştim, ama hala fazlalığım var. İştahımda çok açık. Neyse ki bugün bulantılarım başladı biraz frenler beni belkiben kg veriyordum birde. 15 kg verdim. kızıma hamile kaldığım kgya indim ve bu bebeğimi öğrendim. dün o yüzden çok kötü hissediyordum. planlı olmadığı için kötü oldum. gece uyuyamadım. bugün daha iyiyim daha kabullendim
ben geçen hafta ishal ve bulanıyodum. kızımda aynı ishal olunca yemekten zehirlendik sandım. aile hekimine gittik ilaç kullandık. birde ben şeker hapı kullanıyodum sonra ondan sandım. kızımda diş çıkarıyor son köpek dişini. meğer hamileliktendi demek anlayamamışım. kızımda 17. haftaya kadar istifra etttim bunda nolcak bilmiyorum.. zor gebelikti kanamalarım oluyodu vs. çok dua ettim 2. kolay hamilelik olsun diye şimdi çocukta var yanımızda..Aynı durumdayız doğumda aldığım kıloları yeni vermiştim, ama hala fazlalığım var. İştahımda çok açık. Neyse ki bugün bulantılarım başladı biraz frenler beni belki
beta nın düzenli artması önemli olan. hayırlı olsun. tekrar ne zaman çağırdı drKızlar bnmde adet günüm bes temmuzdu .dün kan verdim .doktor gebelik var dedi ama beta 269 çıktı .normal mı
Ayın 16sı gibi duyacağım inşallahİnanamıyorsun ondandır bence. Kalp atışlarını duyunca farklı olursun. Ben 9 ay bulutların üzerinde gezdim mutluluktan
Çarşamba gel dedi de eşim o gün çalıştığı için Perşembe gününe gidicezbeta nın düzenli artması önemli olan. hayırlı olsun. tekrar ne zaman çağırdı dr
Inşallah canımDemekki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı. İnşallah çok beklemeden müjdeli haberi alırsın yeniden. Mart olmasın Mayıs olsun Haziran olsun ne fark eder. Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun inşallah