2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Folic iod 12 kullanıyorum kendim araştırıp aldım. İçinde günlük almam gereken kadar folüc , b12 ve iyot var. Bu 3 vitaminde çok önemli. Ekstra omega 3 kullanıyorum ama her gün değil. Balık yemediğim zamanlarda haftada 3 kez filan içiyorum. Sonuçta balık yağı ama hangi balığın yağı ? Büyük balık da olabilir. Büyük balık da civa demek...

Ben iki gün önce keseyi görmek için gitmiştim çok küçüktü bugün tekrar kontrole çağırdı. Sabah gittim keseyi çok daha iyi gördük. Benim yumurtlama sürem geç oluyor büyük ihtimalle ondan olduğunu tahmin ediyorum. Geçen kontrolde folik asit verdi. Şimdide kanım düşük olduğu için ilaç verdi. 2 hafta sonra kalp atımına baktırmamı söyledi

Canim her doktor herkese farklı gelebilir. Ben muayene olmadım ona ama duydum iyi doktorumuş. Ben burhan beyin tecrubesine çok guveniyorim. Benim içime sindigi için ona gidiyorum . seninde içine sinen birisi olsun .o zaman rabat ve güzel bi hamilelik geçiyor. Doktor çok onemli.

Teşekkür ederım canım

Benimle aynı görünüyor beklenen tarihin. Ben keseyi gördüm. Kalp 2 hafta sonra inşallah
Ben haftaya cumartesi gidip hem kese hem kalp atısı görürüm dıyırudm o zaman kalbi de göremeyebilirm :) pazartesi beta 692 cıktı aynı saatlerde carsamba da ölctrdm 1450 cıktı normal degıl mı artısı bugun de 3000 civarnda olmalı ama baktrmadım

Merhaba kızlar benim de son adet 22 mayis çarşamba tahlil yaptırdim 415 çıktı bugün tekrar yaptık 817 çıktı hersey yolunda dimi ? Henüz kesem görülmedi rahim duvarim kalinlaşmış doktor haftaya gel görürüz dedi. Görebiliriz değil mi ?

N
otmal canım iki katı artması gerekmiyormuş artmıs

Hos bulduk ben anca pazartesi veya salı gidebilirim iş yogunlugu ıs arkadaslarımn da daha kalp atısı olmadan bilmekerini istemiyorum cok heyecanlıyım ama sakın kalmaya calısıyorm :))
Bende öyle kimseye söyledim kalp atışını bekleyeceğim ama herkese söyleyensin geliyor zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…