Aynen işte ben solgar kullanıyorum hamilelik öncesi başlamıştım doktora soyledım ona devam et dediNe alacağımı bilmiyorum ki canım, pazartesi vermezse doktor isteyim o halde ? Önersin ben alırım
Tamam canım çok teşekkür ederimAynen işte ben solgar kullanıyorum hamilelik öncesi başlamıştım doktora soyledım ona devam et dedi
Canim her doktor herkese farklı gelebilir. Ben muayene olmadım ona ama duydum iyi doktorumuş. Ben burhan beyin tecrubesine çok guveniyorim. Benim içime sindigi için ona gidiyorum . seninde içine sinen birisi olsun .o zaman rabat ve güzel bi hamilelik geçiyor. Doktor çok onemli.Yaa çok teşekkür ediyorum canım duymuştum onu bir kaç öğretmen arkadasım ona gidiyordu ama emin olamadım araştırma aşamasındayım ilk kez kan vermek için gittiğimde Ceyhun diye bir doktora gittim onunla ilgili bileğin var mı
Hayirli olsunMerhaba ben araniza yeni katıldım. Pazartesi günü bhcg 101 çıkmıştı. Allah izin verirse Mart ayı benim de bir bebeğim olacak
Hayırlı olsunMerhaba ben araniza yeni katıldım. Pazartesi günü bhcg 101 çıkmıştı. Allah izin verirse Mart ayı benim de bir bebeğim olacak
Amiinn çok teşekkür ederimHayirli olsunsaglicakla kucaginiza alirsiniz insallah: )
Benimle aynı görünüyor beklenen tarihin. Ben keseyi gördüm. Kalp 2 hafta sonra inşallahMerhaba arkadaslar kese ve kalbi görebilmek ıcın ne zaman gitmeliyım su an tahminime göre 5+2 yiz:)
Teşekkür ederım canımCanim her doktor herkese farklı gelebilir. Ben muayene olmadım ona ama duydum iyi doktorumuş. Ben burhan beyin tecrubesine çok guveniyorim. Benim içime sindigi için ona gidiyorum . seninde içine sinen birisi olsun .o zaman rabat ve güzel bi hamilelik geçiyor. Doktor çok onemli.
Yakınız tarih olarak canım ben Cumartesi kese için gideceğimMerhaba arkadaslar kese ve kalbi görebilmek ıcın ne zaman gitmeliyım su an tahminime göre 5+2 yiz:)
Ben haftaya cumartesi gidip hem kese hem kalp atısı görürüm dıyırudm o zaman kalbi de göremeyebilirm :) pazartesi beta 692 cıktı aynı saatlerde carsamba da ölctrdm 1450 cıktı normal degıl mı artısı bugun de 3000 civarnda olmalı ama baktrmadımBenimle aynı görünüyor beklenen tarihin. Ben keseyi gördüm. Kalp 2 hafta sonra inşallah
Hos bulduk ben anca pazartesi veya salı gidebilirim iş yogunlugu ıs arkadaslarımn da daha kalp atısı olmadan bilmekerini istemiyorum cok heyecanlıyım ama sakın kalmaya calısıyorm :))Yakınız tarih olarak canım ben Cumartesi kese için gideceğim☺ Hoş geldin bu arada
otmal canım iki katı artması gerekmiyormuş artmısMerhaba kızlar benim de son adet 22 mayis çarşamba tahlil yaptırdim 415 çıktı bugün tekrar yaptık 817 çıktı hersey yolunda dimi ? Henüz kesem görülmedi rahim duvarim kalinlaşmış doktor haftaya gel görürüz dedi. Görebiliriz değil mi ?
Bende öyle kimseye söyledim kalp atışını bekleyeceğim ama herkese söyleyensin geliyor zor tutuyorum kendimiHos bulduk ben anca pazartesi veya salı gidebilirim iş yogunlugu ıs arkadaslarımn da daha kalp atısı olmadan bilmekerini istemiyorum cok heyecanlıyım ama sakın kalmaya calısıyorm :))
Cokk tsk ederim bu aralar cok sagliksiz gebelik falan duydum da ondan biraz tedirgin oldumN
otmal canım iki katı artması gerekmiyormuş artmıs