- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 28
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.981
Özgür Özkunıkı tercih ettim. Daha anlaşılır geldi ama 2020 videoları hala tamamlanmamışEsra ozkan karaoglundan dinledim ben. Ozgür ozkinika da iyi diyolar. Ben esra hocadan memnundum baya anladim soru da cozunca oturdu kafamda
Merhaba arkadaslar, ben de kpss'ye hazirlaniyorum mühendislikten ve yalnizim, haftada 2,5 gün part time calisiyorum ve bos günlerimde sıkı bir calisma yapabilmek üzere calisma arkadasi ariyorum. Her gün haberlesmek, birbirimizi motive etmek, yildigimiz zamanlarda destek olacak birine ihtiyacim var. Bunu kendimiz icin, kendi hayatimiz, hayallerimiz icin yapmaliyiz ama yalniz olunca istikrari saglayamiyorum. Dönüs yaparsaniz cok sevinirim.
Iyi calismalar herkese
Ben de konulari bitirdim senin de dedigin gibi bitti demekle bitmiyo malesef.. tekrara dönüyorum tüm derslerde.. denemeleri arttirmaya calisiyorum bu sekilde ilerliyorum özellikle tarih ucup gidiyo aklimdan cok yoruldum artik dejavu yasamaktanMerhaba, ben de bir yerde part çalışıyorum. Benim haftada iki gün çalışma arkadaşı ben de isterim insanın ihtiyacı oluyor. Konulara gelirsek eğitim de var benim ama alanım yok. Nerdeyse tüm dersler bitti bir Matematik kaldı onda da Grafik Problemlerindeyim. Ama maalesef konuları bitirince denemede full yapamıyorsun. O yüzden sonra bol bol tekrar düşünüyorum. Çalışan arkadaşlar yazsın lütfen merak ediyorum neler yapıyorsunuz.
benim de tarih biteli çok oldu yarın bir deneme yapcam korkuyorum.Ben de konulari bitirdim senin de dedigin gibi bitti demekle bitmiyo malesef.. tekrara dönüyorum tüm derslerde.. denemeleri arttirmaya calisiyorum bu sekilde ilerliyorum özellikle tarih ucup gidiyo aklimdan cok yoruldum artik dejavu yasamaktan
Denemelerim kotu ya hep kaciyorum yapmamak icinbenim de tarih biteli çok oldu yarın bir deneme yapcam korkuyorum.denemelerin nasıl kaç net yapıyorsun
Bana da bir o kadar lazım. Denemeden bir tık yukarıda oluyor gerçek sınavda. Yani şu anda muhtemelen 85 falan alırsın tabi yeterli değil o da. Ama en azından düzeltmeye vakit var. Öyle düşünmek lazım.Denemelerim kotu ya hep kaciyorum yapmamak icin
Benim sinavdan 90 95 civari almam lazim denemeler 80 83 civari geliyo
Ben mehmet celal ozyildiz hocayi cok seviyorum. Hem videolarını hem ders notlarını hem soru bankasiniMerhaba kızlar, tarihte en beğendiğiniz soru bankası ve konu özet vs. tarzı yayınlar hangisi?
Teşekkür ederim hocam cevabın için. Bende Ramazan yetgin dinledim bu karantina boyunca, sizlerden geç cevap gelince de İnformal yayınları-Tarihin kara kutusunu aldımBen mehmet celal ozyildiz hocayi cok seviyorum. Hem videolarını hem ders notlarını hem soru bankasini
Teşekkür ederim hocam cevabın için. Bende Ramazan yetgin dinledim bu karantina boyunca, sizlerden geç cevap gelince de İnformal yayınları-Tarihin kara kutusunu aldım
Çok soru çözme fırsatım olmuyor en azından çözdüklerim çıkmış soru olsun diye düşündümBen böyle bi bölüm olduğunu yeni farkettim . Cıkmış sorular almanız çok iyi olmuş
Çok iyi olmuş eylüle kadar bi dolu zaman varÇok soru çözme fırsatım olmuyor en azından çözdüklerim çıkmış soru olsun diye düşündüm
Daha aktiftik aslında yani benden ziyade diğer kızlar girerdi sürekli ama bu ara böyle oldu
Ben çok çalışamıyorum öyle arada, yoğun bir iş hayatım var ama şimdi sınav ertelenince tekrar çalışmak istedim
Bransiniz ne ben de muhendisim.Kızlar soru bankası önerirmisiniz bana mühendisim 90 gerekçok çalışmam gerek
Memnun musunuz? Ben de şöyle tam aklima yatan bi tarih soru bankasi bulamadim.. birol hocaninkini aldim tarih gunlugu mu ne soru sayisi cok az. Ramazan yetgin aldim o da cok moralimi bozdu baya ayrinti geldi. Datayi cozdum baska bu karakutuyu dusunuyorum ama cok hatali diyolar dogru mu? Faydasını gordunuz muTeşekkür ederim hocam cevabın için. Bende Ramazan yetgin dinledim bu karantina boyunca, sizlerden geç cevap gelince de İnformal yayınları-Tarihin kara kutusunu aldım
Bende matematigi var biraz kolay sorularda var taa 1990daki sinav sorularini bile aldigi icin. Ama yine de ösym mantigini anlamak icin iyi oluyo.Saricivcivcikcik Yarın ulaşacak elime hemen başlar yorumumu buraya yazarım.
Ramazan Yetgin videolarında da ayrıntıya çok giriyor diye tercih etmek istemedim ben.
Yargı yayınlarının soru bankası vardı bende 1-2 test çözdüm çok fazla hatalıydı attım kitabı direkt sinirlenip.
İnformal yayınları için güzel yorumlar okudum bakalım dediğim gibi başlar başlamaz hemen söylerim burda nasıl olduğunu