2020 KPSS lisans +90 👍

Tarih halaaa bitmiyordu bu gulmelerim sinir krizi öncesi gulmeler kızlar ya insanlar nasıl bitirip bide tekrar yapıyor. Ramazan hocanın videolarını izliyorum birisi yazmış sizi 3-4 kere izledim sınava öyle girdim. Yuhhhhh. Cidden yuh. Tamam iyi anlatıyor ama 100tane videoyu 3-4 defa izlemek ne yaaa.

Merhaba, ben de bir yerde part çalışıyorum. Benim haftada iki gün çalışma arkadaşı ben de isterim insanın ihtiyacı oluyor. Konulara gelirsek eğitim de var benim ama alanım yok. Nerdeyse tüm dersler bitti bir Matematik kaldı onda da Grafik Problemlerindeyim. Ama maalesef konuları bitirince denemede full yapamıyorsun. O yüzden sonra bol bol tekrar düşünüyorum. Çalışan arkadaşlar yazsın lütfen merak ediyorum neler yapıyorsunuz.

Ben de konulari bitirdim senin de dedigin gibi bitti demekle bitmiyo malesef.. tekrara dönüyorum tüm derslerde.. denemeleri arttirmaya calisiyorum bu sekilde ilerliyorum özellikle tarih ucup gidiyo aklimdan cok yoruldum artik dejavu yasamaktan

benim de tarih biteli çok oldu yarın bir deneme yapcam korkuyorum. denemelerin nasıl kaç net yapıyorsun

Denemelerim kotu ya hep kaciyorum yapmamak icin
Benim sinavdan 90 95 civari almam lazim denemeler 80 83 civari geliyo
Bana da bir o kadar lazım. Denemeden bir tık yukarıda oluyor gerçek sınavda. Yani şu anda muhtemelen 85 falan alırsın tabi yeterli değil o da. Ama en azından düzeltmeye vakit var. Öyle düşünmek lazım. Benim de puanım 75 ile 78 arası değişiyor. Daha yolum çok. Şimdi Matematikte işlemdeyim, az kaldı bitsin ben de başlıycam tekrar kamplarına

Merhaba arkadaşlar bende hazırlanıyorum bu kpss illetine şu anda çok bunalmış durumdayım denemede bi iyi yapsam bi kötü yapıyorum tarihle başım belada çığlık atmak istiyorum resmen

Tarih te bende ramazan yetgin ve Mehmet celal hocaları dinlemiştim ama tekrar yaparken keşfettim instagramda birol yetimoğlu hoca var konu anlatım kitabını almadım önceden pusula almıştım çünkü ama instagramda örnek sayfalar paylaşıyor çok güzel kitabı tablolar la açıklamış gördüğüm aklımda kaldı benim ekran temini aldım tekrar için ve soru bankasınıda aldım o da çok güzel hiç videoyla uğraşmayın derim ben birol hocanın kitabını tavsiye ederim

Ben böyle bi bölüm olduğunu yeni farkettim . Cıkmış sorular almanız çok iyi olmuş
Çok soru çözme fırsatım olmuyor en azından çözdüklerim çıkmış soru olsun diye düşündüm
Daha aktiftik aslında yani benden ziyade diğer kızlar girerdi sürekli ama bu ara böyle oldu
Ben çok çalışamıyorum öyle arada, yoğun bir iş hayatım var ama şimdi sınav ertelenince tekrar çalışmak istedim

Çok iyi olmuş eylüle kadar bi dolu zaman var

Kızlar soru bankası önerirmisiniz bana mühendisim 90 gerek çok çalışmam gerek
Bransiniz ne ben de muhendisim.
Teşekkür ederim hocam cevabın için. Bende Ramazan yetgin dinledim bu karantina boyunca, sizlerden geç cevap gelince de İnformal yayınları-Tarihin kara kutusunu aldım
Memnun musunuz? Ben de şöyle tam aklima yatan bi tarih soru bankasi bulamadim.. birol hocaninkini aldim tarih gunlugu mu ne soru sayisi cok az. Ramazan yetgin aldim o da cok moralimi bozdu baya ayrinti geldi. Datayi cozdum baska bu karakutuyu dusunuyorum ama cok hatali diyolar dogru mu? Faydasını gordunuz mu

Saricivcivcikcik Yarın ulaşacak elime hemen başlar yorumumu buraya yazarım.
Ramazan Yetgin videolarında da ayrıntıya çok giriyor diye tercih etmek istemedim ben.
Yargı yayınlarının soru bankası vardı bende 1-2 test çözdüm çok fazla hatalıydı attım kitabı direkt sinirlenip.
İnformal yayınları için güzel yorumlar okudum bakalım dediğim gibi başlar başlamaz hemen söylerim burda nasıl olduğunu

Bende matematigi var biraz kolay sorularda var taa 1990daki sinav sorularini bile aldigi icin. Ama yine de ösym mantigini anlamak icin iyi oluyo.
Tesekkurler yorumunuzu beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…