2020 KPSS lisans +90 👍

Umut Turkyilmazin kitabi guzel.cozumlu olani tercih edin
Teşekkür ederim. 1 Mart'ta sipariş vereceğim inşallah not aldım.
Canım pegem yardı Yediiklim beyaz kalem bunlar bilindik kitaplar da güzel olur
Selam calismalar nasıl gidiyor. :)
Yediiklim matematik konu anlatımlı kitabım var şu an bitmedi ona devam ediyorum. Beyaz kalem yayınlarını beğenmiyorum matematiğin hiç almadim ama tarih falan var.
Pegemi de en son almayı düşünüyorum su an hazır değilim pegem için
Coğrafya pegem soru Bankası aradım ama sadece coğrafya bulamadım.

Canım bu hafta 3 gün kızım kar tatiliydi. O evde olunca çok verimli olamadım ama çalışmaya çalıştım. Programima uydum yinede. Yarın da Dr randevum var, sonrasında misafirliğe gitmem gerek. Ondan yarının programını dün yarısını çalıştım bugün yarısını çalışacağım.

Ablam 2018 de kpss çalışmaya karar vermişti. Hemşire kendisi 10 yıllık, öğretmen olmak için. Sonra vazgeçti. 2 tane kitab verdi. Biri yargı şampiyon biri pegem soru bankası. Pegemi inceledim, elimdeki 2020 pegemi ile aynı sorular. Elimdeki pegemi de yeni bitirdim, ondan bu pegemi de sınava yakın cozerim diye sona saklayacağım.

Aslında kitap siparişi verecektim bu ay ama, bu kitaplar gelince vermedim. Yargı şampiyonu bitirmeye çalışıyorum. Önümüzdeki ay yani Mart 15 ye yeni kitap siparişleri vereceğim bende.

Şöyle böyle derken sınava 5 ay kaldı
Senin çalışmalar nasıl gidiyor ?

Kızlar neylerim çok kötü çalışmayı bırakmayı düşünüyorum gk 39 gy hiç soylemeyim daha tarihin yarisindayim konular bitmedi vatandaşlık hiç başlamadım

Benim de netlerim kötü aynı netleri almamız gerekiyor sınavda. Salmayın kendinizi motive edin
zamanla olacak inşallah
Yanlıs yazmışım mesajı hızlı yazacağım derken.GY 39 net. Genel kültürüm eksik. Coğrafya yine bir şekilde yapıyorum ama tarih sıfır. Aklımdan hemen gidiyor. Özellikle bilim adamları yada kültür medeniyetteki terimler. Asla aklımda kalmıyor. 5 ay var daha inşallah oturur bilgiler.

Kizlar merhabalar 5 aydir calisiyorum konulari bitirdim tekrara doncem deneme cozcem. Ama inanilmaz bi bikkinlik var motive olamiyorum netlerim yukselmiyo 1 haftadir calisamiyorum siz nasil motive oluyosunuz? Olmucakmis gibi geliyo nedense hele şu matematikten nefret ettim artik ugrasiyorum ugrastikca daha zor geliyo sanki

Bende de öyle ya masaya oturuyorum telefonu alıyorum elime. Çalışınca da soru çözebilsem bile netlerim Yükselmiyor. Takmamaya çalışın netleri önceliğimiz konuları tamamlamak

Kızlar ben de bu sene ilk defe hazırlanıyorum. Coğrafya ve tarih bitti. Vatandaşlık daha başlamadım. Mat ve Türkçe yarım.

Merhaba arkadaslar, ben de kpss'ye hazirlaniyorum mühendislikten ve yalnizim, haftada 2,5 gün part time calisiyorum ve bos günlerimde sıkı bir calisma yapabilmek üzere calisma arkadasi ariyorum. Her gün haberlesmek, birbirimizi motive etmek, yildigimiz zamanlarda destek olacak birine ihtiyacim var. Bunu kendimiz icin, kendi hayatimiz, hayallerimiz icin yapmaliyiz ama yalniz olunca istikrari saglayamiyorum. Dönüs yaparsaniz cok sevinirim.
Iyi calismalar herkese

Vakit buldukça göz atıyorum buraya gayet motive edici oluyor.

Merhaba bende muhendisim ve motive olcak bi arkadas iyi olur. Buralar pek aktif olmuyo sanirim birbirimize destek olsak ne guzel olur tam herkeisn motivasyonunun dustugu bi donem su an.

bir sürü kaynak var ve hepsi ticari amaçlı. konular aynı olduğu için konulara çalışmak daha mantıklı gibi. bir sürü bilgi kirliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…