- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.961
Teşekkür ederim. 1 Mart'ta sipariş vereceğim inşallah not aldım.Umut Turkyilmazin kitabi guzel.cozumlu olani tercih edin
Selam calismalar nasıl gidiyor. :)Canım pegem yardı Yediiklim beyaz kalem bunlar bilindik kitaplar da güzel olur
Canım bu hafta 3 gün kızım kar tatiliydi. O evde olunca çok verimli olamadım ama çalışmaya çalıştım. Programima uydum yinede. Yarın da Dr randevum var, sonrasında misafirliğe gitmem gerek. Ondan yarının programını dün yarısını çalıştım bugün yarısını çalışacağım.Teşekkür ederim. 1 Mart'ta sipariş vereceğim inşallah not aldım.
Selam calismalar nasıl gidiyor. :)
Yediiklim matematik konu anlatımlı kitabım var şu an bitmedi ona devam ediyorum. Beyaz kalem yayınlarını beğenmiyorum matematiğin hiç almadim ama tarih falan var.
Pegemi de en son almayı düşünüyorum su an hazır değilim pegem için
Coğrafya pegem soru Bankası aradım ama sadece coğrafya bulamadım.
Benim de netlerim kötü aynı netleri almamız gerekiyor sınavda. Salmayın kendinizi motive edinYetistiremicem gibi bıraksam mi ne yapsam. İşletme bolumuyum 88-90 almam gerek benim halim çok kötü.
Yanlıs yazmışım mesajı hızlı yazacağım derken.GY 39 net. Genel kültürüm eksik. Coğrafya yine bir şekilde yapıyorum ama tarih sıfır. Aklımdan hemen gidiyor. Özellikle bilim adamları yada kültür medeniyetteki terimler. Asla aklımda kalmıyor. 5 ay var daha inşallah oturur bilgiler.Benim de netlerim kötü aynı netleri almamız gerekiyor sınavda. Salmayın kendinizi motive edin
zamanla olacak inşallah
Bende de öyle ya masaya oturuyorum telefonu alıyorum elime. Çalışınca da soru çözebilsem bile netlerim Yükselmiyor. Takmamaya çalışın netleri önceliğimiz konuları tamamlamakKizlar merhabalar 5 aydir calisiyorum konulari bitirdim tekrara doncem deneme cozcem. Ama inanilmaz bi bikkinlik var motive olamiyorum netlerim yukselmiyo 1 haftadir calisamiyorumsiz nasil motive oluyosunuz? Olmucakmis gibi geliyo nedense hele şu matematikten nefret ettim artik ugrasiyorum ugrastikca daha zor geliyo sanki
Vakit buldukça göz atıyorum buraya gayet motive edici oluyor.Merhaba arkadaslar, ben de kpss'ye hazirlaniyorum mühendislikten ve yalnizim, haftada 2,5 gün part time calisiyorum ve bos günlerimde sıkı bir calisma yapabilmek üzere calisma arkadasi ariyorum. Her gün haberlesmek, birbirimizi motive etmek, yildigimiz zamanlarda destek olacak birine ihtiyacim var. Bunu kendimiz icin, kendi hayatimiz, hayallerimiz icin yapmaliyiz ama yalniz olunca istikrari saglayamiyorum. Dönüs yaparsaniz cok sevinirim.
Iyi calismalar herkese
Merhaba bende muhendisim ve motive olcak bi arkadas iyi olur. Buralar pek aktif olmuyo sanirim birbirimize destek olsak ne guzel olur tam herkeisn motivasyonunun dustugu bi donem su an.Merhaba arkadaslar, ben de kpss'ye hazirlaniyorum mühendislikten ve yalnizim, haftada 2,5 gün part time calisiyorum ve bos günlerimde sıkı bir calisma yapabilmek üzere calisma arkadasi ariyorum. Her gün haberlesmek, birbirimizi motive etmek, yildigimiz zamanlarda destek olacak birine ihtiyacim var. Bunu kendimiz icin, kendi hayatimiz, hayallerimiz icin yapmaliyiz ama yalniz olunca istikrari saglayamiyorum. Dönüs yaparsaniz cok sevinirim.
Iyi calismalar herkese
Esra ozkan karaoglundan dinledim ben. Ozgür ozkinika da iyi diyolar. Ben esra hocadan memnundum baya anladim soru da cozunca oturdu kafamdaArkadaşlar vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz video izliyorsanız hangi hoca ya da hangi kaynak ?