- 6 Ekim 2019
- 453
- 789
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.701
Teşekkür ederim cevap için.Bende şuan oraya bakıyorum İlyas güneş anlatıyor.Hatırlamaya ihtiyacım var.Bir denicem bakalım benim hocamı.Test için öneriniz varmı?Ben benim hocamdan izlemiştim. Ne düzeyde matematiğiniz?
Rica ederim. Benim matematiğim çok iyi olmadığı için antrenmanlarla matematik aldım. Doktrin yayınlarının sıfırdan problemler kitabı da güzel sadece problemler için. İlyas Güneş'in çözümlü soru bankası da anlaşılır düzeyde.Teşekkür ederim cevap için.Bende şuan oraya bakıyorum İlyas güneş anlatıyor.Hatırlamaya ihtiyacım var.Bir denicem bakalım benim hocamı.Test için öneriniz varmı?
Sagol canim cslismaya devsm bugun biraz modum dusuk de olsa sen nasilsin
Sagol canim cslismaya devsm bugun biraz modum dusuk de olsa sen nasilsin
Ya tarih benim de korkulu rüyam malesefBende öyleyim yaaa. Havadan mi konulardan mi yoksa osym sinav takvimini açıkladı diye mi bilmiyorum..
Iyiyim onun harici.
Tarih kabus olmaya devam ediyor.
Matematik yapamayanlarda benim tarihe baktığım gibi mi bakıyor acabaa
Ne yapacagiz kuzum biz.Ya tarih benim de korkulu rüyam malesef
Ben bi tane kitap aldim ici sadece soru cevaplardan olusuyor.esim belli bi sayfa sayisi verecek bi kac gun calisacagim sonra o soracak kitaptanNe yapacagiz kuzum biz.
Çalışıyorum tamam ama soru çözerken fiyasko
Ben bi tane kitap aldim ici sadece soru cevaplardan olusuyor.esim belli bi sayfa sayisi verecek bi kac gun calisacagim sonra o soracak kitaptanbugun basladik ilk ödevimi aldim bakalim insallah ise yarar
Deneyelim artik her yolu yapacak bir sey yokSüper yaaa. Bende kardeşim ile mi yapsam acaba.
Hangi kitabı aldın?
Birde 5 gün deee way anam wayyyDeneyelim artik her yolu yapacak bir sey yok5 gunde tarih selami yalcin
İyiyim canım çok şükür.
Kurs için kararınızı vermeniz lazım çünkü çoğu başladı diye düşünüyorum. Ben de evde hazırlanan biriyim. Dediğiniz gibi zaman daralıyor. Bu yüzden size en faydalı çalışma şekli nasıl olacaksa ona karar vermelisiniz. Benim kursa gitmeme nedenime gelirse bana en yakın kursa bir saat yol gitmem gerektiği. Bu durum beni engelliyor mesela.Bir yandan da evde yapabilirim.Kursa vericegim parayla bir sürü kitap deneme alırım diyorum.Sonucta ne bilim 2016 da onlisanstan 2 ay gibi kısa bir süre çalışma ile 76 küsur puan aldım.Simdi 8 ay var daha çok zaman var.Boyle git gellerdeyim .