- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 44
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.681
Bu seneki lisansa yetisemiyorsunuz yani mezun olmamissiniz bir dahaki kpss 2022de onu bekleyene kadar onlisansa girmeniz daha mantikliSizce hangisine girmeliyim lisans mi önlisans mi?
Evet bende sizin gibi düşünüyorum.Sizinle devam edelim .Bende çalışmaya basliycam inşallah ama matematik olayına giremiycem sanırım.Digerlerine ağırlık vericem.Bakalim artık hayırlısı.Bu seneki lisansa yetisemiyorsunuz yani mezun olmamissiniz bir dahaki kpss 2022de onu bekleyene kadar onlisansa girmeniz daha mantikli
Dusundugunuz puanlari alabilmek icin en kotu 10-15 matematik yapmak lazim.bence birakmak yerine matematikten baslayabilirsinizEvet bende sizin gibi düşünüyorum.Sizinle devam edelim .Bende çalışmaya basliycam inşallah ama matematik olayına giremiycem sanırım.Digerlerine ağırlık vericem.Bakalim artık hayırlısı.
TeşekkürlerBence konulari o kadar gec vakte birakma ozellikle tarihi cok fazla konu var aonra yigilma olmasin.bir de bol bol deneme cozecek vaktin kalsin son 2 ay
Şimdiden mutluluklar canimTeşekkürler
Sınav takvimi açıklanınca bende böyle düşünmeye başladım.
Haftaya cumartesi dershanem basliyor. Pazar evleniyorum , zamanlama harika
Calismaya baslamayamadim henuz. Baslayinca araniza katilirim ben de
Hayirli olsun evinizde rahat rahat calisirsinizTeşekkürler
Sınav takvimi açıklanınca bende böyle düşünmeye başladım.
Haftaya cumartesi dershanem basliyor. Pazar evleniyorum , zamanlama harika
Calismaya baslamayamadim henuz. Baslayinca araniza katilirim ben de
Oy masallah hangi siteydiCumartesi aldığım kitaplar hala kargoya verilmedi
Kitap seç canimOy masallah hangi siteydi
Teşekkürler ❤Şimdiden mutluluklar canim
Teşekkürler ❤Hayirli olsun evinizde rahat rahat calisirsiniz
O siteden bende az once siparis verdim . Baya gecikecek o zamanKitap seç canim
Ben benim hocamdan izlemiştim. Ne düzeyde matematiğiniz?Arkadaşlar merhaba.Kpss lisansa hazırlanıyorum.Sizlerden fikir almak isterim.Öncelikle dersaneye gitmiyorum o yüzden youtube üzerinden video izleyerek devam etmek istiyorum.Kimleri izliyorsunuz?
Matematik için falan yaprak test almak istiyorum.hangi yayınları önerirsiniz?Test kitabı hangisini almalı.Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?