2020 KPSS lisans +90 👍

Bu seneki lisansa yetisemiyorsunuz yani mezun olmamissiniz bir dahaki kpss 2022de onu bekleyene kadar onlisansa girmeniz daha mantikli
Evet bende sizin gibi düşünüyorum.Sizinle devam edelim .Bende çalışmaya basliycam inşallah ama matematik olayına giremiycem sanırım.Digerlerine ağırlık vericem.Bakalim artık hayırlısı.

Evet bende sizin gibi düşünüyorum.Sizinle devam edelim .Bende çalışmaya basliycam inşallah ama matematik olayına giremiycem sanırım.Digerlerine ağırlık vericem.Bakalim artık hayırlısı.
Dusundugunuz puanlari alabilmek icin en kotu 10-15 matematik yapmak lazim.bence birakmak yerine matematikten baslayabilirsiniz

Eem aysun gerçekten çok ama çok şanslısınız. Benim annemde işten ayrılıp sınava çalışmam konusunda çok destekledi. İşten ayrıldım ama o kadar pişmanım ki hiçbir konuda annemle anlasamiyorum. Bu süreçte hiç destekcim değil ona da kızamıyorum. Tüm anneler gibi benim annemde çok iyi ama menopoz a giriyor onun verdiği bir sınır var birde zaten temizlik hastalığı gibi bişey vardı ikisi birleşince... Aslında onunda elinde değil. İş bakıyorum hatta gidip eski çalıştığım hastanenin başhekimi yle görüşmek istiyorum ama biraz utanıyorum kpss ye çalışmak için ayrılıyorum demistim
Velhasıl annenizin kıymetini bilin ataninca da iyi bir kıyak geçin

Bence konulari o kadar gec vakte birakma ozellikle tarihi cok fazla konu var aonra yigilma olmasin.bir de bol bol deneme cozecek vaktin kalsin son 2 ay
Teşekkürler
Sınav takvimi açıklanınca bende böyle düşünmeye başladım.
Haftaya cumartesi dershanem basliyor. Pazar evleniyorum , zamanlama harika
Calismaya baslamayamadim henuz. Baslayinca araniza katilirim ben de

Hayirli olsun evinizde rahat rahat calisirsiniz

Arkadaşlar merhaba.Kpss lisansa hazırlanıyorum.Sizlerden fikir almak isterim.Öncelikle dersaneye gitmiyorum o yüzden youtube üzerinden video izleyerek devam etmek istiyorum.Kimleri izliyorsunuz?
Matematik için falan yaprak test almak istiyorum.hangi yayınları önerirsiniz?Test kitabı hangisini almalı.Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Ben benim hocamdan izlemiştim. Ne düzeyde matematiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…