2020 KPSS lisans +90 👍

Kızlar bir şey sorucam. Pegemin tek kpss kitabında biri tüm adaylar için diyor birinde bir şey yazmıyor ikisi aynı mı farklı mı bilemedim. Sizin hiç kitapçıda görüp bakma şansızın oldu mu? Burada sadece uzman kariyerin kitabı vardı. O yayını da kimse önermediği için almadım. Tabi belki ilerde alırım ama şimdi düşünmedim.

Canım bunda bende kararsız kaldım. Biri bir ton daha açık. Sayfa sayılarına baktım.ayni. biri ilk nasıl biri 2. Basım mi artık nedir bilemedim. Kitapsecte bir tane vardı onu aldım.

Canım bunda bende kararsız kaldım. Biri bir ton daha açık. Sayfa sayılarına baktım.ayni. biri ilk nasıl biri 2. Basım mi artık nedir bilemedim. Kitapsecte bir tane vardı onu aldım.
Ben de hem onu hem 5000 soru bankasını beraber alayım derken orada fark ettim kapaklar kampanya olunca değişmiş o yüzden biri önlisans mı acaba dedim.

Ben de hem onu hem 5000 soru bankasını beraber alayım derken orada fark ettim kapaklar kampanya olunca değişmiş o yüzden biri önlisans mı acaba dedim.
Bende onlisasn mi dedim, baya da baktım ama değişik birşey bulamadım..

Birde sitede geçen hafta 54 tü sanırım.. bu hafta 47 ye düşmüş.
Neyse aldım artık.

Pegem 5000 tum dersler mi?benim de yavas yavas kaynaklarim azalmaya basladi bi arastirmaya baslasam iyi olacak
Kitapseçte kargo ücreti yoktu bugün. Bende pegem alsam mı diye bakarken iki farklı kapak gördüm. Tek ders konu anlatımını alıcam bir de 5000 soru bankasını tabi senin de fikrine açığım. Şimdiye kadar hiç pegem almadım ben

Ben Pegemin normal soru bankalarını cozdum ders ders ayri olanlar begendim.zaten bence pegem soru acisindan sinava en yakin olan yayin gonul rahatligiyla alabilirsin

Bence konulari o kadar gec vakte birakma ozellikle tarihi cok fazla konu var aonra yigilma olmasin.bir de bol bol deneme cozecek vaktin kalsin son 2 ay

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.İnsallah sınavdan güzel sonuçlar alırsınız.Bende çalışmak istiyoruz ama bir anda ümitsizliğe düşüp birakiyorum.Aslinda önlisans mi yoksa lisans mi girsem karar veremedim.Zaten hangisinden girsem de çok farketmez.İkisinden de en fazla sanır 85 alabilirim.O da atanmaya yetmez.Onlisans 3001 Kodu oda alımları çok yüksek.Lisans sosyoloji onunda alımları hem yüksek hemde az.Yasim 39 böyle düşündüğüm zaman motivasyon hiç kalmıyor.

Onlisanstan atamaniz yapilmaz diye biliyorum lisans meznuysaniz lisans sinavina girmelisiniz.alimlar evet yuksek artik 85ten asagi puan yok hatta atandim diye dusunebilmek icin 90 sart.ama bu puani umitsizlige kapilarak alamazsiniz.bir idealiniz bir amaciniz varsa bu yolda disinizi tirnaginiza takip calismalisiniz baska yolu yok.alanlar nasil aliyor hepsi ustun zeka mi hayir bu sinav zeka sinavi da degil sadece calisanlarin kazandigi bir sinav.calisanlarin da garantisi yok tabi ama ben su gozle bakiyorum ben suan elimden geleni fazlasiyla yapiyor muyum vicdanim rahat mi evet o zman gerisi sans mi dersiniz takdiri ilahi mi dersiniz bilmem.ama geriye donup baktigimda keske calissaydim demek istemiyorum.

Çok haklısınız.İste bu düşünceler beni hep ümitsizliğe sürüklüyor.Onlisanstan mezunum .Lisanstan mezun olmam için 1 yıl var.Lisans değilde önlisans gireyim .Daha çok çabalardan belki olur diyorum.En son 2016 onlisansa girmiştim.76 puan aldım.Sadece iki ay kadar calisabildim.Simdi diyorum vakit var çok çalışayım diyorum.Sonra bir anda dusuncelerimle kayboluyorum.

Sinava 11 ay kaldi biran once karar verin ya harekete gecin ya da düşünmeyi de bırakın sonrasinda baslarsaniz gec olabilir.nacizane tavsiyem

bugun erken biraktim dersi sebebi calisma duzenimi degsitirmek istiyorum en azindan denemek istiyorum sabah temiz bos bir zihinle calismak istiyorum1.5ta yatim sabah 6.30da kalkmak gibi düşüncelerim var bakalim suan sadece dusunce sabah gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…