- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 44
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.721
Evet çoktan başlamış.Ama aslında iş insanın kendisinde bitiyor.Sonucta kurs sade gösteriyor.Soru çözmek çalışmak insanın kendisine bağlı . Bende evde çalışmaya karar verdim.Kurs için kararınızı vermeniz lazım çünkü çoğu başladı diye düşünüyorum. Ben de evde hazırlanan biriyim. Dediğiniz gibi zaman daralıyor. Bu yüzden size en faydalı çalışma şekli nasıl olacaksa ona karar vermelisiniz. Benim kursa gitmeme nedenime gelirse bana en yakın kursa bir saat yol gitmem gerektiği. Bu durum beni engelliyor mesela.
Aynen orada güzel olan derslere düzenli gitmen ve bir şekilde az çok bilgi edinmen. Fakat evde kursa gitsende gitmesende çalışmadığın sürece hiçbir fayda göremezsinEvet çoktan başlamış.Ama aslında iş insanın kendisinde bitiyor.Sonucta kurs sade gösteriyor.Soru çözmek çalışmak insanın kendisine bağlı . Bende evde çalışmaya karar verdim.
Bu sefer ben de oyle planliyorum yanlis mi yapiyorumEvdeki kıtaları bitirmeden kitap almama kararının kötü yanı, kargonun geç gelmesi ve evde çözecek birşey kalmaması
Kargon gelmedi mi, hala?Evdeki kıtaları bitirmeden kitap almama kararının kötü yanı, kargonun geç gelmesi ve evde çözecek birşey kalmaması
Yarın teslimmis canım.Kargon gelmedi mi, hala?
Yediiklimin 5 li denemesinin 2. Sini çözdüm dün akşam. Netim çok az çıktı canımı sıktı, ondan yeni deneme cozmem bir kaç gunBu sefer ben de oyle planliyorum yanlis mi yapiyorumkitap kalabalıginda kaybolmak insani bunaltiyor bitirip almak en azindan sona yaklasinca almak daha mantikli cok kitap insani yoruyor.gonderdigim denemelerden coz sen en iyisi bos oturma
Ben önlisans ve şuan çalışıyorum 2 hafta oldu . Matematikten başladımBaslayali biraz zaman oldu konularda ufak ufak ilerliyorum bir suredir bir topikten paylasim yapiyorum ama aktif olmadigi icin kendi konumu acmaya karar verdim.calisan varsa her daim beklerimgunluk calistiklarimi ve planlarimi anlattigim bir topik olmasi ve calismayi bırakmayıp basliktaki hedefi tuturmak umuduyla
Yarına saatler kaldı diyelim o zamanYarın teslimmis canım.
Moral bozmak yok daha cok calismak var canimYediiklimin 5 li denemesinin 2. Sini çözdüm dün akşam. Netim çok az çıktı canımı sıktı, ondan yeni deneme cozmem bir kaç gun
HosgeldinBen önlisans ve şuan çalışıyorum 2 hafta oldu . Matematikten başladım
HoşbuldumHosgeldin
Tarih beni de inanılmaz geriyorMerhaba kpss Canlarim
Çalışmalar nasıl gidiyor.
Tarih beni çok geriyor yaaa
Sanki unutuyorum hepsini
Sizde durumlar nasıl?
Maşallah canım.
Bugun gelir insallahMaşallah canım.
Kitap kargosunu bekliyorum bende hala.
Bir deneme coUyirum artık gelene kadar
Geldi canım şükür şimdi. Oturdum soru sayılarını çıkardım, program yaptım hemen.Bugun gelir insallah
Gelmesine sevindim. Başarılı güzel netli bir kitaplar haline gelsinler. Hepsi seni başarıya ulaştırsın inşallah.Geldi canım şükür şimdi. Oturdum soru sayılarını çıkardım, program yaptım hemen.