2020 KPSS lisans +90 👍

Kurs için kararınızı vermeniz lazım çünkü çoğu başladı diye düşünüyorum. Ben de evde hazırlanan biriyim. Dediğiniz gibi zaman daralıyor. Bu yüzden size en faydalı çalışma şekli nasıl olacaksa ona karar vermelisiniz. Benim kursa gitmeme nedenime gelirse bana en yakın kursa bir saat yol gitmem gerektiği. Bu durum beni engelliyor mesela.
Evet çoktan başlamış.Ama aslında iş insanın kendisinde bitiyor.Sonucta kurs sade gösteriyor.Soru çözmek çalışmak insanın kendisine bağlı . Bende evde çalışmaya karar verdim.

Evet çoktan başlamış.Ama aslında iş insanın kendisinde bitiyor.Sonucta kurs sade gösteriyor.Soru çözmek çalışmak insanın kendisine bağlı . Bende evde çalışmaya karar verdim.
Aynen orada güzel olan derslere düzenli gitmen ve bir şekilde az çok bilgi edinmen. Fakat evde kursa gitsende gitmesende çalışmadığın sürece hiçbir fayda göremezsin

Bir tane bile ders bitiremedim. Çok dağıldım gene ben. Bu hafta bir tane matematik kitabı bitirmeyi hedeflemiştim fakat nasıl bir şeyse testin son dört sorusuna geliyorum en az ikisine fikir bile yürütemiyorum iyice sinirim bozulmaya başladı.

IMG-20191121-WA0008.jpeg

Evdeki kıtaları bitirmeden kitap almama kararının kötü yanı, kargonun geç gelmesi ve evde çözecek birşey kalmaması :KK14:
Bu sefer ben de oyle planliyorum yanlis mi yapiyorum 🙈 kitap kalabalıginda kaybolmak insani bunaltiyor bitirip almak en azindan sona yaklasinca almak daha mantikli cok kitap insani yoruyor.gonderdigim denemelerden coz sen en iyisi bos oturma 😂

Bu sefer ben de oyle planliyorum yanlis mi yapiyorum 🙈 kitap kalabalıginda kaybolmak insani bunaltiyor bitirip almak en azindan sona yaklasinca almak daha mantikli cok kitap insani yoruyor.gonderdigim denemelerden coz sen en iyisi bos oturma 😂
Yediiklimin 5 li denemesinin 2. Sini çözdüm dün akşam. Netim çok az çıktı canımı sıktı, ondan yeni deneme cozmem bir kaç gun

Baslayali biraz zaman oldu konularda ufak ufak ilerliyorum bir suredir bir topikten paylasim yapiyorum ama aktif olmadigi icin kendi konumu acmaya karar verdim.calisan varsa her daim beklerim 😊 gunluk calistiklarimi ve planlarimi anlattigim bir topik olmasi ve calismayi bırakmayıp basliktaki hedefi tuturmak umuduyla 😊🤗
Ben önlisans ve şuan çalışıyorum 2 hafta oldu . Matematikten başladım 📚

X