- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.281
İşletme mezunuyum
İşletme mezunuyum
Benim dediğim kitapta çözümlü değil canım malesef. Ama örnek çözümler var.Merhaba onerebileceginiz tamamen çözümlü geometri test kitabı var mı. Araştırdım ama bulamadım bişey. Çözümlü olması şart ama, çünkü kendim.cozemem şu aşamada :)
Maalesef bilmiyorum elimde çok eskiden kalma erkek arkadaşımın kitapları var. Geçen sene alana çalıştığım için gy para verip hiç kaynak almadımMerhaba onerebileceginiz tamamen çözümlü geometri test kitabı var mı. Araştırdım ama bulamadım bişey. Çözümlü olması şart ama, çünkü kendim.cozemem şu aşamada :)
Bir çok kurumda 35 yaş şartı var fakat sizin deneyiminiz göz önünde bulundurulup belki sorun olmaz. Bence şansınızı denemelisiniz.Kızlar merhaba fikrinize ihtiyacım var, 10 yıl özel sektör sonrası emilecek kanım kalmadı, işten ayrıldım yaş 35 kamu yönetimi mezunuyum. B grubu Kpss için geç mı kaldım hazirlansam boşa mı gider kararsiz kaldim
Canım yaşı sorunediyirsan merkezi atamalarda yaş sorunu yok. Açıktan alımlarda da bazı kurumlarda var.Kızlar merhaba fikrinize ihtiyacım var, 10 yıl özel sektör sonrası emilecek kanım kalmadı, işten ayrıldım yaş 35 kamu yönetimi mezunuyum. B grubu Kpss için geç mı kaldım hazirlansam boşa mı gider kararsiz kaldim
Kızıma çok geçmiş olsun canım.Arkadaslar merhaba bende calismaya baslayip ara verenlerdenimNe guzel basladim matematik temel kavramlar 2 3 soru bankasindan bitti Tarihtede konu soru seklinde ilk unite bittiki kizim ameliyat olunca bi biraktim sogudum hemen bugunden tezi yok baslayacagim tekrar iyiki denk gelmis tesadufen bu grup destek olurmusunuz banada
Evli çocuklu olan arkadaşlarım ne zaman çalışabiliyorsunuz benim erken kalkıp çalışmam lazım ama hep tembellik ediyorum o zamanda yetişmiyor.
Kızıma çok geçmiş olsun canım.
Şimdi daha iyidir inşallah.
Bekleriz artık calismaya
Merhaba kızlar bende dün başladım çalışmaya ama pek vakit ayıramıyorum zamanla artırırım diye düşünerek başladım.video hızı arttırma konusu geçmişti eski sayfalarda onu telefondan izlerken de yapabiliyormuyuz acaba bi uygulaması mi var?benim sıfırdan başlamam gerek ancak çok da zamanım olmadığı için ilk izlemede videoları hızlandırıp izlesem anlayabilir miyim denemek istiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem
kalitede canimCanım telde öyle birşey yok işte
Bu çıkıyor Eki Görüntüle 2542066
Geçmiş olsun. Hoşgeldiniz aramıza. Şimdiden zihin açıklığı versin yaradanım.Arkadaslar merhaba bende calismaya baslayip ara verenlerdenimNe guzel basladim matematik temel kavramlar 2 3 soru bankasindan bitti Tarihtede konu soru seklinde ilk unite bittiki kizim ameliyat olunca bi biraktim sogudum hemen bugunden tezi yok baslayacagim tekrar iyiki denk gelmis tesadufen bu grup destek olurmusunuz banada
tesekkur ederim canim hosbulduk aminnn diyelim hepimiz icin hayirli olsun insGeçmiş olsun. Hoşgeldiniz aramıza. Şimdiden zihin açıklığı versin yaradanım.
bende 3. cocugu erteliyorum memur cocugu olsun istiyorum canlar 30 yasindayim buyuk 4 kucuk 3 yasinda iki kizim var ilerde ki bi 5 sene sonra falan 3. olsun istiyorum memurken ne guzel olurBende erteliyorum
Üstelik ben 33 yaşındayım ve kız 4.5 yaşında
Hayırlı zamanda nasip olur ikimize de inşallah. Memur anne olarak
Planlı bir aile inşallah dileğiniz kabul olur mutlu olursunuzbende 3. cocugu erteliyorum memur cocugu olsun istiyorum canlar 30 yasindayim buyuk 4 kucuk 3 yasinda iki kizim var ilerde ki bi 5 sene sonra falan 3. olsun istiyorum memurken ne guzel olur