2020 KPSS lisans +90 👍

Merhaba onerebileceginiz tamamen çözümlü geometri test kitabı var mı. Araştırdım ama bulamadım bişey. Çözümlü olması şart ama, çünkü kendim.cozemem şu aşamada :)
Maalesef bilmiyorum elimde çok eskiden kalma erkek arkadaşımın kitapları var. Geçen sene alana çalıştığım için gy para verip hiç kaynak almadım

Kızlar merhaba fikrinize ihtiyacım var, 10 yıl özel sektör sonrası emilecek kanım kalmadı, işten ayrıldım yaş 35 kamu yönetimi mezunuyum. B grubu Kpss için geç mı kaldım hazirlansam boşa mı gider kararsiz kaldim

Bir çok kurumda 35 yaş şartı var fakat sizin deneyiminiz göz önünde bulundurulup belki sorun olmaz. Bence şansınızı denemelisiniz.

Canım yaşı sorunediyirsan merkezi atamalarda yaş sorunu yok. Açıktan alımlarda da bazı kurumlarda var.

Arkadaslar merhaba bende calismaya baslayip ara verenlerdenim Ne guzel basladim matematik temel kavramlar 2 3 soru bankasindan bitti Tarihtede konu soru seklinde ilk unite bittiki kizim ameliyat olunca bi biraktim sogudum hemen bugunden tezi yok baslayacagim tekrar iyiki denk gelmis tesadufen bu grup destek olurmusunuz banada

Kızıma çok geçmiş olsun canım.
Şimdi daha iyidir inşallah.
Bekleriz artık calismaya

Evli çocuklu olan arkadaşlarım ne zaman çalışabiliyorsunuz benim erken kalkıp çalışmam lazım ama hep tembellik ediyorum o zamanda yetişmiyor.

Maalesef 2 cocuk kayinvalide kayinpeder es ev derken bende ne gzel gece 12 den sonra calisiyodum tembellik etmeye basladim biraktim acil destege ihtiyacim var

canim telefonda izlerken ayarlardan ayarlayabiliyosun onu oynatma hizi 1.5 yada 1.75 de izliyorum ben ilk etapta anlamiyosun ama sonra anlamaya basliyosun

Geçmiş olsun. Hoşgeldiniz aramıza. Şimdiden zihin açıklığı versin yaradanım.

Bende erteliyorum
Üstelik ben 33 yaşındayım ve kız 4.5 yaşında
Hayırlı zamanda nasip olur ikimize de inşallah. Memur anne olarak
bende 3. cocugu erteliyorum memur cocugu olsun istiyorum canlar 30 yasindayim buyuk 4 kucuk 3 yasinda iki kizim var ilerde ki bi 5 sene sonra falan 3. olsun istiyorum memurken ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…